Všeobecná diskusia k materiálu YTONG

Profilova fotka
Dnes nám končí týždeň s YTONGom, sem môžte písať otázky podnety......všetko čo vás zaujíma, trápi, teší s materiálom YTONG a chceli by ste sa o to podeliť. Radi to s vami rozoberieme :o)
Profilova fotka
to vazne nebude ziadna sutaz? co to mate za marketing, to si mam ten ytong naozaj kupit? :-D
Profilova fotka
@mindisko :o)) a v čom by ste chceli súťažiť :o)
@julo_ytong Da sa hocico: 1. "Vymenujte cele portfolio produktov Ytong" 2. "Ak mam dom 9x13 metra, kolko paliet Ytongu hr. 300 potrebujem na obvodove priecky?" .....
Profilova fotka
@megdesign ....1. neviem či by to tu vyzeralo prehľadne ..... viete si ale stiahnuť náš produktový katalóg na webe, resp. vám ho viem poslať na mail. 2. Neviem koľko máte otvorov v obvodovej stene (okná, dvere....) ale obvod 44m je cca 27 paliet, samozrejme pred odpočítaním otvorov.
Dobry den Ake mate odporucanie pre minimalizaciu tepelnych mostov pri externych zaluziach? Murivo hrubky 300, nad to preklady 250, 10cm XPS a na to zaluziovy box je vhodne riesenie?
Profilova fotka
@wilder01 Myslím že je to dobré riešenie, celý žalúziový box je schovaný v zatepľovacom systéme a oddelený od prekladu 100mm XPS. To je dobrý detail.
@julo_ytong Ale to ja vsetko viem. :-) Chcel si priklad. ;-)
Profilova fotka
@megdesign ...aha už rozumiem, to mal byť príklad na súťaž :-D .... to bude asi tým piatkom, že mi pomalšie zapaľuje 8-)
Profilova fotka
Milí priatelia výstavby ;-) dnes končíme týždeň s YTONGom, ďakujeme vám za vaše príspevky a podnety. V prípade dalších otázok na materiál YTONG neváhajte kontaktovať priamo pracovníkov Xella Slovensko. V mene nášho teamu technikov vám prajeme úspešné stavby.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?