O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vertikulator na nerovny teren?
Ahojte, ma niekto skusenosti s vertukularmi? Potrebujeme kupit, ale vsade v recenziach oznacovali, …
ydn
Pred 9 rokmi
2
Pukajúca omietka
Presťahovali sme sa v septembri, máme nejaké sadrové omietky a začali nám pukať rohy. Rozmýšľali sm…
anncovicka
Pred 9 rokmi
28
Moderné drevené dvere Mirek
Máte niekto skúsenosti s interiérovými dverami od firmy Mirek? Chceli by sme si objednať, ale keď …
anncovicka
Pred 9 rokmi
8
Poradi niekto?
pekny den, všetkym ,poradi niekto ake dat široke obvodove steny z tehly ? plus polystyren ,dak…
nipado
Pred 9 rokmi
20
Rozdělení na koupelnu a technickou
Ahoj, řeším problém, mám místnost v rohu domu http://www.navrhinterieru.sk/planner/projects/design…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
4
OSB dosky namiesto omietky
Ahojte, strecháči poradíte mi ? Máme starší dom, pod pol domom je suchá pivnica, ktorú ale svokor u…
mmarko
Pred 9 rokmi
13
Stavebné povolenie krok za krokom
Ahojte všetci, mám obrovskú prosbu na tych ktorý už majú nejakú skúsenosť S vybavovaním SP. My sme …
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Nová nosná platňa na prvom poschodí
Ahojte, potrebujem urgentne riešiť situáciu pri prerábke môjho domu. Pozrite prosím na fotku. Tam a…
petaker
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Popraskana dlazba
Ahojte, tak je po zime a mam prve problemy. Koncom jesene mi davali dlazbu na terasu a pred vchod. …
vrajmantak
Pred 9 rokmi
12
Aká je dĺžka výstavby murovaného poschodového domu?
Hľadala som vo fóre, ale nenašla som informácie - aké máte skúsenosti s dĺžkou výstavby murovaných …
weggie
Pred 9 rokmi
19
Viktoriansky styl
Caute, rekonstruujeme. Idea je mat vacsinu domu vo viktorianskom style modernejsieho razenia. Je tu…
lojzo2
Pred 9 rokmi
20
Kam v Kosiciach po cenove ponuky na linku
Dnes sme zacali prezistovat cenu za kuchynsku linku. Mame tipy na zopar stolarov, no chceli sme si …
zuza225
Pred 9 rokmi
6
Reálne skúsenosti s EKO 85
Dobrý deň. Zaujímalo by ma, či už niekto postavil murovaný EKO 85 http://www.projektydomov.com/pro…
cernanka
Pred 9 rokmi
1
Partia na stavbu domu Žilina a okolie
idem stavať v okoli žiliny a potreboval by som nejake kontakty na partie co sa venuju cisto napr.p…
fidastav
Pred 9 rokmi
2
STEICO alebo I-BEAM
Zháňam dodávatelov na tieto nosníky ale nikde ich neviem nájst! Vie mi niekto poradit?
andynr
Pred 9 rokmi
18
Napojenie wc na ine stupacky
Chcela by som sa spytat najma profesionalov. Ako treba postupovat ked chcem premiestnit wc z kupeln…
richard71
Pred 9 rokmi
3
Hlinikove vchodove dvere Inotherm
Mate niekto na dome vchodove dvere INOTERM? Maju krasne designy a vyborne tepelne vlasnosti, tak …
originalx
Pred 9 rokmi
1
Kamen na kameni
Zhanam niekoho co by my vyrezal otvor do pivnice cez tvrdy kamen.Mam tam kamen na kameni je tosamy …
kollega
Pred 9 rokmi
7
Pekny vecer vedeli by ste mi poradit kolko by ma vysla hruba stavba 25m2? Dakujem
Myslim tym material a pracu alebo poradit nie moc drahu firmu
hrmar
Pred 9 rokmi
2
Poznáte HA-KASTAV?
Hľadám nejaké referencie na spoločnosť HA-KASTAV z Tomášova (konateľ Tomáš Horváth). Nemáte s nimi …
hrmar
Pred 9 rokmi
1
Agresivny macaci moc
Ahoj, potrebujem poradit, ako efektivne osetrit tuje, ktore su pravidelne vystavovane macaciemu moc…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
5
Vydrzi 1cm tenky poter na pokladovom betone?
Mam maly problem so zahradnou budou, kedze zaklad sme urobili vacsi ako jej podorys a teraz ked prs…
gashtaan
Pred 9 rokmi
6
Zateplenie + fasada domu (refernecie)
Dobry den. Chcem sa spytat ci pozna resp. ma niekto skusenosti s partiou na stavebne prace p. R. Fi…
mrsleon
Pred 9 rokmi
1
Vrabce pod strechou
Prosim Vas o radu, nejakou sparou sa mi dostavaju pod strechu vrabce, nabil som aj vrabciaky a aj t…
brani_slav
Pred 9 rokmi
4
Čim oddeliť trávnik od záhonov?
Poraďte, čo je výhodnejšie, aby neprerastala tráva do záhonov a aby sa trávnik pohodlne kosil kosač…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
8
Plánujete niekto stavať LIVE?
Zdravím, plánujete niekto stavať tento domček? http://www.projektydomov.com/projekty/079-live/ …
eeeeerika
Pred 9 rokmi
1
Zakladanie trávnika
Ahojte strecháči, v nejakom predchádzajúcom Záhradkári som sa dočítala, že pri zakladaní trávnika v…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
2
Záhradka a jej návrch
ahojte prosím viete mi niekto poradiť záhradného architekta alebo niekoho kto ma cit a pre takéto v…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
3
Predzáhradka - názvy rastlín
Dobrý deň,ja som našla túto vizualizáciu (rastlinky.sk),veĺmi sa mi páči a chcela by som sa spýtať,…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
9
Ruža z ruže
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť čo mám spraviť, aby mi táto malá ruža neuhynula? Nevyzerá to s …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2386
2387
2388
2389
2390
…