Moderné drevené dvere Mirek

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosti s interiérovými dverami od firmy Mirek? Chceli by sme si objednať, ale keď ich človek nevidí naživo, je to riziko. Prípadne by potešilo reálne foto. Alebo ak niekto robí moderné masívne dvere (nie dyhované, také echt drevené), kľudne ma kontaktuje do IP. Ujo google mi našiel iba túto firmu.
Odpovedať
Skus toto: dana.at , westag.de
Odpovedať
pekne a kvalitne dvere z dreva na slovensku skoro nikto nezaplati. Vyrobcovia-stolari nemaju volne ruky robit čo najlepšie dvere ale vždy musia sa zmestit do ceny a potom to tak aj vypada.
Odpovedať
Profilova fotka
@anncovicka kedysi som robieval celomasívne dvere, ale už ma to prešlo furt sa dohadovať so zákazníkmi, prečo stoja jedny dvere so zárubňou toľko, ako 10 papierových v merkurymarkete. Takže radšej ich nerobím a nemusím vysvetľovať prečo som taký drahý...
Odpovedať
ja si nemožem pomost ale mne sa zda že ta firma je polska, dvere som sice od nich nevidel len nabytok na vystave v nitre, taka priemerna kvalita. samozrejme podstatne lepšia volba ako drevotrieskače.
Odpovedať
Profilova fotka
@prirodokochac Väčšina ľudí si až takú kvalitu nemôže dovoliť. Viem, že poriadne masívne dvere musia byť drahé, ale môžme si dovoliť maximálne takéto, aj keď sú len borovicové. Ale chápem Ťa :-) @martinmatko Mne by nevadilo, že to je poľské, to nemusí hneď znamenať, že je to šmejd... Ako vraviš, lepšie ako drevotrieska. @originalx Ďakujem, idem pozrieť.
Odpovedať
@anncovicka vela ludi si može dovolit dat spravit poriadne dvere a vyrobky z dreva. v porovnani s cenou pozemku a stavby(a autička k tomu) su to ceny už dost nepodstatne ale na celkovu pohodu v interiery velmi vyrazne a nenahraditelne vyrobkamy na baze plastov. ked maš spravene stolarske vyrobky v dome z dreva kvalitne urobene, podporene dobrym dizajnerom tak je to nenahraditelne. sa mi stavalo že panko na aute viac ako milion sk by najradšej kuchynu pre manželku za par...alebo z akcie z ikey.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinmatko To áno. Ja chcem tiež časom drevený nábytok, je to proste naj, ale najprv musíme trocha pohnúť s hypotékou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?