Poznáte lacného geodeta v Trenčianskom kraji?

Profilova fotka
Nepoznáte niekto lacného geodeta v Trenčianskom kraji? Čo môže stáť premeranie (vytýčenie) pozemku plus zameranie a zakreslenie drobných stavieb (terasa, záhr.domček, park.stánie,...) Ďakujem.
Odpovedať
Skoda, ze nie si z okolia Pezinka lebo tu mam celu rodinu geodetov. Mozem sa vecer opytat a dam ti vediet ake su ceny.Okrem vytycenia pozemku budes potrebovat aj vytycenie stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaja Ide o to, že my už dom vytýčený máme, len sme si pred kúpou nedali skontrolovať vytýčenie pozemku (bol už oplotený) a máme nejaké pochybnosti voči susedom... No a pri jednom by sa dali zakresliť i hore spomenuté drobné stavby... tak zisťujem ceny, lebo po stavbe domu je každé euro dobré ;-)
Odpovedať
No moj ujo hovori ak vymeranie pozemku tak cena bez papierov bez DPH cca 120 -150 eur a rovnaka aj pre drobne stavby. Ak by si chcela geometricky plan tak cca 220 - 250 eur. Dufam, ze som aspon trochu pomohla
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ja som dnes zohnal jedneho za 100 s papierom :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
a odkial je
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
oživujem otázku- prosím máte niekto nejaký tip na geodeta tu v tn kraji, lacno. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@veonka Ak sa nemýlim, náš pýtal za každý vytýčení bod 10 euro.
Odpovedať
@lucyy1312 a môžeš mi na neho poslať kontakt do IP? ĎAkujem. Vytyčoval vámaj pozemok aj dom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Prosím Vás, odporučte alebo pošlite mi kontakt na lacného Geodeta. Chcem rozdeliť jeden pozemok na 2 a najlacnejšie sme našli 230€. Možno budem potrebovať rozdeliť ešte aj susedkin pozemok, takže celkovo 2 pozemky. Potrebujem asi 2 geometrické plány, to by mohla byť množstevná zľava . . . Kludne z celého Západného Slovenska.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?