Zaklady domu 16,25x15.20

Ahoj, ideme svojpomocne stavat, tak by som Vas chcel poprosit poradit ohladne zakladovej dosky, ake tvarnice a kde su dobre ceny, aky beton a kde kupit, podla fotiek, tam ide strk a kari siete?
Odpovedať
:-), a kde sú klince a lopaty a šnúrka a libelák a dosky a vodováha a, a, a, ........., že by v stavebninách? V každom prípade držím palce a nech vám to dobre stavia.
Odpovedať
Preto som napísal, aby mi poradili, lebo moj obor je v iným fachu
Odpovedať
kde bude stavba? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ten obrazok je len nejaka studia alebo z katalogu. Ak nieste z fachu bolo by dobre mat realizacny projekt, Ale aspon projet pre stavebne povolenie spracovany do detailov nutnych pre zhotovenie.. Mate nato nejaky projekt? lebo tam by malo byt vsetko nakreslene a napisane.
Odpovedať
Profilova fotka
naviac ten pôdorys je typologicky riešený správne, ale konštrukčne nezvládnuteľný. Je to jedna hrôza, vyhovieť dnešnej norme je tam možné len pri extrémnych nákladoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@1alex Poradiť... A ako Ti máme poradiť, keď o tom nemáš ani páru.....? 8-( Nuž rada č.1: Aspoň majstra si najmi - a ten Ti to už vysvetlí, zorganizuje, ustriehne. Sami sa do toho nepúšťajte, ak je Tvoj "obor v inom fachu", lebo budeš neskôr plakať. Ja som si nechal základovú dosku spraviť firme, čo robila aj hrubú stavbu. A to - myslím si - niečo o stavaní domov viem.
Odpovedať
@1alex Tak teda študuj čítaj alex a hlavne dva, možno, keďže si z " iného fachu " aj tri razy meraj a až potom rež. Staviame rodinný dom - Časť 1. - Financovanie stavby http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 2. - Výber, kúpa alebo prevod pozemku http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 3. - Projektová dokumentácia http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 4. - Osadenie domu na pozemok a zemné práce http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 5. - Základy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 6. - Hrubá stavba - zvislé nosné konštrukcie http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 7. - Hrubá stavba - priečky http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 8. - Hrubá stavba - strop http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 9. - Hrubá stavba - strecha http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 10. - Hrubá stavba - komínové telesá http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 11. - Schody http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 12. - Strešná krytina šikmej strechy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 13. - Strešné okná a vikiere http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 14. - Svetlíky a svetlovody http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs... Staviame rodinný dom - Časť 15. - Klampiarske prvky strechy a doplnkové prvky strechy http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs...
Odpovedať
Stavba bude studené most pri Bratislave, majstrov budem mat, ale material budem zháňať ja a nechcem to robit na poslednú chvilu, ked ni povie majster co treba, ale chcel som mat urobený prieskum, kde co kupim, lebo chcem nájsť kvalitu v dobrej cene, aby som za tu istú vec nemusel niekomu preplácať, nech ostane viac € na zariadenie, alebo kúpu kvalitnejších veci na dom 👍🏻
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?