Samostatne stojaca chladnička + mraznička

Zdravím. V kuchyni by som chcela samostatne stojacu chladničku a samostatne stojacu mrazničku minimálne 180 cm jednej značky. Vie mi niekto poradiť? Vstavané spotrebiče nechceme. Ďakujem :-)
Odpovedať
@jan21 zanussi patri to firme AEG kvalita za rozumnu cenu.
Odpovedať
@kavar Zanussi ako aj AEG patria Electrolux-u :)
Odpovedať
@jan21 kupovali sme taky set asi pred rokom. Kazda znacka uz taky set robi, len si musis vybrat cenovu hladinu. V obchode nam pan hovoril, ze v poslednom case o taku kombinaciu dost stupol zaujem.
Odpovedať
@jan21 velku mraznicku dajte kludne mimo kuchyne, na bezne veci staci aj ta pod chladnickou. Mali sme podobny plan ako vy, kupili sme 70cm siroku, 2m vysoku chladnicku s mraznickou, ktora je tak velka, ze sme druhu mraznicku ani neriesili.. Nezabudnite na predlzenu zaruku 5 rokov, niektore znacky to maju standardne, ine za priplatok.
Odpovedať
@trnavacka mohla by si mi napísať, presne aký typ a značku ste vybrali vy? My by sme chceli výšku 180 cm a cena tak max do 500 euro mraznička a 500 euro chladnička
Odpovedať
@jan21 mame nizsii set cca 165 cm My sme mali predtym dost drahu kombinovanu sirka 75 cm a dva razy po sebe po skonceni zaruky odisiel elektronicky panel, vzdy 150 eur, tak sme sa rozhodli vyskusat tuto kombinaciu a velka spokojnost My sme chladnicku nasli v Nay a mraznicku mali na objednavku, ale v inom kamennom obchode v Trnave ju mali v akcii Tak tam z Nay zavolali a objednali nam mraznicku za tu cenu, ako bola u konkurencie Asi by ma oslovili tieto vo vasom pripade a cenovom limite http://www.nay.sk/siemens-gs33nvw30-s... http://www.nay.sk/siemens-ks33vvw30-m...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?