Hlinikove vchodove dvere

Riesim teraz okna a dvere a chcel by som hlinikove vchodove dvere gava tango. Mate niekto taketo dvere? Mam stavebny otvor 1100x2260mm, co maju niektore firmy s tym problem. Mam dilemu, ci dat vrchny svetlik, alebo nie? Ide mi aj o design, aby tie dvere neboli uzke a vysoke ak sa neda vrchny svetlik.
Odpovedať
@originalx , mame gava tango 1095x2500. Nedavali sme svetlik kvoly cene. Vyzeraju lepsie bez svetlika 8-)
Odpovedať
No to nevyzerá na klasický stavebný otvor. Neviem si totiž predstaviť 160mm svetlík. Ale toto mal riešiť tvoj projekt aby dvere nevyzerali ako natiahnuté gate. Pasovalo by to len vtedy , keby máš aj ostatné okná v tomto natiahnutom štýle.
Odpovedať
@andrej485 ten rozmer je rozmer kridla, alebo otvoru? Nemohol by si mi poslat fotku ako to vyzera? Lebo mne sa stale zda, ze ich budem mat uzke a vysoke.
Odpovedať
@budko no keby som to vedel tak dvihnem vyssie preklad.vrchny okraj dveri je v tej istej vyske ako vrchny okraj okien. Ved prave preto by som chcel radsej svetlik aby dvere neboli ako natiahnute gate.
Odpovedať
to je rozmer dveri s ramom... boli pouzite rozsirovacie profily.a teda rozmer stavebneho otvoru bol 1195x2750. lepsiu fotku teraz nemam k dispozicii. dole je oprety polystyren... aj ked tam pridas svetlik neurobis z nich sirsie dvere..
Odpovedať
@andrej485 dakujem, asi dam bez svetlika.
Odpovedať
Dvere si mozes o istej miery "navrhnut" sam. Tak vela stastia pri vybere..
Odpovedať
@andrej485 rozmyslam, ze by som si aj sam kupil tu vypln gava za velkoobchodnu cenu a s nej nech mi to vyrobia, lebo 3500€ sa mi nechce davat len za dvere.
Odpovedať
Hej. Cena moze byt brutalna a preto treba hladat resp. zjednavat lepsiu cenu. Priestor tam je.
Odpovedať
@andrej485 asi tak. Este sa ta opytam, ked mas madlo mas aj zamok den a noc, aby si nemusel otvarat klucom?
Odpovedať
@originalx ano. Dokonca vies zapojit aj ele.vratnika.
Odpovedať
malu sme to podobne..nechceli sme horný svetlik... nenasli sme nikoho kto by to vyrobil v plaste bez neho... tak sme dali hlinikove vchodove..internorm..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kelso007 lenze mne bocny svetlik nevojde tak potrebujem to nejak vyriesit aby to pekne ukazalo. Nad plastovymi ani neuvazujem aj ked ma polovica predajcov na ne prehovara, asi sami ani nevedia co ponukaju (problemy). Ak dam dvere bez svetlika o rozmere 95x220 tak neviem ako to ukaze.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrej485 Ahoj, daj si pozor na to keď zakrývaš sklo. Môže prísť k tepelnému šoku a sklo ti môže prasknúť. Na GAVA Tangu je síce vymeniteľné sklo, ale vždy je lepšie tomu predísť. :-)
Odpovedať
Prepac, ale nechapem =-) Mozes mi to vysvetlit? Co potom ludia ktori pouzivjau vonkajsie rolety?
Odpovedať
@originalx predajcov co nahovaraju na plastove dvere nakopat .... ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?