O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Buchanie v anhydridovej podlahe
Dobry den. Chcel by som sa poradit ohladne zvukov ktore mi vydava anhydridova podlaha. V decembri …
filip1981
Pred 6 rokmi
7
Nova elektroinstalacia + stierky
Ahojte, planujeme prerabku 4 izboveho bytu v BA. Potrebujeme niekoho na natiahnutie novej elektriny…
remepra
Pred 6 rokmi
3
Flaga
Dobry den. Nekurite niekto s propanom,ten zasobnik od flagy s tym ze vam to chodia doplnat?
carolinka
Pred 6 rokmi
17
Ukončenie schodu
Prosím Vás, mohli by ste mi poradiť? Práve nám robia schody . Úplne sme sa spoľahli na majstrov, že…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
7
Úzke betonove striešky na muriku
Dobrý deň, chcem sa spýtať či má nejaké riešenie moj problém. Máme osadené striešky na muriku,avšak…
mamusiik
Pred 6 rokmi
1
2
32
Vysávač na vodný filter
Prosím,poraďte,vysávač na vodný filter,ktorý nebude extra veľký,dobre sa s nim manipuluje..hlavne t…
technik007
Pred 6 rokmi
6
Domy Ecofin Nitra - skúsenosť?
Ahojte, čakáme bábo a chceli by sme ísť do vlastného a hlavne do domu, lebo v byte nám už bude tesn…
simonna86
Pred 6 rokmi
1
Vinyl alebo dlazba pri psoch?
Zdravim, staviame dom kde mame podlahove kurenie a nevieme sa rozhodnut co dat. Povodne sme chceli …
eduardgein
Pred 6 rokmi
20
sponzor fóra
Vana ravak lovestory II
zdravím vás, má niekto z vás vaňu od ravaku LOVESTORY II? všetci ju majú len na objednávku a ešte…
kradino
Pred 6 rokmi
13
Dorobenie krbových kachli
Zdravím, chcem sa spytat ci by ste mi niekto vedeli poradit firmu alebo cloveka ktory by nam vedel …
sisinka01
Pred 6 rokmi
3
Zabezpečenie bytu na 1. poschodí
Dobrý deň, rada by som sa spýtala, ako odporúčate zabezpečiť byt na 1. poschodí (balkón je 4 m nad …
pavol_v
Pred 6 rokmi
11
Zrkadlo
Ahojte,máme zrkadlo z ktorého sa nám podarilo odbiť v dolných rohoch. Zrkadlo je napojené priamo na…
pavol_v
Pred 6 rokmi
7
Cena za vodu+kanal
Zdravim, vcera som konecne dostal ponuku na komplet vodu+kanalizaciu - 2 kupelne s WC + jedno samos…
stefanl
Pred 6 rokmi
13
Plesne na dreve
Zdravim, mam dve otazky. Tuto zimu po prvy krat tvoria plesne v 3-rocnom zahradnom drevenom domku,…
zuzanale
Pred 6 rokmi
10
PECKA DOM - Stavebná firma - recenzie
Dobrý deň, keď sme tento rok vyberali stavebnú firmu, natrafili sme na "firmu PECKA DOM. Pod tým…
babi32
Pred 6 rokmi
19
Stav. Povolenie na zateplenie radovky ?
Zdravimvas, Je potrebne SP/st. ohlasenie na zateplenie radovky? Dik
babi32
Pred 6 rokmi
5
Zatuchlina spod plávajúcej podlahy v novostavbe
Ahojte. Kupili sme novostavbu a min. rok v oktobri sa nasťahovali. Doteraz bolo všetko ok. Tera…
stanno
Pred 6 rokmi
1
2
45
Postupné čerpanie úveru pri stavbe domu - rozdiely
Ahojte strechari. Mam taky maly-velky problem. Banka nam odklepla uver s postupnym cerpanim s tym, …
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
59
Nespravne ulozena skridla Mediterran Zenit Evo
Ahojte, Chcem sa spytat, ci nema niekto problem s reklamaciou skridle Mediterran/Terran Zenit Ev…
celeron700
Pred 6 rokmi
1
Kúrenie na drevo na poschodí
Dobrý deň chcem sa spýtať, premýšľame nad tým, že si prerobíme poval naši bývajú na prízemí a majú …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
11
SDK strop bez UD profilu
Pekný deň prajem. Čítal som tu na forách vo viacerých príspevkoch, že UD profil, ktorý sa k SDK pod…
manytx
Pred 6 rokmi
21
Projekt-pripojka za 1€ (kanalizacia)
Dobrý deň, využili ste niekto tento projekt na kanalizáciu? O čo tam konkrétne ide a ako ste boli s…
janik816
Pred 6 rokmi
2
Tekuta guma pod dlazbu
Poprosim o radu ak ma niekto podobnu skusenost. Zaizoloval som balkon(betonovy poter) tekutou gumou…
chrobak7
Pred 6 rokmi
19
Dodatocne vyliatie betonu pod schody
Caute. Bocne schodisko k mojmu domu sme stavali na nasype po vybudovani garaze. Samozrejme sme to…
chrobak7
Pred 6 rokmi
13
Hypotéka z Unicredit
Dobrý deň, Chcem sa opýtať či v poslednej dobe riešil niekto hypotéku z Unicreditbank na stavbu R…
marcela_77
Pred 6 rokmi
11
Zapojenie podružného rozvádzača pre garáž
Poprosil by som o posúdenie vhodnosti a správnosti zapojenia podružného rozvádzača pre garáž. Prívo…
patriky
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
66
Omietky v dome bez vykurovania v zime
Zdravim, mame omietky natiahnute uz asi mesiac - nestihli sme dalsie veci-potery a pod a teda stav…
jmomietky
Pred 6 rokmi
21
Presah dlazby zarubna
Kolko mate presah dlazby pri obvlozkovych zarubniach pri pouziti bezfalcovych dveri? Dvere budu z …
mgx
Pred 6 rokmi
3
Hľadáme.....PARTIZÁNSKE a okolie
Prosím Vás....hľadáme šikovného majstra/majstrov na elektrinu, vodu, kúrenie (TČ) Najlepšie Partiz…
miterkodavid
Pred 6 rokmi
4
Drevený balkón vypustený
Máte niekto drevený balkón? Ako ho ošetrujete,aby vydržal,čo najdlhšie?
15katka11
Pred 6 rokmi
4
1
2
…
1296
1297
1298
1299
1300
…