O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Naklady na kurenie elektrokotlom v NED
Tepelne straty do 7 kw,podlahove kurenie. Viem,ze podobnych tem tu je,ale jedna sa skor o neprehlad…
dreamwalker
Pred 6 rokmi
1
2
37
Má niekto tento typ starého rodinného domu?
Má niekto tento typ rodinného domu? Najpravdepodobnejšie po rodičoch keďže bol postavený cca 1975. …
dusonav
Pred 6 rokmi
5
Vynatie pozemku z ornej pody
Dobry den, Mam vo vlastnictve vacsie mnozstvo ornej pody v jednej parcele (okolo 10000m2) nachad…
iamriso
Pred 6 rokmi
5
Ako funguje termostatická batéria, keď nejde teplá voda?
chcem sa opytat tych co maju termostaticke baterie... ako to funguje ked nahodou neide tepla voda :…
igor256
Pred 6 rokmi
1
2
32
Klampiar na pultovú strechu NR
Zdravím všetkých staviteľov 👷♂️👷♀️ Mal by niekto kontakt na klampiara z okolia NR? Jedná sa o…
thenemec
Pred 6 rokmi
2
Kombinovanie farieb v kuchyni
Ahojte, mám klasickú dilemu - výber farieb a dekorov do kuchyne :-S . Rozhodujem sa nad tradičnou …
hroma
Pred 6 rokmi
12
Spotreba plynu pri temperovani novostavby
zdravim chcel by som sa opytat na kolko tenprejuete novostavbu nezateplenu a kolko cca denne miniet…
kamajabo
Pred 6 rokmi
10
Zateplenie stropu od povaly
Pozdravujem, chcel by som poradiť efektívne zateplenie stropu od povaly. Pred pár rokmi sme k rod…
sansok
Pred 6 rokmi
3
sponzor fóra
Môžete dať referencie na tieto firmy?
Chcela by som sa popytat na tieto firmy, mám od nich výborne cenové ponuky, neviem, koho vybrať. Sn…
lobko
Pred 6 rokmi
1
2
34
Máte skúsenosti s firmami Kompakt-stavba s.r.o. alebo Fidastav (Žilina)?
Ak máte skúsenosti s týmito firmami pri rekonštrukcii rodinných domov, tak dajte vedieť aké. Napr. …
bambaleante
Pred 6 rokmi
7
Neobyvana stavba v zime
Prosim vas mame novy domcek uz mame aj zateplene,vnutri omietky,cementove potery.nakolko na celej u…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
17
Domaci recept na nivelacnu stierku
Ahojte všetci ,určite budete mnohí namietat lebo su samozrejme nejaké postupy,ale mam podlahu starš…
roman_x
Pred 6 rokmi
19
Rekonštrukcia kúpelne s obmedzeným rozpočtom
Zdravím Vás, má niekto skúsenosť či sa dá malá 1.7×1.3 kúpelňa v Bratislave zrekonštruovať za cca 3…
vasleni
Pred 6 rokmi
7
Zateplenie klimatizacie
Ahojte, troška pre pobavenie, takto to dopadne keď sa najprv namontuje klíma a o mesiac sa ide zate…
pali1711
Pred 6 rokmi
10
Bezdrôtový video vrátnik
ahojte, viete mi poradiť akého video vrátnika by som mohol dať? kábel ftp už nenatiahnem, žiaľ. Je …
kradino
Pred 6 rokmi
9
Elektrická prípojka - prekládka
Ahojte viete poradiť koľko tak stojí nová elektrická prípojka už so všetkým keď máme ešte hodiny v …
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Je náročný chov nemeckej dogy?
Ahojte, chováte niekto nemeckú dogu? zaujímalo, či je jej chov náročný, samozrejme aj finančne... 8…
vasomartino
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
119
Dom zatiaľ bez zateplenia - vlhké preklady a monolit až po omietku - sádrokartón
Ahojte, mám takýto problém. Dom sa nestihol do zimy zatepliť, potery a omietky hotové (09/2019), k…
zefe
Pred 6 rokmi
28
Devi kurenie
Zdravim, chcem sa opytat ci ma niekdo skusenosti s podlahovym kurenim od DEVI, stykac kurenia samov…
domulus94
Pred 6 rokmi
13
Je potrebný projekt rekuperácie?
ahojte,vy co mate rekuperacky...je potrebny projekt rekuperacie??? nezvladol by to kurenar aj bez p…
abobo
Pred 6 rokmi
16
Rekonstrukcia alebo stavba noveho?
Prosim poradte...potrebujeme nejakeho odbornika -projektant/statik ? ktory by nam poradil ci 70 roc…
rapidek
Pred 6 rokmi
1
2
40
Pískanie v radiatore
Dobrý deň Pop výmene radiátora som zaznamenal nepríjemné pískanie v radiatore. Tento nepríjemný …
kollarik
Pred 6 rokmi
9
Dom v tvare L - pôdorys
Ahojte, dávame dokopy pôdorys domu, nič komplikované, jednopodlažný bungalow v tvare L, orientácia …
wivik
Pred 6 rokmi
1
2
37
Zásobník TUV Buderus podstavec
dole pod zásobníkom sú nožičky, od výroby sú zapustené vo výstupkoch EPS, neviem to lepšie popísať,…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
15
Panske pole - Špačince
Sprostretkovatel predaja MGpartners, developer Delta Inkaso (Delta Consult) mate niekto skusenost ?…
originalx
Pred 6 rokmi
2
Máte skúsenosť s firmou Krby Tuma?
Ma tu niekto negativnu skusenost s firmou krby-tuma ?
alexanderv
Pred 6 rokmi
1
2
33
Podlahove kurenie tepelne cerpadlo
dobry den zapol som tepelne cerpadlo a na prizemi mi vobec nekuri poschodie domu ide nevie…
jordiksvk
Pred 6 rokmi
6
Zladenie chodby
Ahojte! S manzelom sme sa konecne pustili do rekonstrukcie chodby po byvalej majitelke. Zavolali s…
wivik
Pred 6 rokmi
7
Kupa domu - na co si dat pozor, co preverit?
Ahojte, buduci rok by som chcel kupit dom, budem sa ohliadat po novostavbach - bud od developera ak…
mr_milan
Pred 6 rokmi
1
ABS hrana 2 mm vs 0.5 mm - kuchyna
Pekny den vsetkym. Planujeme kuchynu z lamina a pozeram v studiach rozne prevedenia. Rozumiem ze 2…
misi35
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1294
1295
1296
1297
1298
…