O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cenu projektu na prestavbu rod.domu len vnútro domu.
Dom má manzatky ktoré nie sú doriešené. Dnu elektrika plyn priečky kupelka by sa riešilo. Na Orave.
dianka33
Pred 6 rokmi
3
Debniace tvárnice vo vode v zime
Ahojte, chcel by som sa odborníkov spýtať na radu. Na jeseň som zabetonoval zakladove pasy a nani…
sysell
Pred 6 rokmi
22
Ytong vs. tehla - z čoho by ste stavali?
Z coho by ste stavali ytong alebo tehla?vdaka,vyhody-nevyhody
eagleowl
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Drevene vnutorne zaluzie shutters
Ahojte máte niekto alebo aspoň viete či vôbec sa na Slovensku robia takéto vnútorné žalúzie na okn…
kicilanka
Pred 6 rokmi
1
Nepobiju sa mi kotle?
Mam doma dva kotle. Na plyn protherm gepard condense Na drevo bazos slovaktherm :-D Kurenie je …
arcticcode
Pred 6 rokmi
23
Zvlnené schody na povalu
Mali ste niekto takto zvlnené stropné schody od vlhkosti (po vyliatí podlahy)? Čo s tým? Vyrovnali …
machac0
Pred 6 rokmi
20
Rozdelenie(odčlenením) časti podielového pozemku
Sú prosím nejaké výnimky ,ktoré by bránili rozdeleniu-odčleneniu časti pozemku menšinového spolupod…
miaz
Pred 6 rokmi
17
Merací laser - PROSIM o radu
Ahojte, začíname s budovaním RD. Manžel chce merací laser. Chcem mu kúpiť pod stromček, ale neviem,…
slonicatko26
Pred 6 rokmi
1
2
44
sponzor fóra
Obmurovanie geberitu min. sirka
Prosim o radu kolko cm minimalne sa moze obmurovat geberit. Podrebujem mat to obmurovanie co najuzs…
dedo758
Pred 6 rokmi
16
Samostatne stojaci dom - ochrana proti kradezi ?
Ahojte, uz sme tu citali v niektorych clankoch o ochrane novostavby pred zlodejmi, prosim vas, ake …
radusko01
Pred 6 rokmi
17
Advokatska kancelaria pre zastupovanie v spore s developerom
Dobry den, viete mi prosim niekto odporucit v Bratislave overeneho advokata (kancelariu) ktora usp…
janetbla
Pred 6 rokmi
2
Skúsenosti s firmou Koppy, s.r.o. Trenčín
Ahojte, ak máte niekto skúsenosti so stavebnou firmou Koppy, s.r.o. alebo Vám stavala dom, prosím h…
stanovan
Pred 6 rokmi
12
Ukotvenie na Walk in stene
Ahojte , potrebovala by som poradiť s walk in ukotvením . Dávame rozmer 120cm dĺžku , ale keďže op…
romanesdesign
Pred 6 rokmi
7
Podlahove kurenie z polska
Dobrý deň,máte niekto materiál aj realizačnú firmu na podlahové kúrenie z Poľska? Ak áno ako ste sp…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
31
Walk-in sprcha v panelákovej kúpeľni (164x164)
Zdravim, pri rekonstrukcii klasickej panelakovej kupelne premyslame nad pouzitim walk-in sprchov…
wivik
Pred 6 rokmi
2
Plastové okná Windor - PK
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s firmou Windor - PK Pezinok plastové okná ? Ďakujem.
blackomt
Pred 6 rokmi
2
Umiestnenie zasuvky na vianocne svetla
Ahojte Vieti mi poradiť kam by ste z estetickych dôvodov umiestnili dodatočné dorabanu zasuvku? …
vernis
Pred 6 rokmi
18
Stolicka K85 FIALOVA (Halmar)
Ahojte, mate niekto doma tuto stolicku? Mohli by ste pridat realne foto?
miirabell
Pred 6 rokmi
1
Projektant Ing. Vojtech Gábel
chcem sa iba podeliť o skúsenosť s pánom projektantom a varovať ostatních pred neprofesionalitou to…
zita19
Pred 6 rokmi
13
Výpočet tepelnej straty staršieho prerábaného domu - kto mi vypočíta - trenčiansky kraj
Ahojte viete mi poradiť človeka / firmu, ktorá mi vypočíta tepelnú stratu staršieho prerábaného do…
sysell
Pred 6 rokmi
11
Dorobenie pochodzneho stropu (ukladacieho priestoru) v podkrovi.
Ahojte, byvam v bytovke na 4. poschodi (najvyssom), ale nad bytom mam este priestor pod hrebenom st…
1lukiki1
Pred 6 rokmi
13
Antický štýl
Dobrý deň Kde by som našiel niečo o antickom stavebnom štýle? Prvky, pravidlá, normy... Poznáte …
zita19
Pred 6 rokmi
20
Nestandardne prechodove listy
Ahojte, repasoval som v byte stare parkety a menil dvere, takze povodne prahy tam uz nesedia. Ja by…
emil18
Pred 6 rokmi
11
Radiátor v kúpeľni a jeho alternatíva ?
Ahojte rád by som sa opýtal ,či náhodou nemáte niekto namiesto radiátora v kúpeľni / kde sušíte ute…
lordxor
Pred 6 rokmi
22
Kupa pozemku od neplnoletej osoby
Poradte prosim, zvazujeme kupit pozemok, ktory je vo vlastnictve 1 plnoletej osoby a 1 neplnoletej …
madusik
Pred 6 rokmi
11
Kurim kotlom attack dp 25 standard pri kureni sa tvori vela ciernej tekutej smoly cim to moze byt?
drevo ma vacsinou vlhkost do 10% palim vacsinou buk. zanasa to odtahovy ventilator casto to treba c…
petermu
Pred 6 rokmi
3
Sadrove omietky- nerovnosti
Ahojte, prosim nema niekto skusenost ze po vyschnuti sadrovej omietky neni stena uplne rovna su v n…
sysell
Pred 6 rokmi
6
Je možné zohriat strop od pivnice?
Zdravím, rekonštruujem 50 ročný dom. Kedže nemáme možnost spravit podlahové kúrenie ktorého výška b…
sysell
Pred 6 rokmi
4
Kam dať práčku?
Ahojte. Uz dlhšie sa neviem rozhodnúť,snad mi poradíte :) idene prerabat spodnu kúpeľňu v dome. Pri…
dalaj
Pred 6 rokmi
30
Ako riešiť prehnaný nedoplatok za elektrinu?
Do nasho noveho domu sme sa nastahovali presne pred rokom v septembri 2009. Vcera nam prislo vyuct…
tamix
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
7
8
222
1
2
…