O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sprchovy kut vedla vane
Mate niekto sprchovy kut umiestneny hned vedla vane? Z priestorovych dovodov by sme chceli nieco ak…
machac0
Pred 5 rokmi
28
Https://www.zumpycadca.sk/---skúsenosti???
Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s touto firmou vraj z Čadce (aj keď sídlo na v P…
lulita1986
Pred 6 rokmi
4
Izbovy termostat s moznostou dialkoveho ovladania
Ahojte, chcel by som si v dome vymenit klasicky termostat Protherm Exacontrol za nejaky s podporou…
dart9
Pred 6 rokmi
5
Hľadám firmu, partiu na pokládku zatravnovacej dlažby
Dobrý deň, Hľadám firmu na pokládku zatravňovacej dlažby na príjazdovú cestu. Je to trošku väčší …
111petstav
Pred 6 rokmi
5
Kedy sa posudzuje energeticky certifikát - stavebne konanie alebo kolaudacia
Budúci rok - 2020 plánujem poziadať o stavebné povolenie na výstavbu rodinného domu. Stavať chcem …
kikaku
Pred 6 rokmi
1
2
47
Zhaname krbara Nitriansky kraj
Ahojte, zhaname krbara na stavbu krbu. Staviame pri Zlatych Moravciach. Ak mate kontakt na sikovneh…
janamartish
Pred 6 rokmi
1
2
55
Zariadnie, ktore ukaze na koho pozemku sa nachadzam?
Len som tak premyslal a tak sa podelim a hlavne opytam, ci existuje nejake zariadenie, pripadne apl…
duzu
Pred 6 rokmi
12
Podvodnici zakladajúci s.r.o každý rok sa vyhýbajú plateniu nájomného za byt
Zdravim vás, dostal som sa do problému. Prenajímam byt, všeko legálne a podľa zákona. Firma, ktor…
jaroslavl
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Drevená plávajúca podlaha - akú
Chcela by som do bytu dat urobit plavajucu podlahu - spalnu a obyvacku. Chceli by sme nieco kvalitn…
alex6581
Pred 6 rokmi
26
Údržba matných akrylových skriniek kuchynskej linky
Ahojte prosím o zdielanie skúseností s matnou kuchynskou linkou. Ako sa čistí? Sú fĺaky veľmi vidit…
stanlej
Pred 6 rokmi
3
Bez plynu v panelákovej kuchyni
dobry, chcela som sa opytat, ako ste riesili v panelakoch presun kuchyne na miesto kam nedosiahne p…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
32
Uzemne a stavebné povolenie bez skolaudovaných sieti.
Dobrý deň, Kúpili sme pozemok v novo vybudovanej IVB kde sa teraz robia inžinierske siete a cesta…
celom
Pred 6 rokmi
1
2
36
Hľadám niekoho, ktorý robí krb - Nitra a okolie
Ahojte, Hľadám človeka, ktorý robí krb - Nitra a okolie - najlepšie takého, ktorý je overený.
reward
Pred 6 rokmi
2
Hľadám človeka, ktorý robí krb - Nitra a okolie
Ahojte, Hľadám človeka, ktorý robí krb - Nitra a okolie - najlepšie takého, ktorý je overený.
danrlik
Pred 6 rokmi
2
Teplota dlazky pri podlahovom kúrení
Máte teplé dlážky? V domemame vinylovu podlahu, termistat nastaveny na 22 stupňov, v izbach je príj…
sysell
Pred 6 rokmi
25
Provensalsky styl spalne
Ahojte, prosim vas, niekto ma provensalsky styl spalne? :-) zvazujeme nad nim... Dakujem za fo…
krahuliatko
Pred 6 rokmi
5
Dodatočné zateplenie dreveného stropu pod parozábranou u bungalovu.
Zdravím vospolok. Potrebujem správne nasmerovať od niekoho skúseného alebo od niekoho kto sa už st…
peter977
Pred 6 rokmi
1
2
34
Zháňam podlahu halifax
Prosím poraďte mi. Hľadám vinylovu podlahu dub halifax. Existuje vôbec? Našla som laminat aj korok.…
ivanaphk
Pred 6 rokmi
5
Drevená terasa, drevoplast
Prosím Vás, chcem sa opýtať na skúsenosti s drevenou terasou, také tie dosky, čo zvyknú mat v rešta…
klara321
Pred 6 rokmi
2
Cena elektriky
chcem sa opýtať na vas názor,cena 80€ za elektriku je veľa?,primerane,malo?.novostavba,murovany dom…
pavol_v
Pred 6 rokmi
11
Pasujú vstavané spotrebiče do kuchyne od Ikey?
baby pasuju ine vstavane spotrebice do kuchyne od ikey?nieje s tym problem???objednali sme si indes…
panak
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Vykurovanie prvu zimu
Ahojte, mame novostavbu a od oktobra sme zacali kurit. Kurenie mame podlahove elektricke (kable). V…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
45
Hrubka izolacie CYKY kablov
Uz je to nejaky piatok, co som nekupoval CYKY kable a dost ma prekvapila mala hrubka izolacie, ked …
insed
Pred 6 rokmi
13
Zateplenie podlahy, problem
Dobrý deň, prosím Vás prerabame poslednú detskú izbu ( vtedajšía kuchyna), ale nastal problém, vybr…
maxogo
Pred 6 rokmi
12
Nahradí tzv.kohút na komín ak potrebujem zvýšiť komín,alebo je lepšie nadmurovať?
Potrebujem zvýšiť účinnu výšku komína a rozmýšľam či stačí tzv.kohút alebo je lepšie nadmurovať
reward
Pred 6 rokmi
7
Bojler do podkrovia
Uvažujeme nad premiestnením elektrického bojlera z technickej miestnosti do pokrovia na bungalove. …
simonka2261
Pred 6 rokmi
3
Pec attack pelety+akumulacka
Mám pec attack na pelety a posledne mám s ňou dosť problémy preto by som potreboval poradiť Pec má…
chrapos
Pred 6 rokmi
1
Kurenie plynom
Ahojte od 1.12 mam spusteny plynovy kotol zatial ide 24 h nonstoo. Spotreba plynu 57m3 Spotreba…
skodaoctavia
Pred 6 rokmi
12
Viessmann vitopend 100, chýba zapalovania
Zdravim, kúpil som pred pol rokom byt bol v ňom kotol Viessmann vitopend 100, všetko išlo v pohode,…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
24
Elektroinštálacia pre svetlá na fasáde
Akou formou je najlepšie viesť elektroinštaláciu pre svetlá na fasáde... V zásade viem o 3 možnosti…
rkorba
Pred 6 rokmi
11
1
2
…
1291
1292
1293
1294
1295
…