O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plesne po odstraneni linolea?
Prosim Vas , potrebujeme poradit. Mame zaplesnenu izbu, dcery skoncili n inhalatoroch... pod malovk…
zita19
Pred 5 rokmi
15
AKÉ POVOLENIA POTREBUJEM OD SUSEDOV V PANELOVOM DOME, KEĎ CHCEM UMIESTNIŤ KAMEROVÝ SYSTÉM PRI ZADNÝ
SOM NA INVALIDNOM VOZÍKU, PRI ZADNOM VCHODE (V BUDOVE)MÁM UMIESTNENÚ ZDVÍHACIU PLOŠINU PRE IMOBILNÉ…
zita19
Pred 5 rokmi
4
Ako ukončiť izolaciu pod štablonom?
Zdravím, mám áčkovu strechu a nechcem vypustený štablon to znamená že koniec krokvy bude lícovať so…
111petstav
Pred 5 rokmi
2
Grafitovy polystyren
Pekny den vam prajem. Vie mu tu niekto z Vas poradit dobry kvalitny sivy grafitovy polystyren. Bez …
peter977
Pred 5 rokmi
1
2
35
Nastriekanie alebo zhotovenie dosiek - cena ?
Prosím človeka, ktorý sa zaoberá stolárskych prácami o : 1. Cenu za nastriekanie dosiek (rozmery …
wolodymyr
Pred 5 rokmi
6
Sadrokartón na betónový strop
Zdravim. Je nejaká možnosť ako montovať sdk priamo na betónový strop? Alebo ako použiť plechové pro…
salamawec
Pred 5 rokmi
21
Ste s drevodomom spokojní?
Prosím Vás, Tý ktorý majú 5 rokov a viac rokov drevodom, napíšte mi, či ste s ním spokojný, či Vám…
kicilanka
Pred 5 rokmi
22
Veľa dýmu z komina a vysoká teplota spalín
Z komína pozorujem, že mi odchádza viditeľný dým v pomerne väčšom množstve v akom som pozoroval v ú…
zita19
Pred 5 rokmi
19
sponzor fóra
Plynové teplovzdušné vykurovanie miestnosti
Dobrý deň Poradíte mi plynové teleso pre vykurovanie miestnosti, ktoré je lacné, spoľahlivé, má …
zita19
Pred 5 rokmi
6
Stmievac na dvojvypinac
Viete mi poradit prosim, ci sa vyraba stmievac na dvojvypinac, ktory by bol pouzity iba na jednom v…
boledko
Pred 5 rokmi
5
Stavebne povolenie a arogantna susedka
Dobrý den, nas problem je velmi specificky. Stavebne povolenie sme ziskali 2.12.2019. Nasa suseda 7…
annamivo
Pred 5 rokmi
1
2
41
Penetrácia anhydridového poteru
Ahojte, s čím ste penetroval anhydrid pred lepením dlažby a iných podláh? Máte dobrú skúsenosť s ne…
peterpb
Pred 5 rokmi
18
Murári Žilina okolie?
Ahojte, neviete prosím kontakt na dobrých murárov? Takých osvedčených, čo môžete odporučiť (murova…
peter552
Pred 5 rokmi
4
Oprava stavebneho otvoru na dvere
Rad by som velmi pekne poprosil ludi na modrej streche o radu. V byte sme mali montovane zarubn…
milanpl
Pred 5 rokmi
1
2
34
Máme šancu o hypotéku?
Ahojte všetci :D Chcela by som sa len tak informatívne opýtať či mám vôbec niejakú šancu dostať hyp…
machac0
Pred 5 rokmi
22
Ako sa spätne zaregistrovať
Ahojte kto mi poradí? pri prihláseni mojim pôvodnym menom pod kt.som bola registrovaná a mala som t…
janamartish
Pred 5 rokmi
4
Stredoazijsky ovciak
Mate doma niekto stredoazijskeho ovciaka? Zaujimalo ma by ma, ako sa s nim zije :-)
siengo
Pred 5 rokmi
19
Nalepky na oknach
ako dam prec nalepky z okien, ktore sme nestihli dat dolu , ked to este mohlo ist lahko...teraz mi …
siengo
Pred 5 rokmi
12
Pôdorys ???
Prosím vás má alebo mal niekto takýto alebo podobný pôdorys domu? Veľmi by som prosila o vaše rozmi…
siengo
Pred 5 rokmi
23
Podvodnici zakladajúci s.r.o každý rok sa vyhýbajú plateniu nájomného za byt
Zdravim vás, dostal som sa do problému. Prenajímam byt, všeko legálne a podľa zákona. Firma, ktor…
dinec
Pred 5 rokmi
8
Plechová omietnutá garáž - máte skúsenosti?
Ahojte rozmýšľam nad plechovou omietnutou garážou od garazenakluc..sk. Rád by som sa spýtal ľudí čo…
krtkom
Pred 5 rokmi
23
Vyregulovanie kurenia
Ahojte, u brata doslúžil plechový kotol na tuhé palivo a zároveň pribudlo aj ďalšie poschodie tak s…
gashtaan
Pred 5 rokmi
10
Ovladanie zaluzii - nahrada za jednotku CCU 223
Ahojte. Hladam lacnejsiu nahradu za https://docplayer.cz/6851488-Popis-centralniho-ovladani-ccu223.…
123kiko
Pred 5 rokmi
6
Výber termostatov - zónová regulácia
Zdravím, poradte. Momentálne mám v poschodovom dome 3 rozdeľovače na podlahové kúrenie. Bývame p…
marcel714
Pred 5 rokmi
9
Pasivny dom + infra folie do podlahy = najlacnejsie riesenie z kratkodobeho aj dlhodobeho hladiska?
Caute, posledne dni prechadzam starsie aj novsie temy, robim si prepocty a stale pridem k tomu, …
peter977
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
120
Cena za nastriekanie dosiek alebo ich zhotovenie ?
Prosím človeka, ktorý sa zaoberá stolárskych prácami o : 1. cenu za nastriekanie dosiek (rozmery n…
111petstav
Pred 5 rokmi
2
Predlzenie krovu
Ahojte dá sa predlziť(vysunúť) krov aby vzniklo miesto pod nim na parkovanie? Máme krov klasi…
evatothova
Pred 5 rokmi
18
Riešil už niekto zástenu v podkrovnej kúpeľni?
Ahojte, máme rohovú vaňu situovanú pod krovom. Poradíte, ako riešiť zástenu alebo sprchový záves? D…
huliana
Pred 5 rokmi
8
Zmrazenie cien plynu pre zákazníkov SPP
https://openiazoch.zoznam.sk/cl/200453/Zmrazenie-cien-plynu-pre-zakaznikov-SPP-plati-len-do-konca-v…
mino1985
Pred 5 rokmi
1
Obecna kanalizacia veduca cez pozemok
Zdravim, vedel by mi niekto poradit? Ak som zistil ze obecna verejna kanalizacia ide cez moj poz…
roboza
Pred 5 rokmi
9
1
2
…
1289
1290
1291
1292
1293
…