O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Obecna kanalizacia veduca cez pozemok
Zdravim, vedel by mi niekto poradit? Ak som zistil ze obecna verejna kanalizacia ide cez moj poz…
roboza
Pred 5 rokmi
9
Ktorú parketu si vybrať? Skandor vs. Kaindl
Ahojte. Prosim Vas o nazor. Akurat vyberame parketu do novostavby. Zariadenie bude moderne, kuch.…
huliana
Pred 5 rokmi
7
E-shop zamietnute vratenie tovaru - porušena nalepka
Zdravim, eshop (Alza) mi odmietol vratiť peniaze v lehote 14 dni od kupi z dovodu porušenej nale…
majkoj
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
77
Hľadám dodávateľa
Hľadám firmu na rekonštrukciu strechy garáže z asfaltových šindľov cca 50m/2 a nové rýny. Súčasne b…
lubodub
Pred 5 rokmi
3
Aplikácia na 3D návrh kuchyne s obývačkou
Prosím vás môžte mi dať tip na dobrú aplikáciu na 3 d návrhy kuchyňa s obývačkou
izoggy
Pred 5 rokmi
21
Plynovy kotol jednookruhovy ???
Ahojte, chcela by som sa spytat, resp. otvorit opatovne diskusiu aky plynovy kotol, jednookruhovy, …
sysell
Pred 5 rokmi
8
Ako sa úplne zbaviť potkanov?
Prosím Vás pekne potrebujem poradiť - bývame v rodinnom dome a chováme nejaké tie zvierat ako slie…
petersonik
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
66
Plyn alebo Drevo?
Ahojte mame dilemu, nakoniec sme sa rozhodli ze dame zaviest zrejme plyn,,plynari nam poslali ponuk…
petersonik
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
sponzor fóra
Zateplenie podlahy - prízemný byt
Zdravím, čo by som mal použiť pod plávajúcu podlahu v prízemnom byte na zateplenie? (je tam starý b…
zita19
Pred 5 rokmi
6
Ako opravit izolaciu?
Ahojte... Vedel by niekto poradit ako opravit izolaciu? Chodnik by som chcel na jar dvihnut .
jan45
Pred 5 rokmi
3
Susicka nesusi, resp. iba kratko
Dobry vecer, susicka sa mi rozhodla pridat k vianocnym stresom tym, ze nesusi. Teda takto: pradlo…
megdesign
Pred 5 rokmi
5
Vhodný projekt na pozemok
Ahojte, MS sledujem už dlhšie, avšak teraz by som si rád od vás vypočul zopár rád, postrehov a myšl…
leatea
Pred 5 rokmi
15
Silnejsie obehove cerpadlo
dobry den, potrebujem silnejsie obehove cerpadlo od tohto, ktore by ste poradili? pripojenie 1", a …
daralbajda
Pred 5 rokmi
23
Problemy s predkupnym pravom
Ahojte dovolím si vás poprosiť o radu dostali sme sa nevedomosťou do súdneho sporu ohľadom porušeni…
bosorka22
Pred 5 rokmi
1
Vecne bremeno - aka je jeho hodnota podla vas?
Dobry den, chcel by som vas poprosit o nazor, aka je asi hodnota vecneho bremena. Mam pozemok, c…
romy01
Pred 5 rokmi
5
Bukové, agâtové alebo dubové parkety
Dobrý deň, dostal som sa k starým parketám a rad by som zistil o aký druh dreva ide. Chcel by som i…
miskopis
Pred 5 rokmi
1
Stavba domu - tehla alebo ytong?
Ahojte Stavbári, tento rok sa púšťame aj my do stavby nášho domova. Projekt máme vyhotovený, kde n…
charles91
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
129
Počet elektrických obvodov
Ahojte, mal by som ešte jednu otázku ohľadom elektrických rozvodov...Existuje prosím vás niečo ako …
vrajmantak
Pred 5 rokmi
1
2
43
Projekt Bungalov EKO 104 - reálne skúsenosti
Ahojte..Býva niekto v bungalove eko 104, respektive má niekto praktické skúsenosti s jeho vystavbou…
ekoplus
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
135
Poraďte dobrého architekta z okolia Trnavy
Viete mi niekto poradit dobreho architekta z okolia Trnavy ?
lalinka323
Pred 5 rokmi
1
2
37
Pracka bez AquaStop - da sa dokupit ?
Kupil som pracku Samsung a ten model nema aquastop alebo jeho obdobu. Ked kupim hocijaku aquastop h…
shadowmilan
Pred 5 rokmi
6
Otazka kataster
Prosím poradte mi, do kolkých dni treba zaniest overenu zmluvu na kataster? Napr. ak bola podpisana…
simona__357
Pred 5 rokmi
10
Vodovodná šachta - nepravidelné vibrácie, prenos hluku do domu
ahojte. Máme menší problém s nepravidelným hlukom, ktorý sme začali vnímať pri začatí vykurovacej …
lavas
Pred 5 rokmi
6
Ručné omietanie debniacich tvárnic v interiéri
Ahojte, aké kombináciu materiálov odporúčate pre omietanie debniacich tvárnic interiéri? je možn…
yeti_team
Pred 5 rokmi
5
PRERUšENIE konania o návrhu na vklad do katastra
Ak niekto viete poradte. Kataster prerušil konanie... kvôli nejakým chybám v zmluve, keď sa to odst…
andreah25
Pred 5 rokmi
29
Chladnička a mraziak vonku?
Ahojte... mám takú dilemu, či možem nechat interierove spotrebice vonku cez zimu...samozrejme vypnu…
zita19
Pred 5 rokmi
23
Komín na víkendovej chalupe
kupili sme stary domček a prerabame ho na vikendovu chalupku...myslite,ze je nutne dat komin frezov…
schiedel_maros_plsko
Pred 6 rokmi
5
IKEA metod + vstavané spotrebiče inej značky
Ahojte, chcela by som sa spýtať tých, kt majú kuchyňu z ikei, aké konkrétne vstavané spotrebiče mát…
panak
Pred 6 rokmi
22
Kuchyna z Oresi Žilina alebo zo Sconta?
Ahojte, máme dilemu ohladom vyberu kuchyne. Dali sme si spravit niekolko cenovych ponuk a nakoniec…
stanlej
Pred 6 rokmi
9
Poradenstvo v oblasti energeticky a investične nenáročnej výstavby
Hladam cloveka co poradi v oblasti energeticky a investične nenáročnej výstavby, Poprad.
cepo
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1290
1291
1292
1293
1294
…