Zateplenie podlahy - prízemný byt

Zdravím, čo by som mal použiť pod plávajúcu podlahu v prízemnom byte na zateplenie? (je tam starý betón momentálne), nemôžem ísť vyššie ako 2 cm
Odpovedať
@lobob 2 cm je na zateplenie malo. Mozes pouzit kvalitnu podlozku aby sa ti podlaha nelamala v perach, nebzucala pri kazdom kroku. Na zateplenie by si musel dat nejaku izolaciu do pivnice na strop.
Odpovedať
ak ťa limitujú dvere, tak z tých sa dá odpíliť 8-) a ja mám v jednej izbe pod kobercom podložky aké majú napr. v detských herniach alebo niektorých posilňovniach a pod. izba sa využívala na cvičenie a neskôr ako detská izba. je to celkom fajn. inak 2 cm zateplenie je slabota. ktovie, či uvidíš rozdiel. ak trváš na tých 2 cm a že pod plávačku, tak asi podlahový polystyrén. resp. čo najtvrdší (xps?).
Odpovedať
Vdaka za vase rady, viem ze 2cm je slabota ale vyssie ist nemozem kvoli dveram a kupelni atd a sekat beton nechcem. Asi dam nejaky podlahovy polystyren.
Odpovedať
@zita19 co myslis kvalitnou podlozkou?
Odpovedať
no nie penu za 50 centov na stvorak. Su aj lepsie podlozky, niektore maju aku taku tepelno izolacnu schopnost a nie som si ista, ci na holy beton netreba aj parozabranu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?