O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia kúpeľne- PK
Dobrý deň, vedel by niekto poradiť ako sa pohybujú ceny rekonštrukcie kúpeľne. Lokalita - Pezinok. …
laucia
Pred 5 rokmi
1
Vysoká vlhkosť?
Je vysoká vlhkosť 50-55%? jedná sa o novostavbu, podlahové teplovodné kúrenie nastavené na termosta…
santos950
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
78
Oplatí sa podlahovka do iglu?
Dobrý deň Oplatí sa podlahovka do EPS iglu?
petinko1982
Pred 5 rokmi
18
Rozpočet 2019/2020
Robím si rozpočet na dom a zaujímali by má reálne skúsenosti tých čo stavali dom tento rok. Ja plán…
skpeter
Pred 5 rokmi
31
Zvod zo strechy cez dom
Zdravím mam otázku zvod zo strechy mi spravili takto cez dom je to pohode? Netreba to ešte nejako o…
dedo758
Pred 5 rokmi
8
Aký je najlepší kuchynský robot?
Aký je najlepší kuchynský robot? prípadne dobrý za slušnú cenu? Aký máte a ste s ním spokojné, príp…
jp9
Pred 5 rokmi
24
Smer podkladky podlahy v chodbe
Zdravim, uz asi viackrat bola preberana tato tema, ale ide o nieco zlozitejsi tvar izby a to o chod…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
7
Kanalizacia cez pozemok - co s tym?
Dobry den, staviame RD na pozemku, cez ktory z nejakeho dovodu vedie verejne janalizacne potrubie. …
romy01
Pred 5 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Vlhkost v temperovanej novostavbe
zdravim temperujem novostavbu od novembra omietky boli tovene v maji dom nezatepleny chcem sa len o…
dedo758
Pred 5 rokmi
7
TIP na odvlhčovač 2019
Ahojte máte dajaký overený tip(DELONGHI, DESA,...) na odvlhčovanie stavby je to cca 270m3 Z …
vrajmantak
Pred 5 rokmi
4
Názor a postrehy k projektu, individuálny projekt
Ahojte, rád by som Vás poprosil o nápady pre vylepšenie projektu. Nejaké drobné zmeny v projekte …
martosko
Pred 5 rokmi
10
Projekt váš názor
Dobrý deň. To je predbežný projekt nášho budúceho domu. Poprosím vaše názory. Každý postreh je vzác…
rastozdenka1
Pred 5 rokmi
20
Prípady úniku plynu sa množia...čo sa deje?
Do tohto decembra žiadné problémy v súvislosti s plynom. Tento mesiac vybuchol panelák v Prešove, d…
gkrivanek
Pred 5 rokmi
28
Stolár na kuchynskú linku
Odporúčanie na dobrého stolára v okolí Trenčína na kuchynskú linku náhodou by sa nenašiel niekto???…
zita19
Pred 5 rokmi
11
Zapojenie smart vypínač sonoff
Dobrý deň, kúpil som smart vypínače, ovládateľné cez wifi. Bohužiaľ nemám k vypínačom v byte potiah…
fiala2503
Pred 5 rokmi
5
Možné "strihnutie" vody
zdravím, mám taký malý dotaz, vodu mám privedenú do rd modrou dn32 zasypanou v piesku. v základoch…
viktor811
Pred 5 rokmi
2
Stavebná firma-stavba rodinného domu
kto mi poradí dobrú stavebnú firmu na stavbu rpodinného domu. Mám cca predstavu ako by mal vyzerať,…
petinko1982
Pred 5 rokmi
9
Oprava poškodenej podlahy
Dobrý deň, keďže nešťastie nechodí po horách ale po ľuďoch a smola sa stále lepí na päty, chcel by …
gashtaan
Pred 5 rokmi
2
Veľké okno v obývačke
Dobrý deň, chcem sa spýtať majiteľov veľkých okien bez predelu v obývačke (spojená obývačka s kuchy…
zefe
Pred 5 rokmi
13
Čo poviete na projekt?
Ahojte, vyjadrite prosím, čo si myslíte o mojom plánovanom projekte. Za návrhy, prípadne konštruktí…
vrajmantak
Pred 5 rokmi
16
Terasové dvere- prosím o inšpiráciu
ahojte chcel by som sa spýtať kto má takto riešené okno-dvere len v prevedení antracit v interiéri …
adiso
Pred 5 rokmi
6
Antracitové okná aj z dnu
Prosím vás tí, čo ste si dávali antracitove okná, dávali ste rovnaké aj z dnu? Ak áno môžem poprosi…
foox
Pred 5 rokmi
18
Model domu
Ahojte. Chcela by som si vyrobiť model domu tak by som potrebovala poradiť z čoho vyrábať, z čoho s…
wivik
Pred 5 rokmi
27
Odsávanie zápachu z WC v rodinnom dome
Dobrý deň, Prehľadávaním internetu som strávil už mnoho času a rozhodol som sa že sa skúsim pora…
ivantausk
Pred 5 rokmi
1
2
34
Výška hypotéky od 1.1.2020. Kalkulačka akú vysokú hypotéku dostanete
https://slavomirmolnar.sk/2019/12/14/maximalna-vyska-hypoteky-kalkulacka/ Kalkulačka toho pána p…
skpeter
Pred 5 rokmi
1
Rekonštrukcia pôvodnej kúpeľne v byte
Prosím viete mi poradiť vhodné riešenie na úpravu kúpeľne? Aby to bolo pekné, finančne nenáročné :-…
santos950
Pred 5 rokmi
1
2
37
Zateplenie špaliet okien
Zdravím idem sa opýtať, či niekto skúšal dávať do otvoru na okno po celom obvode z vnutornej strany…
tino2
Pred 5 rokmi
1
2
48
Význam územného konania
Chceme stavat dom v dedine (malinovo), uz niekolko mesiacov behame na stavebny urad, riesime vsetky…
romy01
Pred 5 rokmi
28
Mokre rohy v novostavbe
zdravim mam taky probelm ze mi moknu rohy v novostavbe neobyvanej deje sa to iba na dvoch miestach…
rkorba
Pred 5 rokmi
17
Optika v byte
Dobrý deň, ideme rozvádzať nové elektrické rozvody a chcem vybaviť zároveň aj dátové zásuvky. Do by…
roboza
Pred 5 rokmi
1
2
43
1
2
…
1288
1289
1290
1291