O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podlaha podlahove kurenie
Dobry den, nevie mi niekto poradit ,ci vo firme parketmann je podnikova predajna? Alebo ci sa tato …
kika7126
Pred 5 rokmi
3
Sieť dome
Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú firmu alebo človeka ktorý by mi poradil ohľadne internetu …
maxim1305
Pred 5 rokmi
5
Stavba "predného" plotu z betónových tvarnic v zime
Ahojte, chcem sa opýtať na Váš názor či je rozumné sa teraz pustiť do stavania plotu z betonových t…
petinko1982
Pred 5 rokmi
13
Nakupy dlazby v Polsku
Prosim Vas oplati sa este ist na nakupy do Polska? Co pozerame napr. dlazbu, obklady, vinylove podl…
zuzcek1988
Pred 5 rokmi
20
Odpocet elektromeru - svojpomocne online
Da sa nejako urobit odpocet elektromeru svojpomocne ? Dodavatel zatial neumoznuje vidiet online sta…
peter_83
Pred 5 rokmi
21
Ako spravne vytapetovat maly priestor
Zdravim, Potreboval by som vytapetovat malu plochu, konkretne miesto na sedenie, ktore je sucas…
drivesk
Pred 5 rokmi
3
Francouzská vs klasická okna
V návrhu půdorysu počítám s dětskými pokojíky situovanými na jih do zahrady, kdy nyní řešíme s manž…
emmahardt
Pred 5 rokmi
1
2
39
PSK portal alebo takzvano sklopnoposuvne dvere prosim poradte
zdravim chcem sa opytat ci uz ma niekto klasicke interierove zaluzie na tychto posuvnych dverach ci…
t0ny08
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Zmena hlavneho istica 25A na 30A
Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu a odpovede na moje otazky. V sucasnosti nam devel…
vrajmantak
Pred 5 rokmi
1
2
32
Ledka neshasne po vypnuti
Zdravicko panove, taka vec znami ma taky problem, prerabal si izbu a robil si novu elektriku 2krat …
zita19
Pred 5 rokmi
1
2
33
Co skorej, fasáda alebo terénne úpravy?
Ahojte. Chceme riešiť fasádu, terénne úpravy okolo domu a aj terasu. Len nevieme, či fasádu riešiť …
dorwin
Pred 5 rokmi
14
Novostavba v Trencine
Dobry den, ktoru novostavbu v TN - najlepsie Zamostie, Sihot (nie Juh) by ste odporucali a preco? D…
claudia66
Pred 5 rokmi
1
Madlo z oboch strán vchodových dverí
Má tu niekto madlo z oboch strán vchodových dverí? Vraj sa tam dáva špeciálny jazýček a madlo v tom…
mamusiik
Pred 5 rokmi
4
Sádrokartón svojpomocne
Ahojte, rozhodli sme sa s mužom ze si sadros urobíme sami. Ale co by sme poradili,je lepší lepený s…
hdanielh
Pred 5 rokmi
2
Podlaha do pivničnej posilňovne
Dobrý deň prajem. Kúpili sme starší dom, ktorý rekonštruujeme. V pivnici je podlaha charakteru udu…
mesarosanton
Pred 5 rokmi
5
Ako odfiltrovať z pitnej vody chlór?
Chcel by som nejaky filter na odstranenie chloru z vodovodu.Ma to niekto vyriesene nejakymi filtram…
gashtaan
Pred 5 rokmi
5
Elektrika na chalupe
Dobrý deň, prosím vás poradíte mi ohľadom elektriny na chalupu. Je to v záhradkárskej oblasti. Žiaľ…
duzu
Pred 5 rokmi
14
Zateplenie pórobetónu
Chceme zatepľovať rodinný dom, kde obvodové múry sú z pórobetónu s hrúbkou 40 cm. Stavba sa nachádz…
jakino
Pred 5 rokmi
6
Zatekanie vodovodnej sachty na vrtanu studnu
Dobry den, Mate niekto prosim skusenosti so zatekanim sachty na vrtanu studnu ??? My sme kupil…
dzonyby
Pred 5 rokmi
14
Možnosti nad pojenia hranola
Ahojte modro strech majstri. Prosím Vás o radu. Je možnosť nad pojenia hranolu na obrázku? Potrebov…
jan45
Pred 5 rokmi
1
2
59
Treba hliníkovú fóliu?
Dobrý deň mám bungalov nad ním drevený strop a v tom strope 40cm vaty folia parozábrana proste všet…
eagleowl
Pred 5 rokmi
10
Ako kotvit zabradlie francuzskeho okna cez 200ku eps ?
Ahojte, prosim poradte, uz ma z toho boli hlava ... ako ste riesili ukotvenie zabradlia na fran…
43jarko
Pred 5 rokmi
21
Bagrista Samorin a okolie
Nahodou nejaky kontakt na bagristu na vykop zakladov v okoli Samorina?
classica
Pred 5 rokmi
3
Nové omietky do 40 ročného domu
Zdravím. Pustil som sa do prerabky menšieho domu (postavený z červených tehál) a potreboval by som …
beik7
Pred 5 rokmi
26
Drevene stolicky
Dobry den Najde sa niekto kto vie vyrobit taketo stolicky aj so stolikom? Popripade ma vie odporuc…
zita19
Pred 5 rokmi
23
Presah susedovej strechy na môj pozemok
Sused opravuje strechu, ale bez stavebného- a teda aj môjho- povolenia si rozšíril rímsu a použil …
hoblinka13
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
80
Dispozícia kuchyne v dome
Ahojte, prosím o pomoc pri rozložení kuchyne :) Nevšímajte si rozloženie sporáku a drezu, to sme l…
lisieux84
Pred 5 rokmi
1
2
45
Korozia v otvorenom systeme vykurovania
Mam dve otazky: Nasiel som nejake clanky o teplovodnych rozvodoch, kde sa kvoli ochrane pred koroz…
jan45
Pred 5 rokmi
10
Spina v strukture vinylovych podlah
ake mate skusenosti s udrzbou svetlejsej vinylovej podlahy, hlavne co sa tyka zanesenia spiny v st…
endusko
Pred 5 rokmi
17
Horný a bočný svetlík šírky 300mm
Ahojte. Nájde sa tu niekto taký, čo má horný a bočný svetlík veľkosti 300mm široký? Stavebný otvor …
logo22
Pred 5 rokmi
13
1
2
…
1286
1287
1288
1289
1290
…