O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skladba zateplenia stropu - ludovo gangu
Potrebujem radu.Chcem zateplit strop domu -gang to bol ,teraz je sucast interieru( bolo to zle uro…
luboskodt
Pred 5 rokmi
3
Navrhnutie kuchynskej linky
Dobrý deň prosim vás kto by mi vedel navrhnúť kuchynsku linku, nakoľko už som zúfalá, skúšala som t…
stolarhrm
Pred 5 rokmi
24
Zrušené dodatočné stavebné povolenie - "preskúmanie rozhodnutia mimo odvolacieho konania"
Dobrý deň, chcel som sa spýtať, že ak okresný stavebný úrad zruší dodatočné stavebné povolenie už s…
janetbla
Pred 5 rokmi
3
Spotreba plynu v čerstvej novostavbe
Ako neznaly sa chcem spýtať. 120 m2 obytnej plochy. Obvodove muri porotherm 38cm este nezatepleny.…
martinak15
Pred 5 rokmi
21
Hlada sa kurenar
Je tu niekto, kto by mi pomohol zorientovat sa v projekte a mohol mi pomoct vybrat najvhodnejsi typ…
sadell
Pred 5 rokmi
1
Vyber susicky
Ahojte. Mate niekto susicku na prádlo ktora sa otvara z vrchu? Daju sa lahko zohnat? Vdaka
foox
Pred 5 rokmi
6
Vetracia sachta (na digestor) v kuchyni - da sa "zredukovat" velkost?
Planujeme komplet rekonstrukciu v panelovom byte (4te poschodie z 5tich) a v kuchyni mame staru kom…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
15
Bungalov 1676
Ahojte 😊 najde sa tu niekto kto ma postaveny bi galov 1676 z eurolinu ? Dakujem 😊
mareknike
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Korene čerešne a prípojky
Dobrý deň mám na pozemku prípojky v jednej ryhe voda elektrika tá je v chráničke obsypané 0/4štrkom…
jan45
Pred 5 rokmi
3
Rekonštrukcia starého domu.... Chcem si splniť sen.....
Ahojte. V prvom rade.... Som žena 😆, aj keď nechcem podceňovať nás žienky, ja som žena bez stavebné…
milanpetruska
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
TEBA TP-12 vykazuje chybu ER41. Kde moze byt problem?
Dobry den TEBA TP-12 vykazuje chybu ER41. Kde moze byt problem? Er41 znamena ze nebol dosiahnut…
daggoss
Pred 5 rokmi
1
Protherm tiger 24ktz - expanzka
Ahojte. Zhanam pouzitu expanzu nadobu do kotla Protherm tiger 24 ktz. Ak by ste menili takyto kotol…
boss86
Pred 5 rokmi
9
Protherm Lev - oprava alebo výmena
Dobrý večer, potrebovala by som poradiť. Máme 11-ročný kondenzačný kotol Lev od Prothermu s 90 zá…
jan45
Pred 5 rokmi
10
Odlepujuca sa dyha z dvierok kuchynskej linky - aké lepidlo, postup
Prosba o radu - na jedných z dvierok sa nám po krajoch odlupuje tenká dyha- zatial tam je celá, len…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
4
TEBA TP-12
Dobry den, kotol TEBA TP-12 vykazuje pri zapalovaní chybu ER41. Mate niekto skusenost s takymto pr…
martin25
Pred 5 rokmi
2
Na sucho položená dlažba na chalupe
Renovujeme starú chalupu bez hydroizolácie sten. Dom bol zvonka kompletne oddrenážovaný, Vnútro-zem…
milanpetruska
Pred 5 rokmi
5
Umývačka riadu vyhadzuje istič.
Zdravím, umývačka riadu začala vyhadzovať istič. Skúšali sme aj iné zásuvky, ktoré majú vlastný okr…
zita19
Pred 5 rokmi
15
Nabíjanie AKU 500/140 v novostavbe
Ahojte, 3 dňom sa snažím nabiť AKU o objeme 500l so zásobníkom 140l TUV v dome 240m2 2 rozdelov…
adam_janka
Pred 5 rokmi
1
2
52
Teplovodna krbova vlozka zapojenie
Zdravim robim si krb, pouzijem teplovodnu krbovu vlozku ferlux c21w s teplovodnym vymennikom, chcem…
gf565
Pred 5 rokmi
18
Rozvody rekuperácie - vývody zo steny
Ahojte. Riesil niekto rekupku v kaslikoch? Resp existuju vývodky rekuperacie vhodné do steny? Chcel…
davincidemons
Pred 5 rokmi
1
Hypotéka na pozemok, extravilán
Zdravim,chceme brat hypo na pozemok v extraviláne v rekreačnej zone. Elektrika,voda tam je,1050m2.R…
andreah25
Pred 5 rokmi
9
Vecné bremeno, studňa
Dobrý deň, mame na dome vecne bremeno a to v tom že susedia sú napojený na našu studňu a v prípade …
andreah25
Pred 5 rokmi
6
Ako ako a čím kurit v chodbe??
Ahojte. Chcem poradit. Rekonštruovali sme komplet druhe poschodie rodinneho domu ako samostatnú byt…
martinak15
Pred 5 rokmi
5
Rekonštrukcia interieru
ahojte, chcem sa spýtať koľko by cca stála rekonštrukcia v dome, vymeniť dlažbu za podlahy, nová k…
barbora287
Pred 5 rokmi
3
Dracena
Ahojte ženy, možno aj muži :D Doma pestujem, snažím sa o to teda. Pestujem dracenky, no urobil s…
kristina1990
Pred 5 rokmi
26
Chrobacik na paplone
Zdravim vas, prosim, viete mi povedat, co je toto za chrobaka (priblizene na max)? Nasla som ho dne…
1bobatko
Pred 5 rokmi
5
Skusenosti s onlinesatnik.sk
Ma niekto skusenosti s onlinesatnik.sk ? Dakujem
rmu
Pred 5 rokmi
1
Riešenie vrchného poschodia
Ahojte strechari, potrebovala by som poradiť s vrchným poschodím. Dom má rozmery 9.5x9.5m plus d…
gurags
Pred 5 rokmi
4
Riešili ste zateplenie komínovej koncentrickej rúly kondenzačného kotla ?
Napadlo ma že pri kondenzačných kotloch je nasávanie aj odvod spalín v jednej rúre ....kde je predo…
eagleowl
Pred 5 rokmi
4
Stojankova batéria pri keramickom dreze
Dobrý deň, máme objednanú kuchyňu na vidiecky štýl a v nej bude osadený keramický dvojdrez Havsen I…
zita19
Pred 5 rokmi
10
1
2
…
1284
1285
1286
1287
1288
…