O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Montáž Evo Home
Dobrý deň . Mám otázočku nájde sa v okrese Skalica poprípade Senica kúrenár ktorý spraví zónovú re…
poliacik321
Pred 5 rokmi
2
Novostavba bez mobilného signalu
Ahojte, nasťahovali sme sa do novostavby, na prízemie a nemáme v byte skoro žiaden signál. Vonku sa…
simona__357
Pred 5 rokmi
13
Sprchový žľab alebo klasická vanička? Skúsenosti, rady a odporúčania?
Aké máte skúsenosti so sprchovými žľabmi, odporúčate alebo nie. Ako a kde vyberať, na čo dávať pozo…
kejsix
Pred 5 rokmi
27
Základy starého domu, odizolovanie.
Zdravím Vás, idem si k Vám po radu. Kúpili sme starý domček postavený cca v roku 1965, chceme ho ko…
maxogo
Pred 5 rokmi
4
Studene mury od podlahy / tepelny most
Zdravim vsetkych, Pred rokom sme kupili kompletne zrekonstruovany dom. Byvame tam prvu zimu a po…
maxogo
Pred 5 rokmi
9
Alternatíva ku drahým tepelným čerpadlám
Faktom je, že hypotéky sú lacné, dotácie bežia a ľahko získané peniaze sa míňajú ľahko, toto tlačí …
pali1711
Pred 5 rokmi
18
Aký nábytok dať k jedálenskému stolu?
Ahojte, Prosím, poraďte čo dať k jedálenskému stolu? Je to tam veľmi prázdne a neviem sa rozhodn…
jakubw
Pred 5 rokmi
1
2
42
Schiedel stabil - vzduchotesnost
Dobry den, Mame komin schiedel stabil- teda mriezka na uplnom spode komina pri vyvode kondenzu....…
viperko
Pred 5 rokmi
19
sponzor fóra
Interiérové dvere - poľský vs. slovenský výrobca
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s interiérovymi dverami od slovenských a poľ…
unitrex1
Pred 5 rokmi
1
2
56
Prasknutý komín Schiedel, riešenie?
Schiedel stabil, praskliny na prvých dvoch vložkach od napojenia kotla
originalx
Pred 5 rokmi
17
LED pas popri stene - ako spravit?
ahojte aký led profil treba na takéto osvetlenie popri stene? Stačí obyčajný profil do sdk alebo ne…
svetlo1
Pred 5 rokmi
12
Kuchynské spotrebiče
Ahojte chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s nakupom kuchyn. spotrebicov z Ukrajiny? Oplatí …
felitsa
Pred 5 rokmi
5
Varna doska na ostrovceku
Zdravim vas,prisla som si po radu... Ti,ktory mate varnu dosku na ostrovceku v kuchyni odporucate a…
petrah_m
Pred 5 rokmi
12
Ploché digestory na zabudovanie
Má niekto skúsenosť s týmto digestorom alebo s podobným typom? V akej výške ho máte? https://www…
petrah_m
Pred 5 rokmi
4
Krups kavovar
nemá niekto nahodou tento kavovar potrebujem sa poradit
halepka
Pred 5 rokmi
18
Deka a palach
Dobrý večer prajem Potrebujem radu.. Prerabanie stary dom,.. Chceme bývať aj na poschodí, len t…
babi32
Pred 5 rokmi
5
Povinnosť mať povolenie na čerpanie vody z vlastnej studne bude platiť pre každého
V marci 2018 bol novelizovaný tzv.Vodný zákon a ten zavádza povinnosť pre občanov ktorý majú vlastn…
jan45
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
72
Makadam pod zam.dlazbu
Zdravim.Chcel by som vediet ci je nejaky rozdiel pri i makadame frak.0-64,0-32 a 32-64,16(22)-32. …
jakino
Pred 5 rokmi
13
Celoročná chata zo zasklením
Ahojte! Vie mi niekto prosim poradit približnú cenu takejto čiastočne zasklenej chatky? Rozmer 7kra…
miselka8811
Pred 5 rokmi
1
Náklady spojené s užívaním parkovacieho miesta
Dobrý deň. Plánujem kúpiť parkovacie miesto. Jedná sa o oplotený areál (pozemok) na ktorom je p…
haman85
Pred 5 rokmi
23
Koupelna 2,2 x 4,3m
Mate prosim nekdo takovy nebo podobny rozměr koupelny? Rada bych videla jak jste resili rozmístění …
wivik
Pred 5 rokmi
13
Kurenar radiator
Ahojte. Prosím vás je možné vid foto presunúť v paneláku radiátor tam do práva na druhú stranu sten…
ruren
Pred 5 rokmi
22
Elektricky bojler
Dobry den vedel by mi niekto poradit, chceli by sme do kupelne elektricky bojler, nad vanu s klasck…
gavlanik
Pred 5 rokmi
9
Podlahové elektrické zásuvky
Zdravím vás, chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti s podlahovými zásuvkami ktoré dokážu fungova…
ondro81
Pred 5 rokmi
2
Kupit byt v BA 3 veze alebo Premiere
Ahojte, nie som z BA a chcela by som kupit 1-2izb. byt v 3 veze alebo Premiere. V ktorom projekte b…
mimi215
Pred 5 rokmi
1
Poškodenie expanznej nádrže
Dobrý deň, som tu nový a mám problém, preto sa na obraciam na odborníkov, ktorí by mi vedeli poradi…
dedo758
Pred 5 rokmi
7
Šikovní tesári Orava,Liptov..
Poraďte šikovnú partiu tesátov..na jar začíname a chceme si dať už urobiť cenové ponuky..na celú st…
roboza
Pred 5 rokmi
9
Prístavba predsiene verandy
Ahojte viete mi poradiť co všetko treba keď si chceme pristaviť predsieň lebo je pri vstupe rovno s…
chrobak7
Pred 5 rokmi
9
Vyhadzuje istič
Ahojte,mam taky problem mam novu velku Flex brusku 335 Metabo,ma odber 10,5 a na 16A aj na 20A isti…
kosaznosa
Pred 5 rokmi
7
Kuchyňa provens
Mozem poprosiť foto vašich provens kuchynskych liniek? Ďakujem za inšpirácie
lifelike
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
1282