O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prosim o nazory na vizualizaciu kuchyne s obyvackou
Dakujem.
majka7777
Pred 5 rokmi
20
Kúrenie s CLIMATIK A++ EURO 150 TCA
Ahoj, uvažujem nad kúrením s týmto TC, plus elektrokotol, podľa tech. listu na stránke elíz by mal…
salamawec
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
11
12
349
Senzor pohybu, alebo cidlo
Ahojte, nema niekto prehlad o senzore pohybu, alebo nejakeho cidla, aby mal dosah iba 1m v mini roz…
rapidek
Pred 5 rokmi
4
Co miesto geberitu?
Co by ste odporucali miesto geberitu, ked nechceme klasicke kombi wc? Mame tam nad zachodom okno vo…
jozefsv
Pred 5 rokmi
13
Nejde mi pripojiť k stránke
Možno to sem nepatrí, ale potrebujem pomoc. Asi mesiac sa nedá prihlásiť k realitnému portálu, u m…
kralkingofpop
Pred 5 rokmi
14
Prerabka kúpeľne
Dobrý deň, poraďte ako prerobiť kúpeľňu v dome. Ak máte nejaké foto z prerábky pred a po kľudne poš…
lenkito10
Pred 5 rokmi
19
Led pásy
Dobrý deň. Plánujem si namontovať led pásy ako osvetlenie do novostavby na celé prizemie. Chcem tam…
haluzina
Pred 5 rokmi
1
EPS do odvetranej fasády
Skúsite mi niekto konkretizovať, prečo by sa nemohol do "odvetranej" fasády (fasáda s prevetranou m…
daralbajda
Pred 5 rokmi
20
sponzor fóra
Instalacia plavajucej laminatovej podlahy -nerovne steny
Zdravim Vas, rad vy som sa opytal ci mi niekto nevie poradit s pokladkou plavajucej laminatovej po…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
3
Skusenosti so strankou Profiprofil.sk
Objednavali ste niekto od nich okna ? riesime rekonstrukciu rodinneho domu, kvlaita okien, sluzby u…
qiqulqa
Pred 5 rokmi
4
Ponuka na jablotron 100
Ahojte. Riesim do domu alarm. Predpripravu mam spravenu,teda kable potiahnute. Dostal som ponuku na…
pablosss
Pred 5 rokmi
21
Spamovanie fóra od firmy DELTAKO
@deltako Prosím firmu Deltako, aby nespamovala fórum svojou reklamou. Nemusíte pridávat reklamu do …
petinko1982
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Rekonštrukcia WC
Ahojte, neviete mi poradiť firmy ktoré sa venujú kompletnej rekonštrukcii wc v panelovom byte z BA …
dedo758
Pred 5 rokmi
2
Nemôžem vikuriť dom
Dobrý večer prednedávnom sme menili rozvody kúrenia v 2 poschodovom dome cca 140m na poschodie .Rad…
bemko
Pred 5 rokmi
1
2
35
Zarátanie príspevku interierového TČ do vykurovania v Energetickom certifikáte
V dome plánujem pripojiť odťah rekuperovaného vzduchu cez interierové TČ na ohrev TUV. Tzn. znehod…
romciiik
Pred 5 rokmi
3
Tehlová stena v pivnici.
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako postupovať so starou tehlovou stenou v pivnici keď ju chcem…
vladka201078
Pred 5 rokmi
4
Dom z CLT panelov-mate niekto?
Ahojte. Ma niekto skusenost? Ste spokojny? Ako sa cenovo pohybuju? Viem, ze podobna diskusia tu je,…
tutkovci
Pred 5 rokmi
2
Dvere na schodisku
Dobry deň. Riešime doma dilemu. Bývame v dvojgeneracnom dome s muzovou mamou. Domácnosti máme odde…
kikaku
Pred 5 rokmi
4
Kované zábradlie do interiéra
Prosím Vás, dávali ste si niekto drevené schody a kované čierne zábradlie? Hlavne, ak máte niekto t…
smilegirl311
Pred 5 rokmi
1
Omrznutý veniec a zvlhnutá OSB doska
Dobry vecer vam prajem Chcem vas poprosit o radu nakolko som uz zufaly. Na novostavbe domceku …
eis4
Pred 5 rokmi
1
2
43
Som tu nový - mcgyver
Tak ahojte vsetci...Na podnet mojej milovanej manzelky som sa zaregistroval tu na modrej streche, d…
leilak1
Pred 5 rokmi
6
Hľadám budúcich susedov v novostavbe Nové Šúty Vajnory
Dobry den, hladam buducich susedov/majitelov bytov v projekte Nove Suty vo Vajnoroch, rada by so…
t0m
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
20
21
615
Isover insulfit
Je podla vas dobra fukana izolacia isover insulfit do vaznikoveho krovu?Poprosim klady a zapory,vda…
rosio
Pred 5 rokmi
1
Umiestnenie vonkajsej parapety
Dobry den, kupil som byt, v ktorom boli menene okna za plastove, ale nezda sa mi osadenie vonkajsic…
mixael27
Pred 5 rokmi
8
Vonkajšie strojové omietky okolie Nitry . realizuje to ešte vôbec niekto? prosím o nejaký kontakt
Dobrý deň, hľadám profesionálnu firmu ktorá realizuje vonkajšie strojové omietky v okolí NR. Pod…
rado26
Pred 5 rokmi
1
Podklad pod elektricku rohoz v kupelni
Zdravim, potreboval by som poradit. Mozem dat do kupelne na betonovy podklad 2-3 cm styrodur, na to…
roboza
Pred 5 rokmi
8
Kondenzačný kotol a kúrenie v tehlovom byte
Ahojte, rád by som počul názory ľudí čo kúreniu rozumejú viac ako ja :) Máme tehlový byt o ploche…
xduricaj
Pred 5 rokmi
1
2
60
Zahradny dom
Idem na platni 6*4m postavit murovany zahradny domcek na naradie ale z coho? Co najlacnejsie.. asi …
daralbajda
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
80
Urgentne potrebujem radu.
Pri rekonštrukcii podkrovia že uplne uzavreli poval kvoli tomu ze ho nejdeme používať. Strecha na …
truly
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
65
Vyduta podlaha pomooc
Dobry den mozete mi poradit? Mam byt v najme od mesta a je tam asi najlacnejsia podlahu. Vcera sa s…
tad8
Pred 5 rokmi
28
1
2
…
1280
1281
1282
1283
1284
…