O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
ÚZKY STAVEBNÝ POZEMOK PORADTE
Dobry deň potrebujem poradiť ohľadom stavebného pozemku nevieme sa rozhodnuť ,čo takomto prípade ro…
berco123
Pred 5 rokmi
20
Nová Tulipa - Kvetoslavov
Ahojte, zvažujeme kúpu pozemku v tomto projekte. Nájde sa niekto, kto to tiež rieši? alebo niekto k…
natali1401
Pred 5 rokmi
4
Prestresenie bazenovesialenstvo.sk
Mam ponuku na zastresenie od bazenovesialenstvo.sk. Cena je fajn v stredu sa osobne stretneme ale …
joshua39
Pred 5 rokmi
6
Parkovanie v zone
Dobrý deň, chcel by som vedieť či u nás na sídlisku môžem parkovať na ceste pred domom keď cesta ma…
lukino77
Pred 5 rokmi
5
Zmena spôsobu vykurovania
Zdravím Vás, ideme po radu. Sme v stave výstavby RD, tzn.schvalena hypo, stavebné povolenie. Pri pr…
warm
Pred 5 rokmi
17
Ako skrášliť studňu
Dobrý den, chcela by som poprosit o rady ako skrášliť studnu. Má klasický betónový poklop a chcela …
111petstav
Pred 5 rokmi
7
Kontrola kúpnej zmluvy advokátom
Ahojte, už v názve je jasné o čo ide. Máte skúsenosť s kontrolou zmluvy u právnika, keď ste kupoval…
andreah25
Pred 5 rokmi
16
Vnutorne stierky
Ahojte s čím sa lepšie robi silikonove alebo štukové stierky?
111petstav
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Obklad, dlažba značky CERRAD-máte niekto skúsenosti?
Dobrý deň, pýtala som sa už aj v sekcii kúpeľňa, no zatiaľ sa mi nikto neozval, tak skúsim aj tu,…
kony11
Pred 5 rokmi
2
Krabičky na zasuvky a vypinače
Caute potreboval by som poradit ,budem sadrovať krabičky na vypínače a zásuvky . Neviete koľko mil…
technik007
Pred 5 rokmi
23
Čistenie skla od vodného kameňa na sklenenom prístrešku
Chcem vas tu na fore poziadat o radu ako ocistim sklenenu tabulu od usadeneho vodneho kamena?..sklo…
tomcok
Pred 5 rokmi
17
Krb na drevo do obyvacky
Dobry den prajem, poznate niekoho, kto by vedel spravit krb "na mieru" v blizkosti BA ? Komin uz ma…
kokinott
Pred 5 rokmi
11
Dolinky Moravany nad Vahom
Zdravim,neviete niekto co sa bude dalej diat s projektom Dolinky v obci Moravany nad Vahom. Na stra…
matoo81
Pred 5 rokmi
1
Okná od firmy a-mont z Trnavy - aké máte skúsenosti?
Cawte, Aké máte skúsenosti s firmou a-mont s Trnavy?? Nacenil som unich plastove okná a dvere na n…
alexhor9
Pred 5 rokmi
25
Skleneny sprchovy kut (walk in) bez vanicky, spodne uchytenie skla
Prosim o radu ci kontakt na dodavatela. Planujeme do kupelne skleneny dvojstenovy kut so zlabom bez…
3petka
Pred 5 rokmi
27
Hladame projektanta/architekta
Dobry den, hladame projektanta na vypracovanie projektu rekonstrukcie obyvaneho rodinneho domu v…
janka643
Pred 5 rokmi
2
Penetrácia poteru a hydroizolácia
Caute, máme anhydridové potery. Celé sme ich napenetrovali aby sa mohla ísť lepiť dlažba / podlaha.…
peto125
Pred 5 rokmi
4
Stropny vylez na poschodie (galeriu)
Prosim vas nemate niekto skusenosti resp. neviete o stahovacich schodoch na poschodie (galeriu), kt…
dusan176
Pred 5 rokmi
3
Tehla vs ytong iba z hľadiska rádioaktivity
Bol som rozhodnutý stavať dom z ytongu, kvôli lepšej prirodzenej vlhkosti v dome (podľa e-knihy Fer…
zita19
Pred 5 rokmi
18
Statika priečky
Chcem sa spytat na vas nazor, mozno ma s tym niekto skusenost. Mame otvor siroky 170 cm, co sluzi a…
peter0
Pred 5 rokmi
6
Strecha nad terasou
Zdravím, chcem sa opýtať skôr než pôjdem na stavebný úrad s projektom domu. Máme parcelu určenú na …
anavy89
Pred 5 rokmi
17
Sedacka na mieru Zapadne slovensko
Ahojte, prosim poradte kde robia sedacky na mieru a mate vlastnu skusenost. Cez net nechceme kupova…
chill_outka
Pred 5 rokmi
12
Vydvihnutý poter
Ahojte medzi kuchyňou a špajzou po spustení kúrenia nám mierne vydvihlo poter. Teraz temperujeme n…
evatothova
Pred 5 rokmi
6
Stena za kachlami
Caute mame krbove kachle a za kachle by sme chceli tehlovy obklad. Napadlo ma nakolko je stena za k…
deltako
Pred 5 rokmi
15
Ako navrhnuť správnu veľkosť okien do domu - 4 otázky
Ako správne navoliť okna domu ? Prečital som viacero tém, no stale nie som si istý, ci budu izby d…
tankeri
Pred 5 rokmi
9
Kto sa vyzna v cenách elektriny na rok 2020?
Ahojte, vie mi niekto vysvetlit ako funguje novy cennik SSE pre rok 2020? Aktuálne sa zda ze je tak…
dusantt
Pred 5 rokmi
1
2
35
Podkrovné schody Fakro
Zdravím chcem sa opýtať ako vám osadily majstri podkrovné schody Fakro, máte poklop zarovno licuje …
chrobak7
Pred 5 rokmi
2
Zateplenie stropu - možná varianta
Dobrý den, Poprosil by som Vás o zhodnotenie návrhu možného zateplenia stropu. Typ domu: bungalo…
ropoz
Pred 5 rokmi
1
2
51
Sporak GORENJE K5352WF
Mate prosim vas niekto tento sporak? Chcela by som vediet, kedze ma displej, ci to pipa - hlavne pr…
kamilka22381
Pred 5 rokmi
2
Ako sa byva v Kralovej pri Senci - cast Jurajov park?
Zdravim, je tu niekto kto byva v Kralovej pri Senci, konkretne v casti Jurajov park? Ako by ste t…
marrilyn
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
1278
1279
1280
1281
1282
…