O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vaflove osušky
Vyberám nové uteráky a keďže bývame na západe Slovenska, tak máme super tvrdú vodu a k tomu nemáme …
moratibru
Pred 5 rokmi
5
Internetový poskytovateľ - Zvolen
Ahojte, chcem sa spýtať či mi viete poradiť alebo odporučiť poskytovateľa internetu v meste Zvolen.…
xduricaj
Pred 5 rokmi
3
Podlahovka slabo kuri
zdravim.potrebujem poradit.mam v rd 2 typy vykurovania.prizemie radiator ,poschodie podlahove kuren…
luki211
Pred 5 rokmi
8
Bod pripojenia 130m od hranice pozemku
Prosím vás ako sa môže riešiť takáto situácia ? Bod pripojenia nám dali, je asi 130m od nášho pozem…
denis469
Pred 5 rokmi
12
Cenová ponuka na Jablotron
Ahojte, dostali sme cenovú ponuku na alarm Jablotron 100. Cena nezhŕňa inštaláciu káblov. Nám sa z…
007tomams
Pred 5 rokmi
13
Spoločná stena garáže
Poprosim vas o ozrejmenie situacie a komplikácie, ak : máme spoločnú stenu garáže so susedom. Posta…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Rekonstrukcia "stupaciek" v starom bytovom dome
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto za sebou rekonstrukciu rozvodov, tzv. stupaciek za…
blabla22
Pred 5 rokmi
20
Ideal Standard WC s Aquablade systémom - skúsenosti
Ahoj, máte niekto doma WC od Ideal Standard s Aquablade splachovaním? Výhody sú prezentované všade …
rkorba
Pred 5 rokmi
31
sponzor fóra
Kolaudacia chaty
Ahojte je možné skolaudovať chatu? Ďakujem
zita19
Pred 5 rokmi
5
Ako vyriešiť zle spravený otvor na okno?
Ahojte. Prosím o radu. Stala sa nám taká vec, že na dome sa zle spravil spodný otvor na okno, nie j…
jozefsv
Pred 5 rokmi
15
Antracitové interierové dvere máte niekto ???
uvítam foto
hroma
Pred 5 rokmi
15
Elektroinštalácia v novostavbe - vysvetlenie základných pojmov a noriem
Pozdravujem všetkých šikovných elektrikárov. Staviam RD, elektriku si sám robiť nebudem - prd sa …
ondro81
Pred 5 rokmi
15
SDK podkrovie Malacky
Neviem prečo na praskaju všetky rohy v podkrovie SDK male praskliny. Kazde rano mame za rosene stre…
fantozi
Pred 5 rokmi
1
Dispozicia WC+kupelka+vstupna predsien
Ahojte, chceme vas poprosit o vas kriticky pohlad na nase varianty dispozicii dolnej kupelne + WC …
kamilka22381
Pred 5 rokmi
9
Zdravim, ti co maju postavene domy od Mirano a byvaju v nich uz aspon 5 r. aku mate skusenost?
Ake skusenosti mate po 5r. byvania v takomto dome? Ci sa vam v zime nerosia okna z vnutra? Ako sa s…
benkokenko
Pred 5 rokmi
1
Ideme stavat - aku spolocnost odporucate?
Ahojte, mame uz pozemok, idem riesit stavebny urad, no chcem katalogovy projekt. S ktorou spolocno…
angel1
Pred 5 rokmi
15
Základy vynatie ornice
Dobrý deň, Chystám sa na stavbu viac menej svojpomocne a chcel by som pár rád ako na základy, v pr…
johnbirkof
Pred 5 rokmi
24
Rosenie spodného rámu okna v mieste budúceho parapetu
Zdravím, ak tu podobná téma je, tak sa ospravedlňujem, ale nenašiel som. Chcem sa spýtať na rosenie…
kamajabo
Pred 5 rokmi
5
"Medené" bodovky, zásuvky, vypínače
Už dávnejšie som v jednom zahraničnom hoteli videl vypínače, zásuvky a bodové svetlá vyrobené z med…
majkisper
Pred 5 rokmi
3
Protihluková stena v byte
Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť o radu. Bývam v obytnom dome, jednopodlažnom, kde z obidvoc…
fiel
Pred 5 rokmi
14
Kedy vediet definitivne rozmiestnenie kupelne?
Mame uz projekt a v nom rozvrhnute odpady, voda, teda aj to, kde bude wc, vana, sprcha a vsetko co …
matka_bob
Pred 5 rokmi
11
Prípojky cez potok
Ahojte, rád by som sa opýtal, ako sa riešia prípojky cez potok. Budem musieť stavať most a predpokl…
eduardd
Pred 5 rokmi
18
Web stranka na interier
Prosim ako sa vola web stranka, nieco na sposob pinterest ale na obrazku su aj cenovky roznych kusk…
jujala
Pred 5 rokmi
6
Ako zasypať pivnicu v starom dome pod kuchyňou
Dobrý den, idem prerábať starý dom, v ktorom je podpivničená kuchyňa. Z ekonomických dôvodov, ale …
agnetha
Pred 5 rokmi
21
Parkovanie suseda pri mojom múre
Dobry den, byvam v rohovom rodinnom dome ktory je zahradou (chrbtom) spojeny s dalsim rodinnym do…
janetbla
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
79
Ako naprojektovat kuchyňu
Ahojte. Už som zúfalá. Pomôžte mi ako si mám dať kuchyňu. Lebo som zrušila stenu medzi kuchyňou a …
kristof_ko
Pred 5 rokmi
26
Tepelne cerpadlo Samsung AE090JNYDEH vzduch-voda
Dobry den...chcel by som sa spytat ci ma niekto uvedene TC, potreboval by som poradit ci je moznost…
pahs
Pred 5 rokmi
12
Môžem vymurovať stĺp na podlahové kúrenie?
Zdravím, máme podlahové kúrenie na plynový kotol po celej ploche izby až po steny a chceli by sme p…
ludo65
Pred 5 rokmi
23
Obmurovany geberit. Je to takto ok?
Zda sa nam, ze obkladac nam zapustil tlacitko prilis hlboko. Je utopene o 5 mm viac ako je maximaln…
lordxor
Pred 5 rokmi
19
Aky typ okná v obývačke okrem HS portalu?
Dobrý deň, poprosím o radu majiteľov veľkých otvaracich okien (nie hst) , plánujeme v obývačke 3m o…
kreola
Pred 5 rokmi
10
1
2
…
1276
1277
1278
1279
1280
…