O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problem s plotom
Ahojte, potrebovala by som poradit. Náš sused manzelov brat , s ktorym mame zle vzťahy postavil plo…
chrobak7
Pred 5 rokmi
15
Interiérové dvere farba
Ahojte kto má biele steny v interiéry a antracitove dvere? Dáte prosím fotku? Je to pekne ? Ďakujem…
marta2610
Pred 5 rokmi
15
Rozpočet prístupová cesta plus siete
Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s približným rozpočtom na siete plus prístupovú cestu - ideme …
ganesh1
Pred 5 rokmi
7
Miestnost 36m2, 7600 lumenov bude dost ?
Ahojte Strecháči, mam na vas otazocku, kedze informacie sa niekedy rozchadzaju, poprosim vas o …
zita19
Pred 5 rokmi
6
Podlozka na podlahove kurenie
Ahojte. Idem riesit už podlahy. Plavajuce mam normálku siroku plavajucu hrubu 0.8cm. Rozmýšľam nad …
martinak15
Pred 5 rokmi
11
Hypotéka pre živnostníka - podmienky v roku 2020
Ahojte, chceli by sme s manželom získať hypotéku na stavbu RD (cca 30 000 eur). Hypotéku chceme br…
andreah25
Pred 5 rokmi
16
Dispozicia obyvacka + jedalensky stol
Ahojte, chceme vas poprosit o vas kriticky pohlad na nase varianty dispozicie obyvacky s jedalensk…
lenkito10
Pred 5 rokmi
10
Kedy kupit Projekt
Prosim vas projekt domu si mozem dat spravit az ked je uz z pozemku stavebny pozemok a su na nom do…
babi32
Pred 5 rokmi
10
sponzor fóra
Moze ist polystyrén na vlhkú ipu?
dobry den. za par dni nas caka ukladanie podlahového polystyrénu na ipu, medzitým klasicka folia. a…
zaza03
Pred 5 rokmi
5
Chrobák v dome..
Zdravím, vie niekto poradiť, o aký hmyz ide? :-(
dom_1
Pred 5 rokmi
2
Geberit duofresh napojenie na rekuperáciu
Pozdravujem, je možné geberit kombifix duofresh napojiť na odsávanie rekuperácie? Akú účinnosť m…
user
Pred 5 rokmi
1
Viete odporucit spolahlivu firmu, ktora vie zabezpecit rekonstrukciu 1-izboveho bytu v Bratislave?
Zhanam referencie na dobru firmu/partiu zivnostnikov, ktori vedia zabezpecit rekonstrukciu 1-izbove…
ktotovie
Pred 5 rokmi
11
Projektant na altanok
ahojte...viete mi poradit nejakeho projektanta na zahradny domcek ci altanok? dakujem pekne
ktotovie
Pred 5 rokmi
9
Polystyrén a protipožiarna ochrana
Dobrý deň, fáza projekt, planujem zateplenie domu (jednopodlažný, murovany) 20 cm polystyrénom,…
zuzcek1988
Pred 5 rokmi
20
Cim nalepit polystyrenove listy na obklad
Ahojte, v kupelni chcem dat medzi strop a stenu polystyrenove listy. Strop je sadrokartonovy a sten…
vlado0991
Pred 5 rokmi
5
Pomoc z kotlom protherm panther 24 kov
poprosim o radu z plynovym kotlom porotherm panther 24kov.kupili sme dom a kotol fungoval a asi som…
pplkmdk
Pred 5 rokmi
20
Rozvodná skriňa pri dome - zapojenie
Kúpil so pozemok a chystáme sa na jar stavať , pripravujem si teda elektr. prípojku ku domu. Pri hr…
tihahati
Pred 5 rokmi
10
Ako riesit projekt vjazdu na pozemok
Mame pozemok v intravilane obce. Pred nasim pozemkom je pas,ktory nam nepatri. Cez neho budeme vch…
wivik
Pred 5 rokmi
8
Obostavba okolo krbovej vložky
zdravím majstri, potreboval by som poradiť z čoho konkrétne postaviť obostavbu okolo krbovej vloyky…
reward
Pred 5 rokmi
7
Vykaz vymer
Kolko vas vysiel vykaz vymer a kde?
eliss650
Pred 5 rokmi
5
Povolená stavba v rozpore s územným plánom
Je povolená stavba, ktorá vykazuje znaky, že je v rozpore so záväznou časťou územného plánu obce. A…
majkoj
Pred 5 rokmi
6
Ziadost o rozsirenie plynovodu
Podali sme ziadost o rozsirenie plynovodu a plynarne to schvalili. Este vsak do toho nejdeme, lebo …
zita19
Pred 5 rokmi
3
Bebnefit 125 aku verziu zvolit?
Ahojte, potrebujem surne radu. Riesime s muzom nove byvanie a mam dilemu ake podlazie zvolit na pos…
wivik
Pred 5 rokmi
12
Zaliatie DT pumpou
Seruste, tí čo ste zalievali DT cka pumpou ako dlho to trvalo ? Koľko ste platili za pumpu ? Ja mám…
kejsix
Pred 5 rokmi
14
Zväčšené kúpeľňa. Ako ju usporiadať?
ahoj zvacsovali sme v bauringu kupelnu tak ze sme ju predlzili o wc a cast s chodby panel sme vybur…
brunete
Pred 5 rokmi
15
Kuchyňa rozloženie
Ahojte poraďte mi usporiadať kuchyňu dať L a stôl do kuchyne alebo ostrovček a stôl do obývačky je …
wivik
Pred 5 rokmi
4
Poradte stavebnu firmu (Bratislava, Malacky okolie)
Prosim poradte dobru stavebnu firmu v okoli Bratislavy, Malaciek. Prosim vynechat drevodomy. Dakuje…
eliss650
Pred 5 rokmi
1
Predaj nehnuteľnosti - kedy sa platí?
Chceme predať podzemok cez realitku,vedeli by ste my napísať kedy sa platí.Pred spísaním zmluvy,ale…
kamilka22381
Pred 5 rokmi
28
Termostat Saswell
Zdravíčko , prosím Vás , termostat "SASWELL T19 7 RF-APP bezdrôtový" je možné ovládať aj manuálne b…
jano2007
Pred 5 rokmi
3
Atypické interiérové dvere - výroba
Zdravím, Našiel by sa nejaký doporučený stolár na výrobu atypických rozmerov interiérových dveri…
stolarstvojf
Pred 5 rokmi
2
1
2
…
1274
1275
1276
1277
1278
…