Viete odporucit spolahlivu firmu, ktora vie zabezpecit rekonstrukciu 1-izboveho bytu v Bratislave?

Zhanam referencie na dobru firmu/partiu zivnostnikov, ktori vedia zabezpecit rekonstrukciu 1-izboveho bytu v BA, vymera 35m2. Dakujem vopred
Odpovedať
Zdravim. Jednoizbovy byt viem s partiou kvalitne zvladnut za cca mesiac. Na komplet a za serioznu cenu, ziadne zdieranie zakaznika. Pokial chcete kontaktujte ma. 0940 156949 Marek.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja mám dobré skusenosti s firmou
Odpovedať
Jediné čo viem, ak by ste natrafili na fi " MODERNÝ BYT " ktorá spolupracuje aj so SIKOM tak určite, neodporúčam, tých živnostníkov čo pre nich pracujú. Pozrite si , aj tu sú na nich referencie, a keď som na to natrafila len súhlasím a neodporúčam. Pokiaľ nechcete prísť o nervy a čas.
Odpovedať
@oluska2255 A s akou firmou mate dobre skusenosti?
Odpovedať
Mám dobré skúsenosti s rekonštrukciou s p.Kastlerom. www.kastler-domaci-majster.sk spolahlivy, ustretovy, poradil prakticky co ako riesit..
Odpovedať
Ja mám dobré skúsenosti s firmou pána Kulova, 0940710033. Veľmi dobrý pomer cena výkon. Všetko na čom sme sa dohodli platilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Pozor!!!!! Na firmu MODERNÝ BYT. Jedna katastrofa. Od A až po Z katastrofa. Nikdy viac. Neodporúčam ani ako zákazník ani ako spoluprácu pre živnostníkov alebo firmy. Nevyplácaju
Odpovedať
ak mate zaujem mozem vam spravit cenovu ponuku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?