O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čerpadlo do studne
Ahojte, na budúcej záhrade mám vyvrtanu studňu, ale elektrická prípojka je veľmi ďaleko. Aké čerpad…
kajo873
Pred 5 rokmi
31
Výroba moderných kuchýň z PL / alt.SK/ za dobrú cenu
Poradí niekto kvalitného výrobcu moderných kuchýň z PL / alt.SK/ za dobrú cenu? Ďakujem
kbrbr12
Pred 5 rokmi
11
"Rozloženie kuchyne"
Chcel by som Vás poprosiť o radu.Staviame dom a narazili sme troška na problém ako urobiť kuchyňu.Z…
cielo33
Pred 5 rokmi
1
2
51
Zariadenie malej izby chlapec/ dievca
Kto vtesna do tejto izby dve postele (najlepsie uz nie poschodovu ani vysuvaciu,lebo chlapec/ dievc…
zyza
Pred 5 rokmi
18
Kolaudácia-schody do domu-zábradlie
Ahojte môžem poprosiť o radu aká je maximálna výška schodov resp. odpočívadla pred vstupnými dveram…
mumoo
Pred 5 rokmi
5
Prosím vás, poznáte dobrého majstra/majstrov, čo obloží 2 menšie kúpeľne a chodbu za rozumnú cenu?
Ilava okolie.
tominohorvath
Pred 5 rokmi
4
Akou hrúbkou polystyrénu zatepliť dom
Zdravím, mám prerobený 50 ročny dom. Okná Trojskla, podlahové kúrenie, pôjd vata 32 cm knauf unifi.…
tominohorvath
Pred 5 rokmi
7
WC - plytké alebo hlboké splachovanie?
Nadišiel čas kúpy WC, v dome máme 2 wc a dohodli sme sa, že jedno wc dáme Geberit Aquaclean Sela a…
klaudik_1
Pred 5 rokmi
10
sponzor fóra
Architekt Michalovce
Hľadám dobrého architekta na rodinný dom v okoli Michaloviec. Viete mi niekoho odporučiť? Dakujem
slavoslav
Pred 5 rokmi
3
Čo znamená koeficient zastavania?
Caute,viete mi niekto poradit ak mam pozemok cca 628 m2 a koef.zastavania mame dodrzat 25 % tj. mo…
chrobak7
Pred 5 rokmi
1
2
32
Ktorú kuchyňu?
Ahojte zlatíčka 😊 vyberáme kuchyňu a rozhodujem sa či to okolo okna o stavať skrinkami alebo neobst…
janka3633
Pred 5 rokmi
17
Kondenz na podkladovom profile
Ahojte. Včera som si všimol, že pri spodnej časti okna, pri podkladovom profile sa tvoria kvapky vo…
kaspy
Pred 5 rokmi
4
Projekt - Laguna 440 od Promiprojekt
Ahojte, chcel by som sa spýtať či niekto staval tento bungalov Laguna 440 od spoločnosti Promiproje…
sharky369
Pred 5 rokmi
5
Povolenie na prerabku garaže
Dobrý den. Idem prerabat garaž na obytnu miestnost . Garaž je sučastou domu. Ja vyberiem bránu a na…
baluinka
Pred 5 rokmi
5
Akumulátorový ručný vozík - svojpomocne
Ahojte ...premýšľal som doma vyrobiť Aku vozík na vozenie dreva do drevarne. Niečo ako motoucko ale…
jano2007
Pred 5 rokmi
16
Špajza - dispozičné riešenie
Ahojte, chcem vas poprosit o vas posudok na navrh spajze. Ktora varianta ma z vasho pohladu lepsie…
btus
Pred 5 rokmi
22
Stará telefónna zásuvka a ADSL internet
Zdravím.. Chystám sa zapojiť internet od Telekomu. Do teraz som mal mikrovlnku. Telefónnu zásuvku…
miguelx
Pred 5 rokmi
2
Ilegálny veľkochov ošípaných - kam sa obrátiť?
Idem sa sem poradiť keďže zákony mi moc nenapovedali. Keď sme kupovali pozemok pýtali sme sa suseda…
turbot
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
66
Výroba modernej kuchynskej linky Žilina, Čadca odporúčania na stolarov
Prosím o odporúčania na stolarov, ktorí robia pekne moderné kuchyne za rozumnú cenu , okolia Žiliny…
kbrbr12
Pred 5 rokmi
4
Teplá voda v dome iba z prietokacu
Aké sú názory na teplú vodu iba z prietokacu v dome. Kuchyňa bude mať svoj, a kúpeľňa tiež svoje..o…
katalanka
Pred 5 rokmi
17
Ako prebieha územne konanie a územne rozhodnutie?
Chcela by som vediet od tych,ktori uz stavali,ako vlastne prebieha uzemne konanie a tiez rozhodnuti…
petka456
Pred 5 rokmi
31
Bungalov TČ alebo pec na pelety
Dobrý deň chcel by som poradiť ohľadom aké si vybrať kúrenie do bungalovu 170m2 lokalita Liptov ,uv…
jaros87
Pred 5 rokmi
8
Ponukam za odvoz stavebny odpad Ke okolie
Ahojte,chystame sa zburat hospodarsku budovu 5x5m a 2,5m vyska,material je kamen,tehla a stare skri…
yasminka77
Pred 5 rokmi
2
Prechod z kuchyne do obyvacky
Ako mate prosim rieseny prechod z kuchyne do obyvacky? Obe miestnosti su vedla seba,nechcem burat c…
nasta197
Pred 5 rokmi
17
Ako ušetriť pri búraní domu a za odvoz odpadu?
asi budeme búrať dom (kupili sme stary) možno nie ani cely (uvidíme čo povie statik a projektant) a…
yasminka77
Pred 5 rokmi
1
2
38
Zateplenie staršieho rodinného domu
Dobrý deň. Chcem sa opýtať profesionálov, alebo skúsenejších. Rád by som rodičom zateplil rodinný…
peter2728
Pred 5 rokmi
10
Postup zateplenia
Zdravím. Na jar ked poriadne vyschnu steny od novych omietok a poteru chcem riesit zateplenie. D…
peter2728
Pred 5 rokmi
17
Magnetický zámok na interiérové dvere
Mate niekto skusenosti ci je magneticky zamok na interierovych dverach lepsi ako klasicky zamok ? H…
chrobak7
Pred 5 rokmi
14
Krbová vložka alebo kachle? Aké sú výhody?
Ahoj , mozno banalna otazka ale v com je vyhoda jedneho a v com je vyhoda druheho , co by ste si da…
reward
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
5
6
172
Velkoformatova dlazba pod krbove kachle
Ahojte, chceme dat pod krbove kachle romotop LAREDO 02 AKUM dlazbu a rozmyslame, ze pouzijeme j…
feriicko
Pred 5 rokmi
6
1
2
…
1273
1274
1275
1276
1277
…