Kondenz na podkladovom profile

Ahojte. Včera som si všimol, že pri spodnej časti okna, pri podkladovom profile sa tvoria kvapky vody. Chápem, fyzika, kondenzuje mi voda. Otázka je, či je to spôsobené stým, že je to chladnejšie miesto alebo netesnosťou, prúdením vzduchu medzi podkladovým profilom a rámom okna? Najradšej by som ten spoj vyplnil nejakým tmelom. Mám doma akrylový tmel alebo ešte lepidlo na parozábranu. Môžem to použiť alebo zohnať niečo iné?
Odpovedať
Profilova fotka
@ekino13 Dokonči zateplenie a parapety z vonkajšej strany.Pásky tam už máš.Za mňa to máš v poriadku.Dorob a začni bývať.
Odpovedať
robí to presne aj mne...rozmýšľam, že ten spoj pretmelím tmelom/lepidlom na parozábrany nakoľko ako prvé sa u mňa budú montovať vnútorné parapety a až potom na jar vonkajšie + zateplenie. Chcem sa vyhnúť vlhkosti pod vnútornými parapetmi
Odpovedať
Profilova fotka
@ekino13 Aj, aj... mal som to iste, zvonka som to zatrel lepidlom na parozabrany+ vonkajsi parapet s expanznou paskou. Ked tam bude vnut. parapet problem mat nebudes. Obavat sa toho nemusis ani ked to riesit nebudes. Pozor vsak na to lepidlo na parozabrany, minimalne kym nevyschne vo vode sa v pohode rozpusta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?