O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia tehlovy by 4 izby
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť ako prerobiť 4 izbový tehlový byt? Ide hlavne o zväčšenie kúpeľne…
wivik
Pred 5 rokmi
23
Kuchyňa a obývačka vás názor
Ahojte prosím o vás názor na tento projekt. Ďakujem 🙂
wivik
Pred 5 rokmi
2
Euroline bungalov 1877 plus dvojgaraz.
Zdravím vás, chcel by som sa v prvom rade opýtať či niekto t vás staval s euroline na kľúč? Ak áno …
spikerhc
Pred 5 rokmi
1
Kuchynska doska
Dobry den. Viete prosim kde sa daju kupit alebo kto vyraba kuchynske dosky na cesto o rozmeroch 50…
zita19
Pred 5 rokmi
19
Cena prace za rekonstrukciu strechy.. je to vela?
Dobry vecer, poprosim vas nazor na cenovu ponuku ktoru sme dostali... zahrna odstranenie starej skr…
kerinka668
Pred 5 rokmi
12
Korkova podlaha, resp. dub alba sedy
Dobry den prajem. Chcem sa opytat, kto mate skusenost s korkovou podlahou, resp najlepsie aj s odti…
lusiana157
Pred 5 rokmi
1
Korkova podlaha dub alba šedý
Dobry den prajem. Chcem sa opytat, kto mate skusenost s korkovou podlahou, resp najlepsie aj s odti…
lusiana157
Pred 5 rokmi
1
Stavba na mieste kde stála stodola.
Dobrý deň priatelia. Som tu nová, a mám na vás skúsenejších otázku. Pred rokom sme začali stava…
duzu
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Automatický kotol - vaše názory
Dobrý deň, 1.otázka: myslíte si, že je lepšie, ak v automatickom kotli na pelety je vývod teple…
dadka343
Pred 5 rokmi
1
Spotreba tepelného čerpadla 26kwh denne
Dobrý deň Mám novostavbu v ktorej este nebývame, ale dokončujeme vnútro. Steny 38tehla+12vata, str…
martin444
Pred 5 rokmi
24
Výmena valbového krovu + projekt
Zdravím, plánujem meniť strechu, krov + krytina. Je potrebné vypracovať projekt? Tvar strechy ostan…
jan45
Pred 5 rokmi
3
S-Real Holding, s.r.o. Šala - má niekto skúsenosti?
Znamy ide kupovat pozemok od tejto spolocnosti, pricom oni mu ponukaju aj stavbu RD na kluc. Ma nie…
xkodiakx
Pred 5 rokmi
6
Dávať pod vynilovú podlahu parozábranu?
Ahojte, mám suchú podlahu, kde je roznášacia vrstva OSB dosky a na to idem položiť vinylovú podl…
knedlik82
Pred 5 rokmi
11
Materiál linky
Ahojte akurát vyberáme a vyskladavame kuchyňu. Páčia sa mi linky s uloznym priestorom po strop. Chc…
kamilka22381
Pred 5 rokmi
4
Elektroinstalacia v nosnej stene
Zdravim. Planujem rekonstrukciu bytu a chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s rezanim dra…
jumt
Pred 5 rokmi
14
Ikea Godmorgon
Ahojte, rada by som sa inspirovala kupelnami, v ktorych je skrinka s umyvadlom Godmorgon z ikey, v …
smajla27
Pred 5 rokmi
1
Umyvacka riadu, zapne sa ale nenapusta vodu
Dobry vecer, kupili sme od známej umyvacky riadu BOSCH. Vcera som spustila 20 min. cyklus a isiel …
yuri66
Pred 5 rokmi
6
Expanzná nádoba
Čaute,môže byť aj takto pripojená EN?
dedo758
Pred 5 rokmi
10
Mladomanželska pôžička 2019 až 2020
Dobrý deň, prosím Vás, využili ste niekto mladomanželsku pôžičku, čo teraz je možnosť získať? Chcel…
smilegirl311
Pred 5 rokmi
1
Čo dať na francúzske okno - žalúzie, záclony či závesy?
Ahojte, veľmi by som vám bola vďačná, keby ste mi poradili, ako by ste riešili toto naše francúzske…
kate2323
Pred 5 rokmi
12
Hypoteka na kupu domu od VUB
Ahojte, Riesime kupu domu a financovat to chceme cez hypoteku od VUB cez financnu poradkynu, len m…
cielo33
Pred 5 rokmi
31
Uprava rozmerov kuchyne
Chcel poradit aky mate nazor na upravu kuchyne. Neviem ci to na foto bude dobre vidiet ale rozmysla…
drought
Pred 5 rokmi
19
Planovac kuchyn
Ahojte..viem niekde najst nejaky planovac kuchyn tak na zaciatok kym este nechcem ist do jednotlicy…
cielo33
Pred 5 rokmi
14
Podložka pod laminátovu plávajúcu podlahu vhodna pre podlahové kúrenie
Dobrý deň, prosím Vás, aké podložky ste dávali pod laminátovu plávajúcu podlahu, vhodnú na podlahov…
mpskusim
Pred 5 rokmi
9
Vŕzganie podlahy
Ahojte, počítal som tu veľa tém, že začala podlaha v podkroví na drevenom rošte po rokoch vrzgat. N…
stolarstvojf
Pred 5 rokmi
2
Podložka pod vinylovu podlahu?
Mame kúpenú vinylovu podlahu 4,2mm hrubú na clik do celého domu. A mam dilemu ci ma ist pod ňu neja…
mpskusim
Pred 5 rokmi
25
Zapojenie kúrenia v dome
Potrebujem poradit dobre zapojenie kurenia z akumulackou 800l, bojlerom 200l a podlahovim kurenim 8…
soscentrum
Pred 5 rokmi
30
Vykon elektrickeho kotla na liatinove radiatory
Ahojte, na chalupe mam stare, ale zachovale liatinove radiatory, kurenie ideme prerabat a chcel by …
warm
Pred 5 rokmi
23
Výpočet potreby tepla na vykurovanie. Je to správne?
Pekný deň prajem všetkým. Tieto tabuľky mi poslala architektka, prosím vyjadrite sa k výpočtom a vý…
adam_janka
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
72
Praská vám sadrokartónový strop v byte?
Murár mi neodporúča znižovať strop sádrokartónom v rekonštruovanom byte z týchto dôvodov: 1. optic…
mrcrow
Pred 5 rokmi
28
1
2
…
1275
1276
1277
1278
1279
…