Uprava rozmerov kuchyne

Chcel poradit aky mate nazor na upravu kuchyne. Neviem ci to na foto bude dobre vidiet ale rozmyslam spravit bud so SDK alebo vymurovat stenu ako keby pre druhu spajzu. Kedze na zaciatku projektu som s projektantom skusal upravovat rozmery kuchyne ale vzdy to malo vplyv na rozmer ostatnych izieb. Tak s nosnymi stenami som uz nechcel hybat. Preto sa rozhodujem pre takuto variantu alebo mat kuchynu taku velku ? Rozmery asi nie su vidiet preto : širka 4,5m a dlzka zatial lubovolna okolo 3 m. Na foto som dokreslil priecku v kuchyni. Poradte
Odpovedať
@drought neviem si to predstaviť, či by to bolo dobré. Chcel by si vchod do špajze mať v linke? Keď tak tak by som to asi ukončila zároveň toho barového pultu. Že by sa to už neťahalo ďalej.
Odpovedať
@natalyzero No asi by som na tu stranu nedaval linku uz , aj tak jej uz bude dost . Ja si to bohuzial tiez neviem predstavit dobre , preto sa aj radim ze aky sposob bude najlepsi.
Odpovedať
@drought daj na celu tu stenu 60 cm hlboke skrine az po strop. Ulozis do nich viac ako do takej rezancovej spajze. Ani do tej povodnej vela neodlozis, v tej novej da LTT dopracujes k 45 cm hlbokym policiam a budes sa tade prevliekat aby si nieco vybral, odlozil. Do vyskoej skrine zakomponujes aj chladnicku, mozno ruru. Taka spajza je platvanie priestorom. Ked nechces vyhadzovat peniaze za drahe kuchynske skrine, daj si spravit obycajnu vstavanu, ktorej dvere budu ladit s kuchynskymi dvierkami, normalne odvarave, nie roll door system. Tolko kompotov, muky a strojov na varenie ani mat nebudete aby ste priestor naplnili. Ak tam nepotrebujes narvat chladnicku a ruru, tak mozu byt skrine aj plytsie ako 60 cm, aspon v nich bude prehlad. Aj dvere do spajze pekne zakomponujes do tej skrinovej zostavy
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim so zitkou. Daj tam radsej skrine dohora. A v malej spajze ti postacia aj 30 cm police. Mame podobne velku kuchynu a spajzu asi vacsiu (nevidim rozmer). Mam v albume. A nemame barovy pult. Je to blbost. A ja som strasne spokojna s takou velkou kuchynou. Lebo sa v nej nemotam len ja, ale aj manzel, takze nezakopavame o seba.
Odpovedať
Nevidim v tom ziaden zmysel. Nechaj kuchynu tak ako je, peknu, velku, priestrannu, vzdusnu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Tiez ako tu uz kuchynoskusene damy pisali, skrine az po strop a ukoncit zaroven baru. Toho ulozneho priestoru nemas az tak vela, spocitaj si dolne skrinky. Kde si planoval chladnicku? Ked das tie skrine, zostane ti sirka pohybu v kuchyni cca 3,2 co je stale dost.
Odpovedať
@lenkito10 @zuzcek1988 @kamilka22381 @zita19 Teraz mate na mysli ukoncit tie skrine po barovy pult alebo ostrovcek v strede ( cize po dvere do spajze) ? Mne sa ten barovy pult paci a je to dost prakticke a hlavne ked uz mame tu velku kuchynu tak preco nie. Takisto rozmyslam o ostrovceku kde mozno zakomponujem varnu dosku ale zas potom linka ostane pradzna. Chladnicku som planoval niekde na lavo alebo na pravo od povodnej spajze.
Odpovedať
@drought ty nevaris ani nepecies, vsak? Prazdna pracovna doska, aj hektar, je v kuchyni mimioradne uzitocna. Rovnako ako hektar polic, co v tej spajzi zo sadrosa mat nebudes. Ale vsak Robce jak znace, je to vasa kapusta ako hovoril moj kolega
Odpovedať
@drought ja osobne by som linku potiahla az k barovemu pultu, s falosnymi dvierkami do spajze, skrinky by som dala na celu tu stenu nech je to celistve. Najlepsie bude, ked si das spravit vizualizaciu kuchyne niekde v dobrom studiu, alebo u sikovneho stolara, co ti poradi, pomoze a aspon si budes vediet kuchynu predstavit
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mozno nie az tak zaroven steny ako si to dokreslil. Zda sa ze by to vyslo: jedna v rohu, dve po spajzove dvere. Ak by si nimi pokracoval, v tretej by bol zabudovany vchod do spajze a stvrta by koncila zaroven stolickami. Dat barove sedenie aj ostrov .... neviem. Ak ano, tak bez tych skrin co ti tu radime. Alebo rozsirit barove sedenie.
Odpovedať
@lenkito10 áno asi to tak aj poriesim že barový pult nedám keď už budem dávať celú stenu skríň. A myslím si že tie skrine keď tak tak až po roh múru nech to je celistve
Odpovedať
@drought to by bolo naj. Aj tak vacsina ludi co ma barovy pult, povie ze ho nevyuziva
Odpovedať
Profilova fotka
Mam kuchynu z ikea. Po vybere projektu je to prva vec, co som planovala dopodrobna. Az potom sa to dalo projektantovi nakreslit. Tam, kde mas ty barovy pult, som ja chcela polostov. Nakoniec som urobila len skrine, ze mozno v buducnosti dam ten polostrov. A som rada, ze mam taku vzdusnu kuchynu. A pracovneho miesta nie je nikdy dost. Tiez by som umyvadlo nedavala pod okno, tam daj radsej pracovnu plochu. Tu stranu, kde mas spajzu. Tam, ak chces, tak urob tie skrine az po vrch a po celej dlzke steny a urob v nich dvere do spajze. Zamaskuj ich ako skryte.
Odpovedať
@kamilka22381 áno veď asi aj tak plánujem nakoniec a ano máte aj vy vzdušnú kuchyňu , lenže s tým rozdielom že naša bude ešte o 1.4 m širšia ako vaša čo je doslova letisko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@drought Bud radsej ze riesis toto, ze je velka, ako keby to bolo opacne :-D :-D
Odpovedať
@slavo_11 hej len keď príde tá suma koľko vysolim za linku ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@drought vies uz kolko to bude?
Odpovedať
Zatial nie , ešte ani múry nemáme :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?