Cena prace za rekonstrukciu strechy.. je to vela?

Dobry vecer, poprosim vas nazor na cenovu ponuku ktoru sme dostali... zahrna odstranenie starej skridly a skvarobetonu bez vyvozu...spevnenie krovu, nove latovanie, dreveny strop, nova krytina Tondach Bravura, dva vikiere, podbitie, montaz zlabov, zateplenie vatou.....vlastne komplet rekonstrukcia podkrovia do stavu velkeho otvoreneho priestoru okrem sadrokartonov. Strecha valbova, plochu strechy by som musela pozriet, no dom je o rozmere 12 x 10 m. Cena prace 9.600 €, lokalita stredne Slovensko, partia zivnostnikov. V cene este nie je montaz stresnych okien. Znami mi hovoria ze je to strasne vela... prosim o vas nazor. Dakujem.
Odpovedať
zdravim tak ja by som si vyziadal od tych co vam dali tu ponuku konkretny rozpis prac co kolko stoji a vtedy by sa to dalo aj porovnavat co je tam v tej cene vsetko zahrnute
Odpovedať
Profilova fotka
@lussinka23 Pred rokom by som aj ja tvrdila, že je to veľa. Ale keď teraz prerábame, tak vidím, že ceny sa pohybujú dosť vysoko. Je tam dosť veľa rozličných prác. My sme platili za prácu s krytinou 3.300,- za latovanie, položenie krytiny (metrotile - plech), 2 vikiere, oplechovanie trojkomína, 2 strešné okná, zvody na vodu, dom ma rozmer 14x10 (mám ho aj v albume). Za nový krov a podbitie sme dali 2.500 za prácu. V albume mám fotky. Čo je 5.800,- ak pridáš búranie, izoláciu a drevení strop, tak sa na tú cenu dostať môžeš. Zateplenie si robíme svojpomocne. Hlavne si vyberte živnostníkov, na ktorých máte dobré referencie. My sme si radšej priplatili za kvalitu (hlavne pri krytine).
Odpovedať
Cena je v poriadku, samozrejme závisí to od lokality. Niečo takéto robili susedovi, ale jemu aj veniec, lebo pôvodné drevo muselo ísť na komplet preč. Cena s materiálom a robotou 12000€. Kolegovi robili tiež, ale aj s likvidáciou eternitovej krytiny a 18.000€. Rozmery domu ako si písala. Je to veľa, ale zase potom na 50 rokov pokoj.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to fajn cena, my sme si robili svojpomocne vsetko okrem pokladania noveho plechu a teda za nove latovanie, parozabranu, plech, klampiara sme dali skoro 8000, takze si myslim, ze je to ok cena. Rozmer domu mame 12x13. Mame to bez okien
Odpovedať
Profilova fotka
Nepovedal by som, že by bola prehnaná. Práve naopak hodnotil by som ju ako zaujímavú ponuku, ktorú by som asi aj prijal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ako ste pochodili s firmou? Jedna vec je ponuka a potom je reálna cena, ktorú treba zaplatiť. Pri zjednodušených ponukách bez rozpisu prác sa konečná cena často nabaľuje. Aká bola Vaša výsledná cena, ktorú ste zaplatili?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravim vsetkych, prosim vas podla vasich vedomosti a skusenosti kolko je statocna suma prace (bez materialu) za m2 strecharov?: jedna sa o rekonstrukciu sedlovej strechy s plochou cca. 140 m2 (krov ostava nedotknuty) – zloženie strešnej krytiny BRAMAC, demontáž laťovania - zateplenie podkrovia medzi krokvami, montáž strešnej fólie - montáž kontralaťovania a laťovania - uloženie pôvodnej strešnej krytiny, drobné klamp. práce - zloženie strešnej krytiny BRAMAC, demontáž laťovania, zateplenie podkrovia medzi krokvami - montáž strešnej fólie, montáž kontralaťovania a laťovania - uloženie pôvodnej strešnej krytiny, drobné klamp. práce Dakujem
Odpovedať
všetky tie ceny sú dobré. je to daň za dve ľavé ruky a vaše suché tričko. ;-)
Odpovedať
@horkyze Cena za taký rozsah prác zloženie krytiny Bramac, zateplenie, montáž fólie, lát, montáž pôvodnej krytiny ako píšete sa pohybuje od 30 € do 50 € / m2 strechy.
Odpovedať
@lussinka23 je to primeraná cena, aby Vám strechu mohli spraviť kvalitne a odborne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravíčko nevedeli by ste odporučiť kvalitnú firmu v NR a okolí?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?