Kuchynska doska

Dobry den. Viete prosim kde sa daju kupit alebo kto vyraba kuchynske dosky na cesto o rozmeroch 50x45 az 50? Dakujem
Odpovedať
@dusan94 ja som velke lopare videla predavat na trhoch alebo jarmokoch
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=... Su podobne rozmery, alebo dat vyrobit
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan94 my sme tiez kupovali na trhu taku velku kuchynsku dosku. Treba tam pozriet alebo potom ako pozeram, tak aj cez heureku najdes, ako ti Kamilka poradila.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali ku koncu leta, na haluskovom festivale, co sme mali, tam bol taky stanok, cize na jarmokoch to bez problemov zozenies. Vraj aj v kinekuse maju, ale to neviem, to nam len znama spominala, ked sme zhanali.
Odpovedať
Skus si pozriet napriklad aj na alze, z tade si sestra objednavala. Ale netusim aka to bola velkost, viem, ze do 20 eur ju to chytilo, skus pozriet, podla mna objednat cez net to nebude vobec ziadny problem
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan94 na trhu je to tutovka, tam vzdy kupis ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem odkiaľ ste, ale v IKEA v BA majú bambusové aj veľké rozmery a sú úplne top za zlomok ceny, vydržia roky 👌
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaku to ano, my sme tam kupovali a viem, ze do 15 eur sme sa vmestili a to sme brali jednu z tych vacsich, okolo 50 cm mala na sirku, tam sa daju dobre veci nakupit a za dostupne ceny. A da sa vlastne pouzivat z oboch stran, z jednej je cista, rovna a z druhej ma po bokoch take zarezy
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, súhlasím s @kikaku a @jakubw. V Bratislave v ikei majú takéto veci najlacnejšie a na počudovanie, aj kvalita je vcelku ok.
Odpovedať
Stači sa spytat uja googla. https://www.dokosika.eu/domacnost/kuc...
Odpovedať
Jedna vec je kupit, to sa da, ale napriklad otec robil mame. Mal nejake laty doma a podla nejakeho videonavodu jej to dal dokopy a stalo to par korun. Nehovorim, ze je to drahe v obchodoch to nie, ale da sa to aj inak ako kupit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bezne je take veci vidiet na roznych jarmokoch alebo trhoch. No zasla by som sa kuk este do kinekusu. Sa mi vidi, ze som tam take velke minule videla
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem :) Vsetcia velmi aktivni. Prosim, skuste poradit presnejsie, lebo hladam rozmermi nasledovnymi: 50 az 52cm sirka x 45 az 48 cm. Skuste mi taku najst. Na jarmokoch, hockdeinde maju, ale potrebujem taku, aby sa zmestila do existujucej skrini na zasuvanie. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan94 daj si vyrobiť stolárovi, keď potrebuješ presný rozmer..
Odpovedať
Nemozem odpovedat sprosto :) Ale ja nepotrebujem rady ze jarmok, kinekus, trhy, stolarovi, ine rozmery co mi nesedia do skrine :) Ja potrebujem konkretne kde je ten stolar :) A necakam odpoved ze v stolarskej dielni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan94 prepac :-D , ale ak nenapises lokalitu odkial si, tak ti asi neporadia. Lebo napr.moj stolar XY z kosic ti bude asi na h... :-D Urcite ti poradia ostatni, ale nabuduce viac konkretizuj otazku
Odpovedať
Presov. Takze KE nie je daleko..
Odpovedať
@dusan94 aka otazka, take odpovede...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?