Interiérové dvere farba

Ahojte kto má biele steny v interiéry a antracitove dvere? Dáte prosím fotku? Je to pekne ? Ďakujem 😘
Odpovedať
Profilova fotka
Nech sa paci, tu si pozri: https://www.google.com/search?q=antra... Mne sa to velmi paci ale viaceri ma odhovorili od toho, lebo na tmavej farbe velmi vidno prach a spinu, takze moc prakticke to nie je ale dizajnovo to vyzera velmi dobre :-)
Odpovedať
@petrah_m podla mna je tato kombinacia uplne najviac! Byt tebou idem do toho!
Odpovedať
Profilova fotka
Davali sme nedavno,vobec nevidiet prach ani spinu ako na bielych
Odpovedať
@petrah_m mne sa to tiez paci, mam nejake fotky ulozene.. Chcem dlazbu v dekore dreva (pieskova farba, taka jemne studena bezova), a tymi dverami myslim ze to bude super.. Este su v zalohe biele dvere s ciernymi matnymi kluckami, co je istota.. Uvidim ako sa na to vyspim za 2 mesiace :-D .. Foto, co som nasla..
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma super vyber, dufam, ze sa vyspis dobre a rozhodnes sa pre cele antracitove dvere ;-) :-)
Odpovedať
A prosím máte niekto interiérové dvere aj bez skla? Mne sa strašne páčia tieto len neviem či sa hodia do izieb a kúpeľne aj keď nemaju sklo https://invado-shop.sk/produkty/dvere...
Odpovedať
Profilova fotka
Ako takto su pekne, no ja osobne, na mna by to bolo proste tmave. A co sa tyka toho skla, isto by som tam aj ked uzunke sklo, ale dla by som ho tam
Odpovedať
@petrah_m ked sa ti pacia bez skla daj ich. Dolezite je ako sa paci vam a nie ako sa paci svokre, tetke oproti alebo kumukolvek inému. Vas dom, vas vkus, vase peniaze... Nemam skla na izbových dverách a nikdy mi nechybali. Na kupelni a WC mam tiez plne.
Odpovedať
My mame sice svetle dvere, ale na kupelni aj pivnici bez skla, plne dvere.
Odpovedať
@zita19 neriešim to z toho hľadiska že čo sa komu páči ale kvôli tomu či sa človek necíti v izbe kde sú plne dvere ako v ,,kopke”... ešte som to nikde nemohla tak ,,pocitovo” otestovať preto sa pýtam že ak to vie niekto porovnať bolo by fajn ✌🏼
Odpovedať
@petrah_m ked uz tak v koBke ;-) ale nie to je dolezite. Vsak hadam mas v izbe aj okno. U nas su vacsinou dvere pootvarane, ked sa niekto niekde zavrie, tak preto ze chce mat klud a ticho, takze na nejaku klaustrofobiu asi nie je dovod. A v kupelni asi chce mat sukromie, nevidim dovod pre sklo na kupelnovych dverach.
Odpovedať
@petrah_m ja s plnymi nie som stotoznena :-N, dam aspon sklo vsade okrem technickej a mini wc.. Pre mna (nepocujucu) sluzi ako info, ci je miestnost obsadena alebo nie, ci tam njekto je.. V dome aj teraz mame vsade, 10cm horizontalny pasik..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Na mňa je to dosť tmavé a rozhodne by som nedával tmavé a plné dvere. Z chodby to síce môže vyzerať fajn, no so samotnej miestnosti, tak to už asi nie. AK tmavá farba, tak aspoň nejaký ten svetlík
Odpovedať
v dome máme presvetlené teda so stlpikom,aj v spálni,môj ked sa díva na tv tak kvôli tomu mám v spálni trochu svetla čo mne veľmi vadí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?