O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kvapkanie z kotla pre vysoky tlak?
Dobry den, kupili sme dom novostavbu od developera aj s kotlom Viessmann. Po par tyzdnoch zacalo…
dedo758
Pred 5 rokmi
4
Znalecký posudok-nájde sa tu nejaký znalec prosím
Dobrý deň, chceli by sme kúpiť domček ale financie závisia od znaleckého posudku, nechcem do neho i…
zuzcek1988
Pred 5 rokmi
7
Bytový elektrický "drôtový" zvonček
kto mi vie prosím poradiť kde by som zohnala elektrický (nie taký čo sa dáva do zástrčky), "drôtový…
bodrik11
Pred 5 rokmi
1
2
34
Ako riešiť kradnutie tepla v paneláku?
Ako sa vysporiadat so susedom v panelaku , ktory umyselne kradne teplo z okolitych bytov ? V rocnom…
kika303
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
6
7
210
Projekt zateplenia asap
Zdravim, ak by sa tu nasiel nejaky projektant ktory by mi vedel promptne spravit projekt na zateple…
hladas
Pred 5 rokmi
1
Priznane hrady
Ako ste postupovali pri opracovavani/osetrovani tzv priznanych stropnych hrad v interieri? Aky bol …
smajla27
Pred 5 rokmi
14
Modrá usadenina na rúrkach studenej vody
V technickej miestnosti sa mi na niektorých spojoch studenej vody začala robiť nejaká modrá usadeni…
raphael42
Pred 5 rokmi
1
2
36
Prasknuty sadrokarton
Dobry den Staviame domcek novostavbu, mame pol roka sadrokarton a vcera sme zistili, ze nam prasko…
originalx
Pred 5 rokmi
18
sponzor fóra
Defro kdr3
zdravim, kúpil som kdr 3 20kw, kotol v prevádzke 2 týždne napojený na komín schiedel 180, výška 9…
arthursn
Pred 5 rokmi
1
Jablotron 100 - vymena baterii v bezdrotovych detektoroch
Ahojte, mam alarm Jablotron 100 (ustredna JA-101KR-L, klavesnica s displejom JA-114E) v navod…
007tomams
Pred 5 rokmi
7
Nastavenie kurenia
Dobry den, chcel by som vas poziadat o radu, ako nastavujete termostat v dome. Mam kond. kotol Ju…
magio89
Pred 5 rokmi
13
Odporucania pre firmu na betonovu platnu + zavedenie IS pod chatu
Dobry den rad by som sa opytal ci ma niekto skusenosti s firmou, ktora by mi vedela vybudovat ar…
romans001
Pred 5 rokmi
2
Rozpis upratovania chodby/schodista (kolecko, hodiny,..)
Poraďte kde sa dá kúpiť také to koliesko/hodiny, pripadne niečo podobné, kde si urobíme rozpis služ…
megdesign
Pred 5 rokmi
14
Chodnik z tehly palenej alebo retro murovacej tehly
Ma niekto takto porobeny chodnik oddelujucj napr plot od travy aby sa dala kosit trava lepsie atd?m…
dedo758
Pred 5 rokmi
8
V bungalove tahany cat5e/6a cez povalu
Čaute, musí byt cez povalu tahany net v neobitnom nazatelenom podkroví už externý kábel, či stačí k…
raphael42
Pred 5 rokmi
6
Ako vyriesit tento problem s vodou?????pomooooc..
Ahojte uz byvame vyse roka a toto mam stale doma s vodou,jemny il a piesok mam ponorku vrtanu studn…
rkorba
Pred 5 rokmi
16
Problém s plynovým kotol ATTACK
Ahojte, mám problém s plynovým kotlom ATTACK - 24KW, mám aj plynový a aj na drevo. Keď kúrim drevom…
zarevucky
Pred 5 rokmi
6
Zo studne vyšli "červy"
Zdravim,vie mi niekto povedať pls čo mi to dnes vyšlo zo studne ?Máme vŕtanu cca pol roka studnu 17…
palkovci
Pred 5 rokmi
20
Biely obklad s vysokým leskom do kuchyne a obývačky
Ahojte mám otázočku... máme v novostavbe otvorený priestor obývačky s kuchyňou a môj sen tam vždy b…
metele
Pred 5 rokmi
8
Kotol výkonnosť
Ahojte, je tu niekto, kto by mi vedel poradiť aký kotol na tuhe palivo+ pelety a elektricky kotol a…
radoslavc
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
63
Kúrenie, voda, kanalizácia - odhad ceny
Neviem sa narýchlo zorientovať. Dali sme si urobiť cenovú ponuku majstrovi na tieto práce. Odhad je…
skin1984
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
73
Vstavané skrine od firmy Feddoor - máte skúsenosti?
Ahojte,zaujimaju ma recenzie,nazory na tuto firmu,nakolko nam ma prist vymerat spalnu pani z tejto …
ugb
Pred 5 rokmi
6
Vstavana skrina - vyrobca
Vedeli by ste mi odporucit firmy ktore robia kvalitne a dobre vstavane skrine najlepsie na zaklade …
megdesign
Pred 5 rokmi
9
Rozvadzac
Dobry den, chcela by som poprosit o konkat na nejakych sikovnych elektrikarov, ktori by nam posklad…
megdesign
Pred 5 rokmi
26
Ako predísť vŕzganiu drevenej podlahy
Ahojte, počítal som tu veľa tém, že začala podlaha v podkroví na drevenom rošte po rokoch vrzgat. N…
marek_p
Pred 5 rokmi
8
Vlhka difuzna folia
Ahoj, rád by som sa opýtal na možné následky vlhkosti na difúznej folii- strecha je Tondach Figaro …
martosko
Pred 5 rokmi
5
Merkury market
18.11.2019 sme si v predajni MERKURY SHOP, s.r.o. v Devínskej Novej Vsi kúpili sprchovací kút MAJ…
213p
Pred 5 rokmi
24
SDK na keramicky strop
Zdravim. Znizujem strop v dome a davam priame zavesy na keramicky strop. Problem je, ze neverim tej…
kubov
Pred 5 rokmi
17
Ideálna teplota vody na ohrev - elektrický kotol
Dobrý deň, v tehlovom dome máme elektrický kotol PROTHERM 12K, podlahové teplovodné kúrenie. Aká je…
mimms
Pred 5 rokmi
17
Vymena sklucovadla Narex vrtacka
Potrebujem vymenit zodrate ozubene sklucovadlo na vrtacke Narex.Nasiel som na i ternete postup (vid…
foox
Pred 5 rokmi
18
1
2
…
1279
1280
1281
1282
1283
…