Problém s plynovým kotol ATTACK

Ahojte, mám problém s plynovým kotlom ATTACK - 24KW, mám aj plynový a aj na drevo. Keď kúrim drevom je všetko v poriadku a každý radiator je horúci. Akonáhle zakúrim v plynovom, polovica radiatorov je vlažná a spiatočka úplne studená. Servisáci chodia ako na hodiny klavíra a nič. Nemali ste niekto v minulosti tento problém? Radiatorov je 16, mám 2 poschodvý dom... Bratia majú to isté ten istý kotol a všetko v poriadku. Ja ho mám rok a stále problém. A to nehovorím že za 1 rok spálil 3500 m3 plynu. Ďakujem za rady... Najradšej by som ho predal, no pokazený predávať nechcem nikomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Škoda, že si neotvoril diskusiu... :-( Ale môžeš to ešte urobiť. Ja som mal tiež asi 5 rokov trápenie s kotlom (Protherm), až som rezignoval a nechal ho vymeniť. Až keď som kúpil nový a ten starý zvesili, si montážnik všimol banálnu poruchu - nedotiahnutý poistný ventil... Aj to sa stáva. Píšeš, že bratia majú ten istý kotol... Ale majú aj rovnako veľký dom...? A majú aj rovnako ne/zateplené...? Otvor diskusiu... ;-)
Odpovedať
Do tej diskusie potom fotky zapojenia oboch kotlov... :-)
Odpovedať
Veď si skontroluj dotykom na výstupe z kotla či ide teplá/horúca voda. A nebude problém z čerpadlom v kotli?-to by si nemal takú spotrebu plynu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
A maš izbovy priestorovy termostat to je veľa čo sa tyka spotreby.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?