O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ak skrachuje firma a nevyplatí dodávateľa okien, môže to dadávateľ požadovať od nás?
Dobrý deň, chcela by sa zatiaľ len teoreticky opýtať,že keď staviame s firmou ,ktorá skrachuje a vy…
zhavl
Pred 5 rokmi
18
Obklad v kupelni oprava
Zdravím vás chcem sa spýtať majstri mi robili kupelnu a za sprchovy nedali hydroizolaciu a následne…
developpper
Pred 5 rokmi
4
Rohova skrina zo sadrokartonu? Alebo OSB?
Zdravim, v uzkej chodbe mam roh ktory chcem vyuzit a dat do neho skrinku. Moja predstava je: zbok…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
3
Ako sa býva v Kechneci pri Košiciach?
Ahojte, chceli by sme bývať v dome v okolí Košic a zo všetkých možnosti nam najlepšie vysla dedina …
lilymic
Pred 5 rokmi
1
Laminátová podlaha na nerovné drevené parkety
Dobrý deň, chcel by som sa touto cestou spýtať, či môžem položiť, resp. ako správne položiť lami…
husky2
Pred 5 rokmi
5
Ako dlho trvá schválenie hypotekárneho úveru?
Ahojte, ake mate skusenosti, ako dlho trvalo, kym Vam banka dala vyrozumenie o tom, ci HU bol/nebol…
andzela16
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
78
Biela vintage obyvacka
Ahojte ma tu niekto bielu obxvacku v style baroko, provence, vintage? Kde ste to kupili ci dali vyr…
kitycat
Pred 5 rokmi
28
Sadrokartón - štyri rôzne stropy
Zdravým všetkých. Rekonštruujem starý rodinný dom postavený približne v 50-tich rokoch. Idem znižov…
matejp88
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Firma na výstavbu vodovodnej a plynovej pripojky TN kraj
Dobrý deň, hľadám firmu alebo partiu na zrealizovanie vodovodnej a plynovej prípojky k plánovanej n…
bobcat250
Pred 5 rokmi
5
"Rekonštrukcia" vonkajších podhľadov na RD
Chcem sa opýtať, čí má niekto skúsenosti s rekonštrukciou resp. výmenou vonkajších podhľadov. Na RD…
marco1018
Pred 5 rokmi
2
Reklamácia vinylovej podlahy
Pri pokládke vinylovej podlahy systém click sme použili podložku určenú pod vinyl, kupovaná bola v …
zita19
Pred 5 rokmi
6
Zástena za posteľ?
Dobrý deň, viete mi poradiť, čo dať na stenu za posteľ. Tapetu nechcem, lebo dcéra sa o stenu opier…
martin25
Pred 5 rokmi
9
Projekt Garaz
Zdravim, mate skusenosti s kupou projektu samostatnej garaze na internete ? Pomaly by som chcel rie…
zuzcek1988
Pred 5 rokmi
12
Pokládka podlahového EPS
Dobrý deň. Idem pokladať podlahový polystyrén a rozdiel výšok základovej dosky mám 3 cm. Tzn., že …
rkorba
Pred 5 rokmi
2
Chromovy rebrikovy radiator, alebo biely?
Viem, ze samozrejme zalezi aj od kvality vyrobku, ale ako ste spokojni s lesklym 'kovovym' radiator…
sysell
Pred 5 rokmi
6
Čo skôr obklad alebo sadrokarton v kúpelni?
Ahojte, v kúpelni budeme dávať obklad až po strop. Je lepšie dať najskôr obklad alebo najskôr sadro…
fernando
Pred 5 rokmi
22
Podlaha z Liaporu v garáži - odpovede, návrhy, rady
Ahojte, od prerábky bytu som sa dostal k prerábke garáže. Pôvodná podlaha je betónová - stará asi…
xduricaj
Pred 5 rokmi
17
Azuro vario v6
Ahoj chcel by som poradiť s výberom filtrácie pre tento bázén azuro v6 je to ten najmenší ovál 21m3…
hroma
Pred 5 rokmi
7
Malovanie za postelami v detskej izbe...
Dobry den... Rozmyslala som za postelami v izbe deti namalovat steny inou farbou,lebo biela je kat…
zuziana5
Pred 5 rokmi
12
Spotreba elektriky na TČ ( ohrev a TUV) nový dom
Dobrý deň prajem. V polovici mesiaca sme sa nasťahovali do domu. Bungalov s plochou cca 150 m2,…
stefanl
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
6
7
190
Rekonštrukcia panelákového bytu - elektoinštalácia
Dobrý deň, chcela by som sa informovať na cca cenu dokončenia novej elektroinštalácie do 4 izbového…
laucia
Pred 5 rokmi
9
Revízia na elektrické kúrenie?
Dobrý deň, prosím Vás, tí, čo máte vykurovaný dom elektlektrickym vykurovaním (podlahovka). Ku kola…
duzu
Pred 5 rokmi
7
Predaj a kúpa bytu - postupnosť
Ahojte. Momentálme s partnerom vlastníme rovným dielom 3-izbový byt v hodnote cca 160000. Byt nie j…
machac0
Pred 5 rokmi
7
Pomala zmena teplej a studenej vody v baterii
zdravim, mam problem ze 1. v kupelni pri zmene packy baterie na teplu vodu to trva strasne dlho ke…
logo22
Pred 5 rokmi
4
Prosim radu na tieto okna/vyrobca/predajca
Zdravim, do okien sa nevyznam a znamy mi poslal tuto stranku na okna. Nasiel som tam zaujimave ceny…
luky017
Pred 5 rokmi
1
Ako upevniť hojdačku do betónového prekladu na strope.
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu. Potreboval by som poradiť ako by som upevnil hojdačku d…
pedrisito
Pred 5 rokmi
17
Pleseň na strešných latach
Zdravim. Každoročne sa mi objavuje pleseň na stresnych latach vždy na Tom istom mieste už nad podkr…
arthursn
Pred 5 rokmi
3
Tepelne cerpadlo a zonova regulacia
Kurenar mi pride zapajat zonovku, no predtym sa chcem opytat na skusenosti tych ktory ju máte v…
dusan72
Pred 5 rokmi
1
2
52
Cena za kompletné dokončenia holodomu
Dobrý deň, potreboval by som radu ohladne ceny dokončenia domu. Dom sa momentálne nachádza v tomto…
dufus777
Pred 5 rokmi
10
Problém s podlahovym kurenim
Ahojte. Rekonštruovali sme rodinný dom kde sme prerabali komplet druhe poschodie na samostatnú byto…
dodovpk
Pred 5 rokmi
24
1
2
…
1281
1282
1283
1284
1285
…