Dobrý večer prednedávnom sme menili rozvody kúrenia v 2 poschodovom dome cca 140m na poschodie .Radiatory pec všetko nanovo pec je Viadrus U 22 d 6 čl.14 radiátorov rôzne 33, 22, 2x rebrík,od pece med tuším 28 potom rozvádzače na každom poschodí po 7 vetiev stade16hlinikoplast.ked pec dám na cca 75C tak to hreje ale nič moc bojler ovk120l d zatiaľ odstavení. Bola tam Esba 60C Kurenar ju zatiaľ vybral keďže to nerobilo dobrotu ponúkol my namiesto 3 cestní ventil.Za vaše rady vopred ďakujem
@bemko Klasika,
rad by som si pozrel Foto z toho zapojenia :)
Dufam ze si si to zaistil aj proti vypadku el.prudu aby ti ten kotol nepoletel okolo usi :)
@bemko no ty si kuzelnik :))
dufan ze mas na tvojom kotli a na tom krbe aj dobre zabespecovacie prvky proti vypadku el.energii aby ti ten kotol nepoletel okolo usi.
Inak väcsiu hlupost ako niekomu radit cez dve cerpadla hnat kotol som este v zivote necital.
Keď to chcete tak vám to odfotim keď si to dobre prečítate nepíšem tam o dvoch ale o jednom len som tam napísal ,že škoda rozoberať hotovú robotu nech ho tam nechá nič v zlom len píšem čo by tu mohlo pomoct