Stolár na kuchynskú linku

Odporúčanie na dobrého stolára v okolí Trenčína na kuchynskú linku náhodou by sa nenašiel niekto???? Ďakujem
Odpovedať
@barborka026 každý rozmer kuchyne sa dá poskladať z kupovaných dielov, tak načo drahý stolár.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 kolko kuchyn si zhotovil ked si taky mudry??? Aj toto by mala byt trestna forma rasizmu.
Odpovedať
@viktor811 ano? Tak mi poskladaj moj rozmer 3710x3100x2600mm (d,s,v) ani ikea, ani ine nepasovalo presne. Stolar vyrobi presne ako som pozadoval.
Odpovedať
@wolodymyr mal si poradiť čo bolo v otázke a nie mudrovať nad mojou odpoveďou so sprostým dodatkom. Jednu kuchyňu som osobne zhotovil a druhú poskladal. @originalx jeden centimeter nikomu nevadí, resp. Vadí len truľovi.
Odpovedať
@viktor811 o com tocis? Aky 1cm? Proste nemaju vhodne rozmery skriniek a vrchne skrinky v hlbke 60cm absolutne. Sufliky detto.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 keby si sa tolko x zohol co som ja kuchyn vyrobil mas hrb ;-) A na mieru znamena na mieru 1cm je moc amaterske a vraviet, ze stolar je drahsi nieje pravda, aj ja ti vyrobim lacnu a dobru kuchynu ked objednas 1000ks.... 1001va bude zadarmo. Apropo kolko casu ti zabralo skladanie?? Az taka symfonia to urcite nebola a foto by ozaj potesila mozno mam pre teba pracu ked si vyborny monter .... zisiel by sa :-)
Odpovedať
@viktor811 1 cm nevadi, ale ked ti zo sektorovej kuchyne (lebo sektorova kuchyna je ten spravny nazov pre kuchyne "na mieru" z hromadnej vyroby) ostava 15 - 20 cm hlucheho priestoru, tak to radsej navstivis stolara aby ti spravil taku, co sadne jak rit na serbel. Ked si zo sektoru nevyberies tie "svoje" dvierka tak ides za stolarom, nech ti ich vyrobi. Ked ti kuchynske studio zaspieva 15 - 30% prirazku za kazdy atyp (a to len niektore, nabyrkove retazce atyp ani neriesia), tak ides za stolarom, a zistis, ze TA TVOJA kuchyna, presne na mieru, presne taka aku chces, s kovanim ake chces, s detailami, ktore sektor nevyriesi ta vyjde prinajhorsom tak draho ako ten sektor, ktory bude iba a len o kompromisoch :-p
Odpovedať
@zita19 máš tam dosť veľa chýb. Obyčajne šírky skriniek sú násobkom 10x celé číslo. A pokiaľ ti nesedia dvierka ideš za stolárom a stolár ide do špecializovanej predajne a tie tvoje dvierka objedná. Samozrejme nie za tvoj pekný úsmev.
Odpovedať
@viktor811 cize skrinka 30, 40. 50. 60... cm. Cize v najlepsom pripade mam na jednej strane max. 10 cm priestor kde len sada prach, za rohom tiez. No a dvierka? Chcela som presny odtien modrej, takze pre mna bola ta modra namiesana z epoxidoveho laku a nastriekana na moje dvierka. Nenatukal moj stolar objednavku na Svete dvierok. Chcela som nad chladnicku hlboku skrinku. Mam ju. Chcela som horne skrinky v presnej vyske a aj strukture otvarania. Mam ich. Nic z toho nebolo ani v sektore, nic z toho nemali ani kuchynske studia co robia kuchyne "na mieru" aj ked je to tiez len sektor. V dvoch mi boli ochotni dat vyrabat atyp, za priplatok. Spodne skrinky v nestandardnej hlbke? Ani omylom. A uz vobec nikde nebola ziadna modra, nie to este ta aku som ja chcela.... Takze tak, s tym, ze vyskladas akukolvek kuchynu zo sektoru...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?