Pasujú vstavané spotrebiče do kuchyne od Ikey?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
baby pasuju ine vstavane spotrebice do kuchyne od ikey?nieje s tym problem???objednali sme si indesyt varnu dosku a vstavanu ruru....tak by ma to zaujmalo lebo linku chcem z ikey :-)
Odpovedať
@durko007 dobry den, nie som velmi spokojna. Panty vypadavaju, nejdu lahko otvarat, nie je to ono...
Odpovedať
@nastasyk Uff, tak to je nemile. Tak asi budeme musiet ist do Electrolux-ky ... Velmi pekne Vam dakujem za skoru reakciu.
Odpovedať
@durko007 onoto funguje, len to treba raz zacas ponapravat... ale ked vidim ako lahko to ide rodicom, ktori maju od stolara, tak len ticho zavidim:-)
Odpovedať
@durko007 Ahoj, prepac za neskoru reakciu. Nam tie panty z Ikey zatial funguju ako maju. Jediny problem, je ze som uplne netrafil vysku a tak mam tie dvierka zatial skoro o cm nizsie ako by mali byt. Ale to som si zrejme zle vyratal. (Dostelovat sa daju cca 2mm hore / dole..) Ja to mam totiz trochu komplikovane, lebo z jednej strany nemam skrinku a tam som len dorabal stenu z OSB dosky. Takze to budem musiet prerobit, ked bude viac casu. Ale samotne panty su (zatial) fajn.
Odpovedať
@bybu82 Dakujem pekne za reakciu. Nakoniec sme sa rozhodli teda pre ELX-ku priamo od Ikei - konkretne SKINANDE. Aby sme si teda usetrili pripadne sklamanie. Skoda, lebo ta BOSCH-ka vyzerala super v parametroch a dokonca sa dala zohnat aj za 375, co bolo o 100 menej ako tato ... No ale co uz. Manzelka sa tazko v predstave lucila hlavne s vysnivanym hornym priborovym suflikom, ale taka stoji v Ikei 600 a to uz sa nam zdalo moc. Este raz vdaka. Juraj
Odpovedať
@nastasyk Dakujem pekne za reakciu. Nakoniec sme sa rozhodli teda pre ELX-ku priamo od Ikei - konkretne SKINANDE. Aby sme si teda usetrili pripadne sklamanie. Skoda, lebo ta BOSCH-ka vyzerala super v parametroch a dokonca sa dala zohnat aj za 375, co bolo o 100 menej ako tato ... No ale co uz. Manzelka sa tazko v predstave lucila hlavne s vysnivanym hornym priborovym suflikom, ale taka stoji v Ikei 600 a to uz sa nam zdalo moc. Este raz vdaka. Juraj
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zbrdlowski prosim Vas aky digestor to mate :) ?
Odpovedať
@ma prosim Vas staci Vam objem tej chladnicky? A pri kolkych clenoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@violaceus staci, aj ked sa mi zo zaciatku zdala mala (predtym sme mali 180vysoku samostatne stojacu), aj mrazak je dost velky (ten mavam napchatejsi). Sme 3-4, niekedy nas je viac, vtedy ukladam "japonskym systemom" :-), ale zvladne.
Odpovedať
@ma mozes mi priblizit japonsky system? Lebo tiez mame niekedy problem s ukladanim a teda toto znie zaujimavo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lub3ik To sme si tak sami pomenovali system ukladania - aby sa zmestilo vela na malej ploche, aby veci nepopadali ... Vsetko musi do seba pekne zapadat, ako konstrukcie stavieb v japonsku, ktore musia odolat aj zemetraseniu :-)
Odpovedať
@ma my nevieme najst spolocny system v tomto smere s mojou polovicou :-D Cize by som skakal, keby sme takyto spolocny system mali. Lebo ja nerozumiem na zaklade coho ako ona uklada veci a ona zase opacne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lub3ik Hlavne, ze najdete, co potrebujete :-)
Odpovedať
chce to premeriat rozmery a poinformovať sa. ťažko povedat.Aku značku tam budeš kupovať? Čo maju?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Prosim Vas, ak chceme na kuchynu od ikea dat pracovnu dosku egger, sedi to rozmerovo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bybu82 Ako ste to nakoniec vyriesili ? Ako ste skombinovali Bosh s IKEA Method ? Prave to riesim lebo Bosh-ka je 81.5cm vysoka s tym ze sa da zvysit o dalsich 6cm (spolu max 87.5cm) ale ja mamotvor 89cm (dal som si o 1cm vyssie). Standard IKEA je 88cm takze stale tam 0.5cm rozdiel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?