Skúsenosti s firmou Koppy, s.r.o. Trenčín

Ahojte, ak máte niekto skúsenosti so stavebnou firmou Koppy, s.r.o. alebo Vám stavala dom, prosím hoďte ich sem. Ďakujem :-)
Odpovedať
@zidenka Ahoj, zaujimalo by to aj mna. Mali ste s nimi medzicasom skusenost?
Odpovedať
Sused s nimi zacal stavat, ale vyhodil ich po hrubej stavbe. Navysovali rozpocet a pytali si bezostysne ceny. S kvalitou tiez spokojny nie je. Ja som ich tiez kedysi zvazoval a dali mi najvyssiu ponuku. Z mnou oslovenych firiem by som asi isiel do Maprostavu. Ale skusenost nemam.
Odpovedať
@r0berts
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@bigjamajko zdravím môžem trocha viac vediet
Odpovedať
Ahojte, tak uz mame aj my s touto firmou skusenost :-) mame s nimi postavenu zatial hrubu stavbu, vsetko je zatial ok. Moj muz je velky pedant a vsetko kontroluje a nie je nad to, ked ho vidim spokojneho. Zatial dodrziavaju podla dohody terminy a cenu. Vopred sme neplatili ziadnu zalohu. Ak bol nejaky problem konatel hned riesil a vsetko k nasej spokojnosti. Konatel sa s nami vzdy ochotne bavil, vsetko vysvetli, zdviha telefony, komunikuje... Stavba ma od zaciatku svojho stavbyveduceho, ktory na vsetko dohliada. Na tuto firmu zatial nemozme povedat nic zle. Ma vela dobrych referencii, boli sme aj po domoch pokukat. Ja len odporucam! A co sa tyka firmy Maprostav, tak o tu sme sa tiez zaujimali ale pan konatel nam doteraz ani ponuku neposlal a po jednom sedeni s nim sme sa rozhodli pre inu firmu.
Odpovedať
@r0berts uz som pridala svoju skusenost
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@stanovan zaujímavé že si si teraz vytvoril kôli tomuto príspevku nick
Odpovedať
@pepo344 ani má nenapadlo že môžem písať aj bez neho.
Odpovedať
@stanovan to znamená že si z koppy s.r.o. a robíš si iba reklamu , tu majú písať ľudia reálne skúsenosti...a nie majitelia si tu písať reklamu
Odpovedať
@pepo344 Tak to si vedľa. Pracujem v slovenskej nadnárodnej firme .A táto firma ktorej som podľa Vás robil reklamu mi v dome budovala WC a kúpeľňu. Ale ako to tak sledujem tak ľutuje svoju registráciu na tejto stránke. Na Slovensku je to tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?