O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je náročný chov nemeckej dogy?
Ahojte, chováte niekto nemeckú dogu? zaujímalo, či je jej chov náročný, samozrejme aj finančne... 8…
vasomartino
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
119
Dom zatiaľ bez zateplenia - vlhké preklady a monolit až po omietku - sádrokartón
Ahojte, mám takýto problém. Dom sa nestihol do zimy zatepliť, potery a omietky hotové (09/2019), k…
zefe
Pred 6 rokmi
28
Devi kurenie
Zdravim, chcem sa opytat ci ma niekdo skusenosti s podlahovym kurenim od DEVI, stykac kurenia samov…
domulus94
Pred 6 rokmi
13
Je potrebný projekt rekuperácie?
ahojte,vy co mate rekuperacky...je potrebny projekt rekuperacie??? nezvladol by to kurenar aj bez p…
abobo
Pred 6 rokmi
16
Rekonstrukcia alebo stavba noveho?
Prosim poradte...potrebujeme nejakeho odbornika -projektant/statik ? ktory by nam poradil ci 70 roc…
rapidek
Pred 6 rokmi
1
2
40
Pískanie v radiatore
Dobrý deň Pop výmene radiátora som zaznamenal nepríjemné pískanie v radiatore. Tento nepríjemný …
kollarik
Pred 6 rokmi
9
Dom v tvare L - pôdorys
Ahojte, dávame dokopy pôdorys domu, nič komplikované, jednopodlažný bungalow v tvare L, orientácia …
wivik
Pred 6 rokmi
1
2
37
Zásobník TUV Buderus podstavec
dole pod zásobníkom sú nožičky, od výroby sú zapustené vo výstupkoch EPS, neviem to lepšie popísať,…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
15
sponzor fóra
Panske pole - Špačince
Sprostretkovatel predaja MGpartners, developer Delta Inkaso (Delta Consult) mate niekto skusenost ?…
originalx
Pred 6 rokmi
2
Máte skúsenosť s firmou Krby Tuma?
Ma tu niekto negativnu skusenost s firmou krby-tuma ?
alexanderv
Pred 6 rokmi
1
2
33
Podlahove kurenie tepelne cerpadlo
dobry den zapol som tepelne cerpadlo a na prizemi mi vobec nekuri poschodie domu ide nevie…
jordiksvk
Pred 6 rokmi
6
Zladenie chodby
Ahojte! S manzelom sme sa konecne pustili do rekonstrukcie chodby po byvalej majitelke. Zavolali s…
wivik
Pred 6 rokmi
7
Kupa domu - na co si dat pozor, co preverit?
Ahojte, buduci rok by som chcel kupit dom, budem sa ohliadat po novostavbach - bud od developera ak…
mr_milan
Pred 6 rokmi
1
ABS hrana 2 mm vs 0.5 mm - kuchyna
Pekny den vsetkym. Planujeme kuchynu z lamina a pozeram v studiach rozne prevedenia. Rozumiem ze 2…
misi35
Pred 6 rokmi
10
Vyrovnanie vývodov na vodovodnú batériu
Zdravím. Máte niekto praktické skúsenosti s dodatočným vyrovnaním vývodov na batériu? Prerábam star…
cotibebemore
Pred 6 rokmi
22
Sazinek
Mate niekto skusenost s tymto vyrobkom od firmy Solo? Ako to posobi a co vsetko odstranuje z kominu…
rapidek
Pred 6 rokmi
6
Omietka v betonovej garazi
Ahojte. Z akého materiálu by ste riešili omietky v garáži? Steny garáže sú z betónových tvárnic DT …
slavoslav
Pred 6 rokmi
6
Kombinacia solarneho ohrevu vody a ohrevu v kotli na tuhe palivo
Ahojte, zaoberam s myslienkou pridania solarneho ohrevu vody do maleho systemu s kotlom na drevo.…
janopopovec
Pred 6 rokmi
8
Kto má Adax Neo WiFi - prosím o radu
Ahojte/dobrý deň Nechali sme sa nahovoriť na tieto nové konvektory na chatu. Zdal sa nám to daj…
duzu
Pred 6 rokmi
27
Obloženie múrika za vaňou v rovnakej úrovni.
Ahojte strecháči, potrebovala by som riešenie od niekoho, kto už to má hotové 😊 Mám vaňu osadenú v…
kikaku
Pred 6 rokmi
15
Hrúbka ukončovacej lišty
Chcem sa opýtať, k 9mm hrubému obkladu sa dáva ako hrubá ukončovacia lišta z eloxovaného hliníka? …
mgx
Pred 6 rokmi
2
Vnútorne žaluzie na HST profil
- bolo nám povedané že sa žalúzia dá spraviť len na dvere čo sa posúvajú ale na tu časť pevnú sa n…
bovary
Pred 6 rokmi
9
Má zmysel "podnikať" v tomto?
Mám kamaráta, ktorý má vyštudovaný interiérový dizajn. Napadlo ma, či má podľa vás zmysel podnikať …
asdfb
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
83
Koľko stojí prerábanie bytového jadra v Košiciach?
Dobry den, planujeme vymenu bytoveho jadra. Chcela by som vediet ci by stacila suma za komplet prer…
janopopovec
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
61
Tepelné čerpadlá Orava
Dobrý večer.tepelne čerpadlo na Orave od akej firmy máte?a čo spokojnosť? ďakujem
fural
Pred 6 rokmi
2
Vyhadzuje prudovy chranic
Ahoj. Mam taky problem stale mi vyhadzuje prudovy chranic na svetelnom okruhu. Uz som skusal aj v…
megdesign
Pred 6 rokmi
1
2
39
Čo znamená buchnutie v podlahovom kúrení?
Pozdravujem vás. Mám postavený bungalov a v nom mám 8 okruhov podlahového kúrenia. V jednom z tých…
knedlik82
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
64
Studene klucky na oknach.
Zdravim Vas Stretol sa niekto s problemom, ze u trojskiel boli klucky neskutocne studene. Okno a…
logo22
Pred 6 rokmi
6
Zapusteny Velux vs. krytina Janošik (Blachotrapez)
Zdravim ľudkovia mám veľkú dilemu rozhodol som sa pre stavbu menšej chalupky v goralskom style 4,5 …
jrm66
Pred 6 rokmi
4
Viessmann vitodens 200 navod
Zdravim nema niekto navod na tento kotol v el. Forme Presny typ neviem. Na web stranke viessmanu t…
patrik14
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1295
1296
1297
1298
1299
…