O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hypotéka z Unicredit
Dobrý deň, Chcem sa opýtať či v poslednej dobe riešil niekto hypotéku z Unicreditbank na stavbu R…
marcela_77
Pred 6 rokmi
11
Zapojenie podružného rozvádzača pre garáž
Poprosil by som o posúdenie vhodnosti a správnosti zapojenia podružného rozvádzača pre garáž. Prívo…
patriky
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
66
Omietky v dome bez vykurovania v zime
Zdravim, mame omietky natiahnute uz asi mesiac - nestihli sme dalsie veci-potery a pod a teda stav…
jmomietky
Pred 6 rokmi
21
Presah dlazby zarubna
Kolko mate presah dlazby pri obvlozkovych zarubniach pri pouziti bezfalcovych dveri? Dvere budu z …
mgx
Pred 6 rokmi
3
Hľadáme.....PARTIZÁNSKE a okolie
Prosím Vás....hľadáme šikovného majstra/majstrov na elektrinu, vodu, kúrenie (TČ) Najlepšie Partiz…
miterkodavid
Pred 6 rokmi
4
Drevený balkón vypustený
Máte niekto drevený balkón? Ako ho ošetrujete,aby vydržal,čo najdlhšie?
15katka11
Pred 6 rokmi
4
Jazierko a dažďová vody
Dobrý deň, potrebovala by som radu ako technologicky vyriešiť napojenie odpadovej dažďovej vody zo …
jan45
Pred 6 rokmi
6
Pliesen v spalni
cez vykurovaciu sezonu sa nam zrazu urobila v spalni na roznych miestach pliesen. V lete sme zatepl…
denkatn
Pred 6 rokmi
6
sponzor fóra
Ako správne kúriť drevom? Aký tlak udržiavať?
Kurenar mi radil udrziavat tlak v kureni 0,8 baru. Keď sa kúri na 80 stupnov tak tlak stupa az na 2…
radoslavc
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Cena prace za zaklady, zvisle a vodorovne konstrukcie (steny a veniec)
Je tato cena za pracu v "norme"? Zapadne Slovensko Bungalow Rovinaty pozemok 180m2 z toho ter…
rudy5
Pred 6 rokmi
9
Vstavana mikrovlnka rura
Ahojte,vsade vidim ako mate kuchyne ze vstavanu mikrovlnku mate nad vatavanou rurou. Moze to ist aj…
kazmova
Pred 6 rokmi
15
V ktorej banke riešiť hypotéku? Kde ste spokojní?
Ahojte, chceme brať hypotéku (70-100tis), pobehala som zopár bánk, takže nejaké info mám, ale n…
vivi1312
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
113
Je tento postup v banke bežný?
Máme hypotéku v banke na rodinný dom. Dávali sme žiadosť o predčasné splatenie tejto hypotéky s tým…
zita19
Pred 6 rokmi
12
Čím pomlieť mak ??
Ahojte gazdinky, mám na vás otázku. Ako sa dá kvalitne pomliet mak inak, než na ručnom originál mly…
silvester4
Pred 6 rokmi
1
2
53
Fólia pod základovou doskou - hrozí rozmŕzanie cez zimu?
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadne tejto situácie...Pred betonážou základovej dosky sme na mak…
rudy5
Pred 6 rokmi
16
Samonosná brána - dať fotobunku a výstražné svetlo ?
Ahoj prosim dali ste na samonosnú posuvnú bránu pre auto i výstražné svetielko ktore signalizuje o…
jankazb
Pred 6 rokmi
8
Skladba podlahy pod
Potrebovala by som poradit ohladom najefektivnejsej skladby podlahy s vykurovacou foliou pod plavaj…
mgx
Pred 6 rokmi
5
Aku klimu
Zdravim, pre aku klimu sa rozhodnut v strope alebo na stene, poradte a aky typ,dakujem
rosio
Pred 6 rokmi
9
Zateplenie hlineného domu
Ahojte, chcel by som zateplit hlineny dom z vonka, nakoľko v kuchyni kde mam kuchynskú linku, teda …
copperslov
Pred 6 rokmi
1
2
39
Ako vyspraviť nerovný veniec zvonku ?
Zdravím , prosím o info čím vyspraviť nerovný veniec zvonku-niekde až 3 cm . Stači lepidlo a sieťk…
lordxor
Pred 6 rokmi
3
Infra panely na vykurovanie
Dobrý deň,prosim aké máte skúsenosti a infra-panelmi na vykurovanie? Ďakujem za odpovede.
lubos550
Pred 6 rokmi
14
Kuchyňa krok za krokom
Dobrý deň, zatiaľ máme len hrubú stavbu ale už treba rozmýšľať nad kuchyňou. Viete mi poradiť ako p…
btus
Pred 6 rokmi
6
Sčernali nám prietoky v rozdeľovači na novom podlahovom kúrení
Prosím vás neviete, čím to môže byť, že tie prietoky, ktoré sme mali (doteraz) otvorené nám takto s…
mgx
Pred 6 rokmi
9
Zimna zahrada-Wood-Holz Stenko?
Mate niekto skusenost s firmou wood- holz Stenko a mobtovanou hlinikoviu zimnou zahradou touto firm…
haicka
Pred 6 rokmi
1
Zariadenie detskej izby s 2 oknami, pre 2 baby (6 a 1 rok)
Potrebujem poradiť so zariadením a usporiadaním detskej izby. Chceli sme im dopriať najkrajšiu a n…
wivik
Pred 6 rokmi
6
Antenny zlucovac
Zdravim, vedel by mi niekto poradit cim zlucit signal z dvoch terestrialnych anten (obe su bez zosi…
merak
Pred 6 rokmi
7
Stena a strop R10, stačí ???
Ahoj, vychadza mi: - stena porfix 30cm a epd sedy 20 cm cca. R10 (vnutorna omietka, porfix 30, E…
abobo
Pred 6 rokmi
9
Čím odstrániť hrdzu z oceľových stĺpov
Poraďte, prosím, čím ošetriť oceľové stĺpy (vybrúsené flexou), aby nezačali hrdzavieť? Bojím sa, že…
eagleowl
Pred 6 rokmi
6
Garáž súčasťou domu ? Alebo garáž zvlášť ? mimo domu ?
Aký máte názor ?
megdesign
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
118
Pre aku klimu sa rozhodnut
Zdravim, pre aku klimu sa rozhodnut v strope alebo na stene, poradte a aky typ,dakujem
qeszi_sk
Pred 6 rokmi
2
1
2
…
1297
1298
1299
1300
1301
…