Vstavana mikrovlnka rura

Ahojte,vsade vidim ako mate kuchyne ze vstavanu mikrovlnku mate nad vatavanou rurou. Moze to ist aj opacne,rura nad mikrovlnku?dakujem
Odpovedať
Moze to ist opacne. Ale sám seba vidim ako tancujem a horucim tanierom ked ho vyberam s mikrovlnky, ktora sa mne zdá už vysoko. ( to vymyslela žena :D ) a neviem si predstaviť vyťahovať s trúby dajme tomu pečenu kačicu na horucom plechu ked to bude vyššie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak dodrzis urcite vysky netrebs to menit 15cm sokel 60cm zasuvky na to rura na nu mikro a je to komfortne pre kazdy spotrebic.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi7011 samozrejme, ze to moze ist aj opacne ale presne treba mysliet na to, ci potom ruru nebudes mat privysoko. Aby sa ti tam tazko nedavali plechy.
Odpovedať
@mimi7011 a preco to chces opacne??
Odpovedať
@diousaa čože dávať ok studené,ale po upečení horúce.Mne sa páči ak sa dá aj vedľa seba.
Odpovedať
Profilova fotka
treba osadiť el.ruru nižšie a mikrovlnka bude v dobrej výške. tiež len niekedy pozerám ako nezmyselne dávaju vysoko si mikrovlnky
Odpovedať
presne ako pise @stolarhrm
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 presne to som chcel poradit, ze ked je mikrovlnka a el. rura vedla seba, tak to tiez dobre vyzera 8-)
Odpovedať
Rúru nad mikrovlnku by som nedával, predsa len niekedy treba aj plech vytiahnuť, skontrolovať a podobné veci, radšej opačne alebo vedľa seba, veď to je tiež fajn, tiež praktické ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@richto iba nedá sa kúpiť rovnakej výšky MW ako rúra aby to vypadalo dobre. Dáva sa vyhrievaci šuplík pod MW co je ďalší a podla mňa zbytočný spotrebič.
Odpovedať
treba dat ruru nizsie a tym padom nebude mw tak vysoko. ja som navyse este dal nozicky na vysokej skrinke nizsie (opticky neprekaza v nasom pripade) teda mame sokel mozno 10cm 2 zasuvky po 28cm rura a na to mw... je to pre zenu taka maximalna komfortna vyska (ma 165cm) .. pre vyssich nie je problem ked je to vyssie. ruru davat vysoko nie je dobry napad. jedna vec vyberanie a druha ze nevidis na to co sa pecie poriadne... Inak neviete preco su vstavane MW take drahe? vstavane idu od 150, rozumne 250.. pricom volne stojace idu od 50 a rozumne okolo 100-150... nechapem co je na tom take drahe.. jeden blby kryt
Odpovedať
Článok sa načítava...
@igor256 to ešte ani jeden z vás netuší, čo stoja náhradné diely do vstavaných mikrovlniek :). Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že je veľký prepych :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi7011 moze to ist aj naopak, len ci to bude prakticke riesenie, to uz vidis na reakciach ludi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?