O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Firma /projektant na vybavenie od projektu až po stavebné povolenie
Ahojte chcela by som sa opýtať či nepoznáte okolie Košice ,Prešov nejakého architekta (firmu), čo s…
iwka2208
Pred 6 rokmi
1
Dispozícia kuchyne - máte lepší nápad?
Ahojte, ma niekto lepsi napad ako je toto? Povodne som chcela schovat spajzu ale nijako to nevycha…
katriin
Pred 6 rokmi
1
2
39
Matrac v domčekovej postieľke
Zdravíčko. Viete mi prosím poradiť, ako ste riešili veľkosť matraca do takejto postieľky? Ideme da…
7nikusik7
Pred 6 rokmi
22
Kvalitný držiak na TV.
Ahojte, Vedel by mi niekto poradiť kvalitný držiak na TV ? Niekto, kto s tým má osobné skúsen…
sysell
Pred 6 rokmi
2
Plocha/pultova strecha a spravne prevetranie
Zdravim, chcel by som poradit ohladom konstukcneho riesenia pultovej strechy na zahradnom domceku s…
jan45
Pred 6 rokmi
8
Oventrop
Ahojte uz som pisal viac krat za ine veci a bol by som vdacny ak by ste my poradili Atatck dp25pro…
domingezzz
Pred 6 rokmi
4
Zateplenie stropu - kladenie vaty do sietky
Dobrý deň. Chystám sa zatepľovať strop na väzníkovej streche. Teda jednu vrstvu vaty dám medzi väz…
eagleowl
Pred 6 rokmi
1
2
35
Cena stavebne materialu porobeton/ Presov a okolie
Ludia kupoval niekto v psolednej dobe niektoru znacku porobetonu a vedel by mi povedat ako je to s …
ricir
Pred 6 rokmi
6
sponzor fóra
Protherm Tiger
Ahoj ,nájde sa tu niekto kto má kotol Protherm tiger 24 KTZ ???? Len na porovnanie,máme s ním probl…
rastoval
Pred 6 rokmi
7
Mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 730 IX
Má niekto skúsenosť s mikrovlnnou rúrou Whirlpool AMW 730 IX? Plusy - mínusy?
soi1
Pred 6 rokmi
1
Tv / satelit na pol roka
zdravim, pre starsiu osobu potrebujem docasne (4-6 mesiacov) zabezpecit TV programy - zakladne slov…
sysell
Pred 6 rokmi
7
Sadrove omietky v decembri
Zdravim,môžem dať spraviť strojové sadrove omietky v decembri? Dom je z vpc a zateplený 30cm eps.
salamawec
Pred 6 rokmi
6
Ako zrenovovať starú kopanú pivnicu v ílovitej pôde?
Zdedili sme na dedine dom z nepálenej tehly a v záhrade veľkú kopanú pivnicu, celú pod úrovňou poze…
swoop
Pred 6 rokmi
2
Zateplenie /uprava fasady
Aky je rozdiel medzi zateplenim a upravou fasady? Moze sa polystyren s hrubkou 5-7cm (uz neviem pre…
gabige
Pred 6 rokmi
8
Otazka - rekonstrukcia podlahy (vinyl na dlazbu)
Zdravim, potrebujem poradit. Mam v byte v chodbe a kuchyni dlazbu cca 15m2, ktoru by som chcel pre…
originalx
Pred 6 rokmi
12
Zateplenie vs. Uprava fasady
Aky je rozdiel medzi zateplenim a upravou fasay? Moze sa polystyren s hrubkou 5-7cm (uz neviem pres…
gabige
Pred 6 rokmi
8
Je možné ešte koncom októbra "klebrovať" fasádu?
Momentálne máme nalepený polystyrén na celom rodinnom dome a potrebovali by sme poradiť, či je ho m…
radoslavc
Pred 6 rokmi
19
Odchylka pri geometrickom plane
Dali sme zamerat pozemok geodetovi. Zistil odchylky oproti povodnym geometrickym planom a kedze bol…
yco
Pred 6 rokmi
1
2
35
Stenové debnenie skúsenosti/cena prenájom
Zdravím, ako sa pohybuje cena prenájmu stenového debnenia za m2 a deň prenájmu? Prípadne odporúč…
vlaky
Pred 6 rokmi
16
Okenné profily
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na výber okien. Chceme stavať dom ale vôbec si nevieme rady s …
cotibebemore
Pred 6 rokmi
5
Záclona - dilema
Ahojte, mám dilemu a veľkú 🙂 Mame exteriérové žalúzie, avšak nemáme zateplenie. Cize musíme ich vy…
marek746
Pred 6 rokmi
15
Môžem po oškrabaní starých vrstiev farby na to znovu maľovať?
Ahojte, chystam sa malovat a nejak som sa spontanne pustila do skrabania starej farby, lebo sa zaca…
marek746
Pred 6 rokmi
5
Kuchyna - obycka - predelenie
Ahojte, planujeme kuchynu otvorenu s obyvackou, ale predelenu balovym pultom...a teraz rozmyslam ak…
ado88
Pred 6 rokmi
24
Biela kuchynská linka - skúsenosti s údržbou
Ahojte prosím Vás ake skúsenosti máte s bielou kuchynskou linkou . Ked frkne olej nezostavaju šk…
ado88
Pred 6 rokmi
30
Aku mate indukcnu varnu dosku?
Caute. Mam dilemu. Chystam sa kupit indukcnu varnu dosku a neviem sa rozhodnut. Teraz mam Bosch, a …
ado88
Pred 6 rokmi
31
Musím platiť prenajímateľovi nájom na 3 mesiace popredu po ukončení nájmu?
Dobrý deň, s priateľom sme v podnájme od 1.1.2018. Konečne sme sa rozhodli kúpiť si vlastný byt. Sť…
davids11
Pred 6 rokmi
1
2
48
Kde kupim / kto vyrobí poklop na žumpu
Dobrý deň, poraďte prosím kde by som dostala kúpiť plastový poklop na žumpu, s priemerom 70cm. Nieč…
barbie13
Pred 6 rokmi
4
Cesta zo strku
Dobry vecer,viete mi poradit "zlozenie" strkovej cesty ako na obrazku. Chcel by som to ako prijazd…
kosto13
Pred 6 rokmi
13
Kvapky vody na podhľade strechy
Ahojte, mame bungalov so sedlovou strechou a na podhlade strechy sa pri daždivom počasi objavuju kv…
topfield
Pred 6 rokmi
1
2
32
Aký televízor kúpiť?
Zdravím, Rozmýšľam nad kúpou nového televízora a kedže som naposledy telku kupoval pred skoro 10…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
16
17
509
1
2
…