O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Schiedel absolut-napojenie externého vzduchu
Ahojte ako ste riešili pripojenie externého vzduchu z komínu schiedel absolut. Pôvodne čo som chcel…
jumt
Pred 6 rokmi
5
Strecha z falcovaneho plechu - skusenosti
Ahojte,mam zhruba pol roka strechu z falcovaneho plechu. Otazky preco nie radsej skridlu, lebo stat…
marek_p
Pred 6 rokmi
12
Kuchynska linka Schuller
Ahojte, mate niekto skusenosti s kuchynskou linkou Schuller ?
jaruska149
Pred 6 rokmi
10
Aký je nábytok od firmy Black Red White?
mate niekto osobnu skusenost s touto firmou a pripadne aj konkretne so seriou Largo? objavili sme j…
tulakk110
Pred 6 rokmi
1
2
47
Vyňatie ornej pôdy na stavebný pozemok
Ahojte, ako po novom vyňať pozemok z pôdneho fondu ? Síce nesplna podmienky,pretože má 509m,ale ni…
leatea
Pred 6 rokmi
18
Káble devi Kúpeľňa
Dobrý deň ak mi vie niekto poradiť , dávajú mi odporove káble na kurenie do kupelne a neviem či do …
developpper
Pred 6 rokmi
6
Revizna sprava plyn
Ako dlho by malo trvat plynarovi vypracovat reviznu spravu na plyn, co to vsetko obnasa? Resp po ak…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
10
Projekt domu STYLE 222
Dobry den, chcem sa spytat, ci niekto ma postaveny dom podla projektu od MFpro STYLE 222 a ako ste …
combaine
Pred 6 rokmi
9
sponzor fóra
Americka chladnicka SAMSUNG
Ahoj all Kupil som si Amricku chaldnicku Samsung : RS68N8242SL/EF Chcel by som sa opytať, ci …
plexwriter
Pred 6 rokmi
10
Reklamácia chladničky Whirlpool
Ahojte. Hľadala som v témach, že či sa takáto vec nerozoberala. no nenašla som. Máte niekto skúse…
mahtob87
Pred 6 rokmi
3
Maliar abstratkných obrazov
Dobrý deň, raz dávno som v albume jedného z Vás našla odkaz na maliarku krásnych abstraktných obr…
qeszi_sk
Pred 6 rokmi
5
Podiel firmy na nehnutelnoszi
Ahojte, je možné aby firma mala podiel na nehnuteľnosti v osobnom vlastníctve FO? A ci sa dá potom …
andrejsel
Pred 6 rokmi
9
Cirkulacne čerpadlo alebo malý prietokovy?
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo dať do novostavby?ide o to, že bojler je na druhej strane domu v tech…
daralbajda
Pred 6 rokmi
17
Okná a dvere susediacich stavieb
Dobrý deň, rada by som sa opýtala na Vaše názory - suseda má na hranici nášho pozemku postavený dom…
ssp
Pred 6 rokmi
18
Vykon kotla neviem ci je slaby ci co
Mám dilemu nakoľko nevieme vykurit podlahovku v domě. Máme dom 500m2, projekt z roku 1999 hovoří že…
dodik13
Pred 6 rokmi
24
Vysokotlakový čistič
Prosím Vas vedeli by ste mi niekto napísať, kde a ci vobec sa da zohnat vysokotlakový cistic PARKSI…
karlotka21
Pred 6 rokmi
21
Osadenie travnateho koberca- treba ohlasenie?? Povolenie?
Ahojte, sused nam vycita, ze ked sme “rekonstruovali “ zahradu (kupili sme starsiu radovku a zahra…
jankazb
Pred 6 rokmi
9
Farba spotrebičov
Dobrý deň, ideme kupovať spotrebiče do kuchyne. Kuchynská linka je biela, skôr tradičnejšia ako mod…
falcion
Pred 6 rokmi
17
Rozloženie kúpeľne
Ahoj. Prosim poradte ako by ste to zariadili vy. Najviac ocenim odpoved: My to mame tak, a je to z…
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
15
Prehnane vyuctovanie za elektrinu
Ahojte prosím vas ako postupovať pri prehnanom nedoplatku pri vyúčtovaní za elektriku? Bývame v dom…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
BRIKETY odkial?
Zdravím, už tu táto téma možno bola dávnejšie, ale odkial kupim kvalitne a cenovo najvyhodnejsie br…
petermu
Pred 6 rokmi
3
Ako robiť strmienka do vencov?
Ako robiť strmienka do vencov nejesvuje nejaky jednoduchy spôsob na ich vyrobu.
janci1985
Pred 6 rokmi
9
Hĺbka kanalizácie
Prosím Vás, kanalizácia mi križuje nájazd od prístrešok kde budú parkovať auta. V akej minimálnej h…
robinofsherwood
Pred 6 rokmi
9
Dilatácie - ako ich vyriešiť ? 150m2
Ahojte, prosím Vás o radu ako vyriešit dilatáciu v celom dome o celkovej rozlohe cca 150m2. V celom…
sopeto
Pred 6 rokmi
14
Projekt domceku
Ahojte pripajam sem projekt nasho domu a rada by som pocula nazory co sa vam pozrala a co by bolo f…
dorali
Pred 6 rokmi
20
Lehota na odovzdanie nehnutelnosti po uhradeni plnej sumy
Dobry den, zaujimali by ma Vase skusenosti pri kupe bytu, alebo inej nehnutelnosti - aku ste mali l…
andreah25
Pred 6 rokmi
30
Nazor na malu panelakovu kuchynu
Ahojte, uz dlhsie sa trapim s navrhom pre kuchynu. Kuchyna je umiestnena v 3 izobovom panelovom …
blackomt
Pred 6 rokmi
21
Aká značka Eps 150S je najkvalitnejšia?
Kto sa vyzna vo vyrobcoch EPS a vie odporučit kvalitneho vyrobcu,znacku podlahoveho EPS,alebo ktore…
lydia_b
Pred 6 rokmi
1
2
50
Sypaný polystyrén na strope
Dobrý deň, staviam bungalov a mám urobený sadrokartónový strop, zatiaľ bez izolácie. Pôvodne som c…
fricko
Pred 6 rokmi
26
Stavebne povolenie na zeteplenie radovky
Zdravim vas, Rekonstruovali sme radovku ,co zahrnalo aj zateplenie fasady. Je na to potrebne stav…
gabige
Pred 6 rokmi
1
1
2
…
1300
1301
1302
1303
1304
…