Rozloženie kúpeľne

Ahoj. Prosim poradte ako by ste to zariadili vy. Najviac ocenim odpoved: My to mame tak, a je to zle/dobre, keby sme to robili znova, urobili by sme tak a tak... Prosim o prakticke nazory. Jedine co je fixne je sprchovaci kut v rohu pri "D". Chceme aj vanu(rohovu, nesymetricku), umyvadlo jedno stojace na skrinke. Plus rebrinovy radiator. Ine nebude v kupelni. A,F - 2m B,C - 3m D,E - 1m to modre je okno, dvere zatial 80 (silno uvazujeme nad 70) Dakujem
Odpovedať
@kammmo
Odpovedať
@kammmo na tej rohovej vani vyslovene trvas alebo ju chces kvoli pristupu do sprchy? V akej vyske je okno?
Odpovedať
@hroma - dakujem @wivik kvoli pristupu do sprchy. Okno 180cm vyska Vo WC asi nebude mozne to umyvadielko, ak sa budu dvere otv. dovnutra. Aby sa tam clovek neotacal/netlacil s tym umyvadlom Cize takto? Nebolo by fajn umyvadlo na "F" stene
Odpovedať
@kammmo ja by som dala obdlznikovu vanu vedla dveri, potom umyvadlo a rebrikovy radiator pod okno. Vanu by som vybrala 170x70 alebo 75 a vo vnutri kolmu aby bol aj spodok vane siroky a urcite bude pohodlnejsia ako ta co ju mas v nakrese. My mame dvere - zarubnu natlacene hned k vani a vobec to nie je problem. Ked by si dvere natlacil najviac k vecku tak priestor na to je. Kludne stacia dvere 70. My mame 60 cm.
Odpovedať
@kammmo wc moze byt umyvadielko, ja mam mensie, mne vojde.. Bude natesno, ale tak oplachnes, utriem, ustupim a otvorim.. Treba to vyratat, mozno by stacili tam aj 60tky dvere ;-).. Este vies rovnu vanu dat k A stene, dvere otvarat opacne, umyvadlo oproti sprchy..
Odpovedať
@wivik 😂
Odpovedať
@hroma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prvy tvoj obrazok je fajn, tak ako to dala hroma. Co dala wivik podla mna nie je dobre. Umyvadlo je lepsie hned pri dverach, mat ho 'po ruke'. Ale zas neviem, ci nebuchnu dvere do cloveka, ked bude stat pri umyvadle.
Odpovedať
ak by sa dalo, tak na wc by som nedávala dvere otvárať dnu, ale von, bude to lepšie, aj bezpečnejšie a potom by tam mohlo byť aj to umývadielko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma moznosti je vela a stale to bude v pohode, ja by som dal sprchac do kuta ako je stena od zachoda vanu hned pri vstup alebo do rohu zalezi co by si chcel ci rohovu alebo klasiku
Odpovedať
Profilova fotka
isiel by som do variantu takeho aby umyvadlo bolo co najblizsie k dveram, ze len prides napriklad z vonku a ides si umyt ruky, ze mas to hned po ruke ;-)
Odpovedať
Mne sa pozdáva ten návrh, ktorý sem wivik pridala. Podľa mňa vôbec nevadí, keď je umývadlo trochu ďalej a vaňa by bola za dverami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ja by som dala umývadlo najbližšie k dverám. zo všetkého čo tam budeš mať ho budeš používať najčastejšie.
Odpovedať
mne by sa pytalo umyvadlo so zrkadlom pod okno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?