O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pracovna zrucnost
dobry vecer.... prosim vas poradte mi ako nabrat alebo ako ziskat pracovnu alebo manualnu zrucnost …
arcticcode
Pred 6 rokmi
1
2
57
Treba este drevo impregnovat ?
Dobry den, chcem sa poradit ohladom podstresia, farba dreva je skoro hneda, stavbari impregnovali n…
diousaa
Pred 6 rokmi
9
Stupacky firma E- ran
Dobry den Chcem upozornit vsetkych ktori sa chystaju na vymenu stupaciek v panelaku - dajte si vel…
jujana33
Pred 6 rokmi
23
Vyúčtovanie od ZSE - mám zaplatiť alebo mi vrátia?
Vyučtovanie ZSE robil debil. Mam zaplatiť, alebo mi vrátia?
amater88
Pred 6 rokmi
1
2
38
Vykon kotla
Mám dilemu nakoľko nevieme vykurit podlahovku v domě. Máme dom 500m2, projekt z roku 1999 hovoří že…
michalhorvatovic
Pred 6 rokmi
1
Zmluva so susedom - pristup na pozemok rucenie za skodu, depozit.....
dobry den, firma mi ma montovat balkom. Na susedovom pozemku budu mat pristavene male nakledna auto…
maciakba
Pred 6 rokmi
19
Ako vyhriať podlahu?
Mozno blba otazka,ale obraciam sa na vas s prosbou...mame v celom dome podlahovku,kurime uz tyzden …
majkoj
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
67
Skusenosti Strechy Šimonek - nove zamky
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť či ma niekto skúsenosti s predajcom strešnej krytiny teran, konk…
lenpozeram
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Stavebná firma TopByvanie.eu - skúsenosti
Zdravim. Mate niekto skusenosti so stavebnou firmou www.topbyvanie.eu. ? Stavaju prevazne z veloxu …
shaolin11
Pred 6 rokmi
26
Prípojka elektriny cez dva pozemky
Ahojte, obraciam sa na vas s prosbou. Elektrarne nam urcili pripajaci bod na stpe ktory sa nenachad…
estrella951
Pred 6 rokmi
1
2
46
Firma TOP HOUSE
Zdravím, chcela by som sa opýtať či sa tu nájde niekto kto ma skúsenosti s firmou TOP house. Majú z…
rapidek
Pred 6 rokmi
3
Problém so stupackami
Ahojte. Mám problém v byte, konkrétne v stupackach. Suseda nad mojim bytom prerabala jadro a nepoda…
evelinvajk
Pred 6 rokmi
19
Recenzie na firmu Domy s.r.o. Oravská Lesná
Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stavebnou firmou na montované drevodomy Domy s.r.o. ?
mia8791
Pred 6 rokmi
1
Dlažba na podlahové kúrenie v NED
Ahojte, uvažujme nad dlažbu do domu, ale obávam sa chladu. emoticon Máme podlahové kúrenie a dobre …
sysell
Pred 6 rokmi
22
Nopovka
Ahojte, máme hotovú základovú dosku a je zAizolovaná 100 mm polystyrénom. Chcem ju ešte pred zimou…
eagleowl
Pred 6 rokmi
25
Jemne hnedá fasáda - číslo farby
Prosim, vie mi niekto poradit, kto ma jemnucko hnedy domcek, nejaky otien, konkretne cislo farby...…
kajo1
Pred 6 rokmi
19
Ako nalepiť zrkadlo na dvere vstavanej skrine
Dobrý deň. Snáď sa niekto nájde kto bude vedieť poradiť. Chcela by som nalepiť na dvere vstavanej s…
chmelo202
Pred 6 rokmi
9
Odľahčovacie relé k Protherm Raja (Vaillant EloBlock) ?
Ahojte, má niekto k elektrokotlu Protherm (Vaillant) pripojené odľahčovacie relé na dočasné zníženi…
pier
Pred 6 rokmi
3
Strieska nad chodnikom - pouzite materialy
Ahojte, mam urobenu konstrukciu, ktora bude sluzit ako strieska nad chodnikom. Moj povodny plan ju…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
3
Kotol Vaillant alebo Junkers ?
Ahojte, viem, ze tu uz diskusia bola, ale chcem sa na tieto dva specificke druhy spytat ludi, kt. i…
petermu
Pred 6 rokmi
2
Praskliny na strope
Dobrý deň prosím vás.. Potrebujem radu... Vo všetkých rohoch vnútorných rohoch nám praskajú stierky…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
6
Pojazdny poklop kanalizačnej šachty
Ahojte vie mi niekto poradiť ako urobiť montáž kanalizačnej šachty aby mala pojazdný poklop? daj…
evatothova
Pred 6 rokmi
5
ANKETA: Reálne náklady vo vašom dome
Celkom by ma zaujímali vaše celkové reálne náklady na bývanie na mesiac, pre príklad uvediem tie mo…
amater88
Pred 6 rokmi
1
2
50
Cena zateplenej podlahy
Dobrý deň, mal by som otázku na cenu zateplenej podlahy. Dostal som cenovú ponuku na dve izby o vým…
kil69
Pred 6 rokmi
14
Ikea paplony - rozmery 150x200
Ahojte, kúpila som si paplon z Ikea (kallkrasse) 150x200. Ešte som ho ale nerozbalila, keďže stále …
one_ize
Pred 6 rokmi
3
Chémia do kurenia
Dobrý deň , chcel by som sa opýtať na chémiu do kúrenia. Mám plynový kotol, 10 radiátorov a cca. 90…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
32
Otvoreny strop - osvetlenie
Ahojte, poprosim vas o radu ake svietidla do obyvacky spojenej s kuchynou. Je to otvoreny strop a …
chrobak7
Pred 6 rokmi
6
Patio Verso
Ahojte. Chcem hoblovane dosky osetrit dakym olejom...paci sa nam nieco sede, a nasiel som olej pati…
palino82
Pred 6 rokmi
2
Prípojka internetu
Dobrý deň. Ideme ťahať približne 200m vodu a elektrinu. 1. Chcem sa opýtať ,oplatí sa nám tam hod…
erik8989
Pred 6 rokmi
12
VODA v prieduchoch z krbu!!!!!!!!!
Dobrý deň...chcel by som sa vás popýtať resp. možno poradiť ako vyriešiť môj problém a či máte niek…
janopopovec
Pred 6 rokmi
19
1
2
…
1302
1303
1304
1305
1306
…