O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako nalepiť zrkadlo na dvere vstavanej skrine
Dobrý deň. Snáď sa niekto nájde kto bude vedieť poradiť. Chcela by som nalepiť na dvere vstavanej s…
chmelo202
Pred 6 rokmi
9
Odľahčovacie relé k Protherm Raja (Vaillant EloBlock) ?
Ahojte, má niekto k elektrokotlu Protherm (Vaillant) pripojené odľahčovacie relé na dočasné zníženi…
pier
Pred 6 rokmi
3
Strieska nad chodnikom - pouzite materialy
Ahojte, mam urobenu konstrukciu, ktora bude sluzit ako strieska nad chodnikom. Moj povodny plan ju…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
3
Kotol Vaillant alebo Junkers ?
Ahojte, viem, ze tu uz diskusia bola, ale chcem sa na tieto dva specificke druhy spytat ludi, kt. i…
petermu
Pred 6 rokmi
2
Praskliny na strope
Dobrý deň prosím vás.. Potrebujem radu... Vo všetkých rohoch vnútorných rohoch nám praskajú stierky…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
6
Pojazdny poklop kanalizačnej šachty
Ahojte vie mi niekto poradiť ako urobiť montáž kanalizačnej šachty aby mala pojazdný poklop? daj…
evatothova
Pred 6 rokmi
5
ANKETA: Reálne náklady vo vašom dome
Celkom by ma zaujímali vaše celkové reálne náklady na bývanie na mesiac, pre príklad uvediem tie mo…
amater88
Pred 6 rokmi
1
2
50
Cena zateplenej podlahy
Dobrý deň, mal by som otázku na cenu zateplenej podlahy. Dostal som cenovú ponuku na dve izby o vým…
kil69
Pred 6 rokmi
14
sponzor fóra
Ikea paplony - rozmery 150x200
Ahojte, kúpila som si paplon z Ikea (kallkrasse) 150x200. Ešte som ho ale nerozbalila, keďže stále …
one_ize
Pred 6 rokmi
3
Chémia do kurenia
Dobrý deň , chcel by som sa opýtať na chémiu do kúrenia. Mám plynový kotol, 10 radiátorov a cca. 90…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
32
Otvoreny strop - osvetlenie
Ahojte, poprosim vas o radu ake svietidla do obyvacky spojenej s kuchynou. Je to otvoreny strop a …
chrobak7
Pred 6 rokmi
6
Patio Verso
Ahojte. Chcem hoblovane dosky osetrit dakym olejom...paci sa nam nieco sede, a nasiel som olej pati…
palino82
Pred 6 rokmi
2
Prípojka internetu
Dobrý deň. Ideme ťahať približne 200m vodu a elektrinu. 1. Chcem sa opýtať ,oplatí sa nám tam hod…
erik8989
Pred 6 rokmi
12
VODA v prieduchoch z krbu!!!!!!!!!
Dobrý deň...chcel by som sa vás popýtať resp. možno poradiť ako vyriešiť môj problém a či máte niek…
janopopovec
Pred 6 rokmi
19
Prosím Vás neviete o niekom kto robí Benátsky štuk v okoli Nitry?
Bola by som rada, ak by sa mi niekto ozval z blízkeho okolia Nitry, kto robí Benátsky šťuk.
matt79
Pred 6 rokmi
2
Okná INOUTIC PRESTIGE
Ahojte Aké máte skúsenosti s oknami Inoutic prestige ? Oplatí sa isť do nich ?
rebecca363
Pred 6 rokmi
2
Anhydridová podlaha v drevostavbe A0 - schnutie, vykurovanie poteru
V piatok 22.11.2019 mi zrealizovali anhydridový poter od Baumitu hrúbky cca 5cm v novostavbe drevo…
calady
Pred 6 rokmi
6
Cena za stavebný dozor v Bratislave?
Ahojte, pustila som sa do tych papierov na stavebne povolenie, potrebujem stavebny dozor. Vyguglila…
annaschulz
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
85
Tecie bateria
Dobry den, prosim vas zacala mi tiec bateria s miesta odkial sa pusta sprcha, zaruka skoncila cca 2…
bracho90
Pred 6 rokmi
5
Ako indetifikovat, ci bolo v domr striekane 1x alebo 2x farbou
Zdravim, Vedel by mi poradit, ci je nejaka moznost, ako zistit, ci bol dom striekany 1x alebo 2x? …
yeti_team
Pred 6 rokmi
4
Hladam Elektrikara ,firmu partiu pre montaz elektroinstalacie ...
Zdravim vsetkych viete my poradit ,pripadne odporucit lacneho elektrikara pre montaz kompletnej ele…
technik007
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
64
Domáca meteostanica. Akú máte skúsenosť?
Diavcata prosim vas o radu. Manzelovi sa hrozne zapacila domaca meteostanica u znamej, tak rozmysla…
radoslavc
Pred 6 rokmi
22
Nater podlahy pod plavajucou podlahou
Zdravim. Cim navrhujete natriet podlahu v starom dome, kde chceme polozit plavajucu podlahu. Podlah…
mgx
Pred 6 rokmi
4
Cena za osadenie svetiel, vypinacov a zasuviek
Ahojte, potrebovala by som poradit od skusenejsich a to: Davala som si elektrikarovi nacenovat za…
scheilla01
Pred 6 rokmi
29
Hrozí praskanie velkoformátovej dlažby?
Otázka na stavebníkov, hlavne na tých čo osadili velkoformátové dlažby (60x60 a viac), či im to s o…
mgx
Pred 6 rokmi
24
Cim sa da zisitit takyto unik vody:?
Na tomto videu vidno zatopenie cez sprchu a nasledne opravy https://www.youtube.com/watch?v=MVWDYQK…
dzonyby
Pred 6 rokmi
3
Neviete čo hlási umývačka Elektrolux
Už dva dni googlim čo to môže byť, soľ ani lestidlo to nie je, máme ju tri mesiace a tak dobre sme …
insed
Pred 6 rokmi
16
Pôžička firme od sukromnika založená domom
Ahojte mam otázku, ak pozíciam firme ktorá vlastní nehnuteľnosť, a neplatila by mi a v zmluve je do…
insed
Pred 6 rokmi
21
Kanalizačná rúra
Dobrý deň. Staviame bungalov, taký šikovný šírka okolo 16 m, odpad bude vedený iba na jednej strane…
adnilsam
Pred 6 rokmi
7
Zimná záhrada 3x7 CENA
Dobrý deň, prosím Vás, viem, že je to individuálne, ale chcem si urobiť taky prieskum, že v akých c…
smilegirl311
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1303
1304
1305
1306
1307
…