O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odkupenie casti pozemku
Parcela ma cez 3000m2, ma dvoch majitelov, v podiele1/2, potrebujem odkupit cca180m2 v konkretnej c…
chrobak7
Pred 6 rokmi
2
Stolar z polska na dvere
Dobry den, mrzi ma ak sa opakuje otazka ale nenasla som info k tomu. Potrebovala by som kontakt na …
stolarstvojf
Pred 6 rokmi
4
Viete mi poradiť majstra vodára - kurenára okres Trenčín?
za rozumný peniaz :)
cifo1986
Pred 6 rokmi
4
Kokosova palma
Viete mi prosim poradit,kde v Kosiciach zozeniem kokosovu palmu? Viem,ze zvykli mat v Obi, ale uz d…
fedor16
Pred 6 rokmi
21
Chránička na prípojku vody
Ahojte treba použiť alebo použil niekto chráničku na vodovodnú rúru, ktorá pôjde zo šachty do domu…
pfabry
Pred 6 rokmi
6
Energeticky certigikat
dobry den.vedel by mi niekto poradit???mam novostavbu pred kolaudaciu(rodinny dom-cc 200m2) a mam e…
karol6777
Pred 6 rokmi
23
Skúsenosti s firmou Korp Nitra
Rada by som sa podelila o moje skúsenosti s firmou Korp, ktoru sme poziadali o vypracovanie cenovej…
cloe112
Pred 6 rokmi
1
Teplota vody v podlahovke
Prosím vás tí, čo máte podlahové kúrenie ... koľko stupňou môže ísť do podlahovky? Mám novostavbu a…
petinka1761
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
83
sponzor fóra
Ikea stoličky INGOLF hnedá
Ahojte. Máme zaujem o stoličky INGOlF z Ikea hnedej farby ale nevieme ktorý stôl k tomu vybrať. Mat…
roberttos
Pred 6 rokmi
5
Ovládanie domácnosti cez internet cez jednu appku
Zdravim. Planujem exterierove zaluzie, ovladanie cez dialkove a mobil (motor somfy), klimatizacia o…
andreus
Pred 6 rokmi
21
Obla tyc na zaves k rohovej vani- kde zakupit?
prosim Vas o tip.. Mam kupelnu s rohovou vanou. Kedze by som sa v nej chcela niekedy osprchovat aj …
ivaab
Pred 6 rokmi
12
Zmeny v projekte pred kolaudáciou
Ahojte, mám zmeny v projekte pred kolaudáciou. Jedná sa o drevostavbu - stĺpikovú konštrukciu s pôd…
tibko35
Pred 6 rokmi
4
Je možné redukovať vyústenie dymovodu kachľovej pece do komína z priemeru 150mm na 115mm?
Pri otvorení dvierok na peci mi vracia dym do miestnosti. Komín je murovaný od pivnice a pec je umi…
lovecmichal
Pred 6 rokmi
15
Skúsenosti s oknami Fenestra
aký máte názor na okná Fenestra profil Rehau Sinego, kovanie GU, sklo 4-16-4-16-4, plastová disštan…
tino2
Pred 6 rokmi
6
Ktoré bezpečnostné dvere do bytu sú najlepšie?
Prosím Vás viete mi niekto poradiť ktoré bezpečnostné dvere su dobre do bytu?Rozmyslam nad sherlock…
abobo
Pred 6 rokmi
1
2
43
Stavba domu bez vlastných financií
Zdravím, chýstám sa stavať dom cez firmu (na klúč celková suma je okolo 75 000 komplet, bez kuch…
miro9999
Pred 6 rokmi
1
2
40
Siko alebo ingema
Ahojte, dat urobit navrh kupelne v Siko alebo Ingema?
negue
Pred 6 rokmi
8
Mam kotol Vaillant exclusiv 206 /4-7 mam 11 radiatorov potreboval by som ekvitermiku zrušit ?
Mam kotol Vaillant exclusiv 206 /4-7 mam 11 radiatorov potreboval by som ekvitermiku zrušit a ist l…
daralbajda
Pred 6 rokmi
2
Kde nájdem odborníkov
Dobrý deň. Ako mám nájsť odborníkov na návrh a stavbu domu? Od projektanta až po elektrikára?
zita19
Pred 6 rokmi
19
Kde zoženiem tento kryt na žiarovku v kúpelke
Zdravím pár krát nám praskla žiarovka vymenili sme ju všetko bolo v pohode No dnes nám praskla žia…
zita19
Pred 6 rokmi
16
Plot bez zakladov
Zdravim, mam otazku. Okolo RD mam postaveny obyc. stary plot, bez zakladov, betonovy pas 30x20cm na…
goodevil
Pred 6 rokmi
12
Koľko stojí prístavba 30m2 hrubej stavby?
Planujeme k starsiemu rod. domu pristavbu, 2 izby do 30m2. Vedeli by ste poradit kolko by stala iba…
diana9891
Pred 6 rokmi
17
Plochá střecha vazníková nebo panelová
Dobrý den, plánujeme s rodinkou na jaře stavět bungalov s plochou střechou a stále se nedokážeme…
navajo
Pred 6 rokmi
2
Varná doska
Dobrý deň, prerábame kuchyňu a potrebujem kúpiť novú varnú dosku. Musí byť plynová, nakoľko je u ná…
fiel
Pred 6 rokmi
23
Skusenosti zo stranky postele-spalne?
Vaham ci kupit z postele-spalne(wood service) novu postel manzelsku ci nema niekto skusenost ci maj…
peterm88
Pred 6 rokmi
4
Čistenie MDF
Dobrý deň prajem, na jedálenskom stole z bielej MDF dosky mi zostávajú škvrny takmer po všetkom…
parelace
Pred 6 rokmi
3
Mobilne oplotenie
Zdravicko, potreboval by som spravit mobilne oplotenie 53m, stvorec. Neviete mi prosim niekto p…
peet5
Pred 6 rokmi
4
Aktuálne skúsenosti s firmou DD Trade
Ahojte,chcem sa spytat na aktualne skusenosti s firmou DD Trade. Nam uz tri mesiace nevedia vybavit…
babka85
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
85
Stavba murov teraz
Ahojte začne niekto ešte v novembri so stavbou múrov?
mirell820308
Pred 6 rokmi
12
Hangrohe Talis E vs Grohe Essence
Ahojte, tak naposledy by som vás chcela poprosiť o pomoc pri výbere umývadlovej batérie, ktorú by s…
qeszi_sk
Pred 6 rokmi
2
1
2
…
1305
1306
1307
1308
1309
…