O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
HLADAM PARTIU POLIAKOV ALEBO ZIVNOSTNIKOV NA SK NA VNUTORNE OMIETKY
POPROSIM CENU ZA M2 + O AKY TYP OMIETKY SA JEDNA + KONTAKT. DAKUJEM PEKNE :-) :-) :-) :-)
janka11b
Pred 6 rokmi
2
Elektrická prípojka NN
Dobrý deň, chcem osadiť elektromer na stavebnom pozemku. Prípojka NN je už na pozemku, vedenie v ze…
tomas88
Pred 6 rokmi
5
Dispozícia bytu v novostavbe - prosím o nápady na vylepšenie
Ahojte, kupujeme byt v stadiu holobyt. Byt ma 57m2, dispozicia ako na obrazku s tym, ze vnutorne pr…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
7
Existuje simulácia na slnko?
Exituje simulácia na slnko? Kôli susedným domom , pre lepšie umiestnenie domu na pozemok, upresneni…
janopopovec
Pred 6 rokmi
8
SURNE.....Voda v prieduchoch z krbu !!!
Dobrý deň...chcel by som sa vás popýtať resp. možno poradiť ako vyriešiť môj problém a či máte niek…
dzamino
Pred 6 rokmi
4
Fasáda v lepidle-penetrovať?
Ahojte. Chcela by som sa vás spýtať. Robili sme zateplenie a zatiaľ sme stihli dať len sieťku a lep…
jiri_m
Pred 6 rokmi
3
Docasne kúrenie.
Zdravim všetkých. Potrebujem poradiť ohľadom kurenia v kuchyni a v kúpeľni. Presťahoval som sa na …
jozefsv
Pred 6 rokmi
3
Nejaký nápad? Rozmery kúpeľne len 170x240
Ahojte, potrebujeme poradiť rozloženie kúpeľne, chceme tam mať čisto iba Vaňu, sprchový kút a umýva…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
29
sponzor fóra
Podhľady a podlahy - výber krížového lasera
Chystám sa na prerábku svojho starého domu 55r. Chcel by som si svojpomocne spraviť podhľady v izb…
marco1018
Pred 6 rokmi
1
2
53
Zle zapísana nehnutelnost na LV
Zdravím, je možné že je na LV chybne zapisana budova? jedná sa o cca 70 ročnú stavbu (garaž 30m…
hoblinka13
Pred 6 rokmi
7
Pivnica z Tehál a dobrá hydroizolácia
Stretli ste sa s tým, že na pivnicu stavebník nepoužil betónové tvárnice (železo a naliaty betón do…
jozefsv
Pred 6 rokmi
4
Kúpa bytu, hypotéka...
Ahojte :-) ako každý mladý pár sa chceme osamostatniť a mať vlastné bývanie. Nechceme platiť zbytoč…
lucia1849
Pred 6 rokmi
14
Veľké okná
Ahojte, Chcem sa vás opýtať či už niekto riešil veľké okná. Máme v projekte trojuholníkové okno …
lucia1849
Pred 6 rokmi
4
Diletovat plavajucu podlahu?
Pozdravujem. Planujem klast plavajucu podlahu a chcel by som ju dat bez diletacii, jednoducho bez p…
panak
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
66
Dezinfekcia TUV DAIKIN
Ahojte Daikinaci, mám otázku a zároveň prosbu. Ako máte nastavenú dezinfekciu TUV vo Vašich TČ? I…
zita19
Pred 6 rokmi
7
Spotreba plynu v novostavbe rozbeh a vysusivanie muriva
zdravim chcel by som vediet aku mate spotrebu plynu v v novostavbe napriklad pri rozbehu podlahovky…
janulikk
Pred 6 rokmi
12
Vazniky plochej strechy
Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit. Staviam drevodom s plochou strechou . Rozmery su 11,5m x 7.5m…
navajo
Pred 6 rokmi
3
Infračervené podlahové kúrenie - reálne skúsenosti
Dobrý deň, viem, že to tu už bolo mnoho krát, ale našla som len staré diskusie a chcem aktuálne …
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
38
Drobná stavba garáž
Ahoj mám na pozemku čerstvo postavenú garáž do 25m2 čiže sa jedná o drobnú stavbu a chcem sa spýtať…
kreola
Pred 6 rokmi
7
Základov Dosk 11x11
Zdravím mame tu niekoho kto by mi vedel odporučiť respektíve dohodiť dobrú firmu poprípade šikovnú …
nikolas_00
Pred 6 rokmi
1
Živicová pracovná doska v kuchyni - skúsenosti
Máte niekto pracovnú dosku s povrchovou úpravou epoxidovej živice? Ak áno výhody nevýhody hlavne z …
huliana
Pred 6 rokmi
1
2
35
Sútoková šachta
Zdravím Vás naši priatelia by potrebovali poradiť kam osadiť sútokovú šachtu kanalizácie. Majú sp…
cifo1986
Pred 6 rokmi
3
Sporak a pripojka
ahojte sme kúpili elektrický sporák mame v dome len 230v elektirkua vzadu je toto da sa to pripoj…
merak
Pred 6 rokmi
1
2
60
Elekrika vedená po stene
Ahojte, hľadala som ale nenašla som nič na túto tému. Prerábame domček a páči sa nám elekrika veden…
robohke
Pred 6 rokmi
29
Kuchyňa - pinia pasadena
Má niekto kuchyňu v dekore Pinia Pasadena od Eggeru? Páči sa mi síce vo vzorkovníku, ale neviem si …
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
8
Najprv vibračná doska alebo najprv piesok
Ahojte, chcem sa opýtať čo radíte najprv zámkovú dlažbu prejsť vibračnou doskou a potom dať piesok …
karol6777
Pred 6 rokmi
8
Kde kúpiť WC s integrovaným umývadlom?
Ahojte, poradíte, kde by sme vedeli kúpiť WC s integrovaným umývadlom? Ďakujem
worker_falcon
Pred 6 rokmi
24
Oneskorená zmena údajov na katastri
Dobrý večer. V apríli roku 2017 sme si s priateľom kúpili byt. Do katastra sme boli zapísaní ako v…
betka8880
Pred 6 rokmi
8
Cena za zavedenie vody a kanalizacie
caute,prosim poradit ci je to dobra cena za zavedenie vody a kanalizacie od branky,cca30m.vykop od …
adnilsam
Pred 6 rokmi
1
Vela kwh
Ahojte je vela ak mam za noc o 20:00 do rana do 6:00 na hodina o5 kwh viac? Meral som tizdena spotr…
janopopovec
Pred 6 rokmi
1
2
39
1
2
…
1304
1305
1306
1307