O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ohlásenie čiernej stavby
Zdravím Vás, máme v ulici jedného suseda čo všetko stavia na čierno (bariérový plot, bazén, prístre…
imarek
Pred 6 rokmi
15
Názor na pôdorys našho domu
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na náš pôdorys domu Ďakujem . Orientácia domu - v…
ckatka
Pred 6 rokmi
1
2
35
Projekt domu doladenie
Ahojte, je tu niekto, kto by sa vedel pohrať s vonkajsim vizualom domu? Ide mi iba o vonkajsie dola…
imarek
Pred 6 rokmi
3
Jednobodovy alebo dvojbodovy rebrikovy radiator?
Ahojte vie mi niekto vysvetlit rozdiel medzi jednobodovym a dvojbodovym rebrikovym radiatorom v kup…
petermu
Pred 6 rokmi
3
Ako narolovat travnik a podsypat ho hlinou
Ahojte. Mam trosku komplikaciu. Mam napajane dva travniky a je medzi dost velka priehlbina. Dost na…
adidasko1
Pred 6 rokmi
3
Zlúčenie územného a stavebného konania pre RD
Zaujímalo by ma, či je možné zlúčiť stavebné konanie s územným konaním, keď predmetom konania bude …
knihar
Pred 6 rokmi
6
Laguna 425 od Promiprojekt
Ahojte má niekto skúsenosť s týmto projektom / domom od fy. PROMIPROJEKT - ide o rod. dom LAGUNA…
marekduris89
Pred 6 rokmi
6
Kedy je možné nalepiť vinylovú podlahu
Ahojte. Rád by som sa informoval ohľadom lepenia vinylovej podlahy. Máte niekto skúsenosť s jej lep…
janka_jurko
Pred 6 rokmi
9
sponzor fóra
Ako riešiť prekrytie terasy, aby bolo využité slnko?
Ako ste vyriesili prekrytie terasy,aby vam ostalo svetlo v obyvacke,kuchyni? Terasa bude orientovan…
dominik_boksansky
Pred 6 rokmi
29
Návrh na schôdzi spoločenstva vlastníkov bytov.
Viem, že sa dá vziať pôžička od ŠFRB , s 0 % úrokom pre účel vybudovania nového výťahu a nových stu…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Sused chce betónový plot - môže žiadať preplatenie nákladov?
Zdravim .Sused si chce postaviť betónový plot a chce od nás polovicu nákladov za plot z našej stran…
teta_z_lesa
Pred 6 rokmi
1
2
39
Je tu niekto kto muroval z pórobetónových tvárnic SOLBET?
Je tu niekto kto muroval z pórobetónových tvárnic SOLBET? Ak áno poprosil by som info ako sa s ni…
vlaky
Pred 6 rokmi
19
Kde nakupovať drevotriesky?
Prezrel som niekoľko stránok, kde pília a hranujú drevotriesky. Trošku som začal do tých nábytkoch …
tino2
Pred 6 rokmi
16
Zateplenie stropu - polystyrén, alebo vata?
Ahojte, mám klasický bungalov 15x11m a riešim zateplenie stropu. Skladba stropu od spodu plánujem …
jan45
Pred 6 rokmi
10
Predčasné splatenie hypo pre mladých
Dobrý deň. Ake máte skúsenosti s predčasným splatením hypo pre mladých po 4 rokoch (napr.s ich ma…
veronika049
Pred 6 rokmi
12
Vyrub stromu pre Danka
Zdravim. Chcem sa opytat. Mozu vyrubat moj strom na pozemku, za ktory platim dan, nie je to moj poz…
stefanl
Pred 6 rokmi
24
Vycistenie vrubkovanej/reliefovej pvc podlahy
Ahojte mame pvc v celom dome uz 5ty rok. Pvc podlaha je vrubkovana /reliefoveho povrchu . Mame pro…
wivik
Pred 6 rokmi
6
Stropné svietidlo CANICOSA 2 – EGLO 98527
Máte niekto skúsenosť s týmto svietidlom? Ako vyzerá v priestore ?
gabika1989
Pred 6 rokmi
1
Zmoknuty čerstvý betón
Zdravím vás , betonoval som.chodnik a.prisiel dážď niečo som zakryl ale aj tak podtiekol a vrch je …
pedrisito
Pred 6 rokmi
14
Čím žabovať makadam pod dlažbu?
Ahojte, máme navezený makadam frakcie 32-63 v hrúbke 20-25cm. Pod ním je podstlaná geotextília. …
kosto13
Pred 6 rokmi
15
Peletovy kotol Biopel Opop Premium
Ahojte, viete mi prosím Vás,niekto poradiť kde nakupujete kvalitné pelety 6mm do peletového kotla B…
petermu
Pred 6 rokmi
2
Laminátové podlahy od firmy Diego - vaše skúsenosti
Ahojte! Aké máte skúsenosti s plávajúcimi podlahami, ktoré predáva Diego?Ďakujem!
davo321
Pred 6 rokmi
15
Spolocny odpad aj voda v kuchyni (drez, umyvacka riadu)
Moze mi niekto poradit, je v poriadku, ak mame v kuchyni planovany spolocny odpad aj vodu na drez a…
megdesign
Pred 6 rokmi
17
Majetkove pomery.
Chcem sa opytat ci niekto nevie (ma realnu skusenost, lripadne sa tym pracovne zaobera) ako je to s…
jabadaba
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
70
Omietka cement + vapno + peisok
Dobry den, chcela by som sa optytat, ci mi vie niekto povedat, priblizne kolko 25 kg vriec cementu …
geret
Pred 6 rokmi
15
Obnova zanesených a popraskaných škár v kúpeľni
Ahojte, plánujem obnoviť kúpeľňu. Obkladačky sú v pekné a v dobrom stave, ale škáry medzi obklada…
tinara23
Pred 6 rokmi
15
Výška okien v podkrovi
Ahojte, neviete v akej výške musia byť okná v obytnom podkroví, aby sme zvonku nemuseli dávať zábr…
bambi10
Pred 6 rokmi
6
Chladnička na víno - máte s nejakou skúsenosť?
Dobrý deň. Rada by som manželovi kúpila na narodeniny kvalitnú chladničku na víno. Nič veľké, max.…
cielo33
Pred 6 rokmi
17
Dlažba v celom dome
Do celeho domu (prizemie aj poschodie) chceme dat podlahove kurenie, preto v celom dome zvazujeme d…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
81
Zmena uzemneho planu obcou
Máme záujem o kupu pozemku, ktorý je v zastavanom území obce. Pozemok sa skladá z niekoľkých parcie…
sasa777
Pred 6 rokmi
12
1
2
…
1306
1307
1308
1309
1310
…