O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
E-House
Dobry den, chcel by som sa informovat ci ma niekto skusenosti s firmou e-house Ruzomberok.. Vyzera …
marian1967
Pred 6 rokmi
6
Karcher SC3 alebo SC4? Handricky original?
Ahojte, ideme sa stahovat do domu. Kupit Karcher SC3 alebo SC4? Nahradne handricky na mop treba na …
sadell
Pred 6 rokmi
9
Vinylová podlaha jutex
Máte niekto vynilovú podlahu z jutexu? Aké máte skúsenosti?
jaja1708
Pred 6 rokmi
4
Striekana izolacia Icynene alebo Honter exy 09 ?
Ako ste po rokoch spokojný so striekanou izoláciou od značky Icynene alebo Honter exy 09? Chcem s…
gustraze
Pred 6 rokmi
2
JK izolacia s.r.o. - aplikacia peny icynene
Dobry den prajem. Mate prosim niekto skusenost s touto firmou, resp. s ich aplikaciou /nastriekanim…
gustraze
Pred 6 rokmi
3
Optimálna teplota TUV
Ahojte, akú teplotu máte nastavenú pre ohrev TUV? Využívam 80 l el bojler, v ktorom je nastavená…
santos950
Pred 6 rokmi
2
Potrubie na podlahové kúrenie
Zdravím Vás, v projekte máme navrhnutý jeden okruh cez stenu. Môžete mi ukázať foto ako to v reále …
originalx
Pred 6 rokmi
3
Sused si navýšil pozemok o 20 cm
Prosím o radu, prípadne názor. Postavili sme od susedného pozemku plot s podhrabovou doskou. Doska …
iamriso
Pred 6 rokmi
1
2
44
sponzor fóra
Umiestnenie jedálenského stola
Ahojte, chcem sa poradiť či máte niekto umiestnený jedálenský stôl, tak ako mám na obrázku. Vôbec n…
alpata909
Pred 6 rokmi
1
2
46
Tvorba záhadného gélu z pitnej vody.
Dobrý deň, stretli ste sa už s takýmto niečim? V Poprade sa nám vo firme vytvára čudný gél z pitnej…
logo22
Pred 6 rokmi
20
Aku znacku zavlahy odporucate?
Pomer cena vykon? Pozeral som gardenu mne sa paci ale pkcuvam na to ze to je len hobby zavlaha?tak …
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
5
Prerabka montovaneho domu
Dobrý deň, dostala sa nám do ruk ponuka na kúpu rozostavaného montovaneho drevodomu bungalovu. Dom …
marco1018
Pred 6 rokmi
27
Zapojenie rozvodnice
Zdravím. Chcel by som sa vás niekoho opýtať či som si to dobre nakreslil. Prerábam si v panelov…
volt
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
64
Pračka poškodeny kábel
Da sa prosim kupiť vymeniť poškodeny pripoj do elektriny od pračky? Poškodený celý kabel? popaskova…
foox
Pred 6 rokmi
9
Stavba domu style 226
https://www.mfpro.sk/projekt/style-226 Zdravím za koľko si myslite ze by som to mohol spraviť svojp…
silviajak1
Pred 6 rokmi
22
Rozdiel medzi PCI Multicret Multi a Multicret Duo
Ahojte, aký je vlastne rozdiel medzi PCI Multicret Multi a Multicret Duo? Čo pozerám technické li…
trubiroh
Pred 6 rokmi
2
Projektant a stavebný dozor okr. Bardejov
Planujem stavať rodinný dom - bungalov. Chcem individuálny projekt. Kedže to stojí dosť veľké penia…
maverick19
Pred 6 rokmi
3
Polykarbonátový skleník v zime
Dobrý večer, prvý rok máme skleník z polykarbonatu.Dá sa počas zimy nejak vykurit?
foox
Pred 6 rokmi
10
Zmoknuta striekana penova izolacia
Dobrý večer Poradte ako dalej. Mam hrubu stavbu, drevodom, no zial prišli dazde, okná som este nem…
joma3333
Pred 6 rokmi
16
5 izbový bungalov
Prosim Vas, čo máte už domček alebo projekt 5 izboveho bungalovu vo svahu, čiastočne podpivničeneho…
wivik
Pred 6 rokmi
4
Nepoznate druh travy na fotke?
prosim neviete nazov - odrodu trav na obrazku? Teda ak je to jeden druh :-) dakujem
matko291
Pred 6 rokmi
10
Ako sa orientovať pri kúpe sanity?
Viete mi niekto poradit,na co sa orientovat pri kupe sanity ? V zaplave roznych vyrobcov a znaciek …
mar_tina9
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
89
Projekt 333+T
Dobrý deň, všimol som si že veľa ľudí stavalo tento bungalov 333 vo rôznych verziách . Chcel by som…
ruren
Pred 6 rokmi
8
Montovaný dom - hmoždinky na kotvenie do steny
Zdravim. Ake hmozdinky pouzit v montovanom dome (steny: SDK na OSB) na kotvenie napr.konzoly na TV…
marco1018
Pred 6 rokmi
10
Individuálny projekt - konštruktívne pripomienky
Ahojte - prosím o konštruktívne pripomienky k prvotnému návrhu pôdorysu rodinného domu Pozemok: cc…
wivik
Pred 6 rokmi
26
Zmoknuta striekana izolacia
Dobrý večer Poradte ako dalej. Mam hrubu stavbu, drevodom, no zial prišli dazde, okná som este nem…
silviajak1
Pred 6 rokmi
4
Kuchynska doska do exterieru
Zdravim, prosim vas potrebujem kuchynsku dosku do exterieru (letna kuchyna), na okraj moze aj prsat…
liliana6
Pred 6 rokmi
1
2
43
Má niekto skúsenosť s lakom na steny Actin li?
... vraj sa môže používať namiesto obkladu v kuchyni
dzigit
Pred 6 rokmi
4
Viete poradiť lacný prenájom kancelárie v Bratislave?
Hľadám kanceláriu, čím menšia tým lepšia, do úvahy pripadá Staré mesto, ružinov, kramáre, petržalka…
pistikus
Pred 6 rokmi
8
"Betónová" kúpeľňa
Zdravím všetkých, chcem sa spýtať, či má niekto osobnú skúsenosť s kúpeľňou bez obkladov a dlažby -…
dalaj
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
1308
1309
1310
1311
1312
…