O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Výška okien v podkrovi
Ahojte, neviete v akej výške musia byť okná v obytnom podkroví, aby sme zvonku nemuseli dávať zábr…
bambi10
Pred 6 rokmi
6
Chladnička na víno - máte s nejakou skúsenosť?
Dobrý deň. Rada by som manželovi kúpila na narodeniny kvalitnú chladničku na víno. Nič veľké, max.…
cielo33
Pred 6 rokmi
17
Dlažba v celom dome
Do celeho domu (prizemie aj poschodie) chceme dat podlahove kurenie, preto v celom dome zvazujeme d…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
81
Zmena uzemneho planu obcou
Máme záujem o kupu pozemku, ktorý je v zastavanom území obce. Pozemok sa skladá z niekoľkých parcie…
sasa777
Pred 6 rokmi
12
Potvrdenie mailu pri registrácii v PayPal
Prosim, stretol sa niekto s problemom, ze nedokazal potvrdit hlavny email v PayPal? Vsetko sa jav…
bulharia
Pred 6 rokmi
1
Inšpirácia pre dom s pultovou strechou
Dobrý deň , chceli by sme dom s pultovou strechou a hľadáme nejakú inšpiráciu samozrejme že som poz…
zita19
Pred 6 rokmi
5
Priestorový digestor - máte fotky z kuchyne?
Ahojte, nebudem mat horne skrinky, a preto pozeram na priestorove digestory. Neviem si to ale dob…
logo22
Pred 6 rokmi
1
2
54
Hrdzavenie kupelnoveho radiatora
zdravim vsimol som si, ze nam zacal hrdzaviet "novy" radiator, rebrik v kupelni, znacka Thermal …
zita19
Pred 6 rokmi
3
sponzor fóra
Podmáčané základy a voda v pivnici
Dobrý deň, prosím o radu a INFO. Majiteľka susednej nehnutelnosti sa rozhodla predať ju. Mali sme z…
chrobak7
Pred 6 rokmi
5
Vinylová podlaha vs. klasická plávajúca laminátová
Prosím Vás, vedeli by ste sa podeliť o skúsenosti, názory, postrehy na vinylové podlahy? Máme podla…
22macka22
Pred 6 rokmi
9
Starý klavír - kúpiť či nekúpiť? Máte skúsenosti?
Má niekto skúsenosť s kúpou cca 100 ročného klavíra, ktorý bol takpovediac "zachovalý"? Môže takýto…
svitokf
Pred 6 rokmi
6
Drevená terasa
Ahojte, časom by som chcel na tomto mieste spraviť drevený podklad / terasu. zaujímal by ma Váš náz…
leito
Pred 6 rokmi
1
2
40
Poraďte obkladača v Trenčíne a okolí
Nemate tip na dobreho obkladaca z TN a okolia? Islo by o obkladanie rektifikovanym gresom, velky f…
mbla
Pred 6 rokmi
26
Ako maľovať sadrokartón?
Maloval som sadrokarton, no stale ostavaju smuhy, ciary akoby po valceku. Neviem sa toho zbavit. V …
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
58
Nepálená tehla
Pekný deň želám, chcem sa spýtať,ako mám postupovať s úpravou nepálenej tehly,po zhodení starej om…
wegar
Pred 6 rokmi
8
Uchytenie zahradneho domceka
Ahojte, ako najlepsie uchytit zahradny domcek 4x3 do zamkovej dlazby? Je potrebne ho vobec uchytit?…
kukiak
Pred 6 rokmi
5
Dve protilahle RJ45 zasuvky - prepojenie dvoch izieb cez stenu
Potrebujem dostať ethernet do susednej izby a kedže na tej strane steny už vlastne nič iné ani nebu…
reynolds
Pred 6 rokmi
8
Viete mi poradiť ako by ste to riešili???
Zdravím riešime chodník. Zatravňovačky by sme chceli ponechať e neviem ako ďalej. Dik za info
zita19
Pred 6 rokmi
5
Izolacia stropu v bungalove. Staci R10? Material
Budem robit izolaciu stropu v bungalove. Tusim, ze norma je R6.7. Riesim, aky material pouzit. Pove…
gabordanko
Pred 6 rokmi
16
Ktory vyrobca je top
Poradite mi odkial kupit kuchynu? Ktory vyrobca sa vam osvedcil (pristup,navrh,cena,doba dodania,fu…
milan209
Pred 6 rokmi
6
Kachle... prvé kúrenie v sezóne
Ahojte.chcem sa poradit, či ste sa s takým niečím stretli, čím to vzniká,ako tomu zabrániť a vyčist…
duzu
Pred 6 rokmi
18
Drevodom.Skusenosti.Bungalov Božena cez Mipav.
Zdravím.Bola by som veľmi rada,ak.by som tu.našla niekoho kto staval,stavia bungalov Božena.Potešil…
daralbajda
Pred 6 rokmi
3
Čím vyčistiť zvod Bramac od ochrannej fólie
jeden zvod bol uskladnený dlhšiu dobu pod oknom na slnku. Teraz z neho fólia ide dole doslova škrab…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
10
Zavesny balkon
Chcem sa poradit...kto mate skusenosti so zavesnym balkonom ohladom vybavenia povolenia ako aj ceny…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
4
Ktorý kotol vybrať? GEMINOX THRS 1-10 alebo VITODENS 200 1,9-13kW
Ahojte vedeli by ste mi pomôcť s výberom kotla na kúrenie a ohrev vody, zásobník bude 120L. Dom m…
jakino
Pred 6 rokmi
24
Zhotovenie hrubej stavby
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na serióznu firmu alebo partiu živnostníkov z okolia Prešova s kt…
tommy1369
Pred 6 rokmi
1
20 ročna strecha-osetrit a nechat alebo robit novu na starom dome.
Ahojte, mame vybrany dom na rekonstrukciu a riesim strechu, ci ju len osetrim, alebo spravit novu. …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
1
2
33
Anhydrid poter po malovani striekanim
Chcel by som sa spytat, nedavno mi striekali dom, farba a penetrak im vysla aj na anhydrid, samozre…
mgx
Pred 6 rokmi
3
Skúsenosti s dopravou a montážou z Mobelixu?
Dobrý deň. Aké máte skúsenosti s dopravou a montážou z mobelixu? A ako dlho ste čakali na dopraváko…
shay27
Pred 6 rokmi
1
E-House
Dobry den, chcel by som sa informovat ci ma niekto skusenosti s firmou e-house Ruzomberok.. Vyzera …
marian1967
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
1307
1308
1309
1310
1311
…